Veštica Zoruna

Zoruna

Osobný kód 171

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Cesta k úspechu

Všetci sme si strojcami vlastného šťastia. Každý z nás už tento výrok veľakrát počul, ale nie som si istá, či sa aj všetci zamysleli nad jeho hĺbkou a významom.

Cesta k úspechu

Nenechajte sa manipulovať

Táto moderná doba nás veľmi rýchlo ženie vpred, ale ideme tou správnou cestou? Niektorí ľudia sa začali veľmi povyšovať nad ostatných a porovnávajú sa s Bohom. Vládnuť a ovládať druhých je pre ich ego slasťou a šťastím. Ak sa slabší človek nechá ovládať a manipulovať, stáva sa jeho otrokom. Vyvíjanie psychického nátlaku na slabšiu osobu dokáže narušiť nielen jeho auru, ale dokáže zasiahnuť aj jeho psychický a fyzický stav, čiže zdravie.

Sú ľudia mocní, ale sú i slabí, ktorí nechcú, prípadne majú strach urobiť niečo preto, aby sa vo svojom živote posunuli vpred. Strach je tiež jedna negatívna sila, ktorá dokáže jedinca zastaviť vo vlastnom napredovaní. Potom sa z tých najväčších slabochov stávajú opilci, narkomani, prípadne závislí na rôznych druhoch závislosti.

Technicky žijeme vo veľmi úspešnom období, veľmi rýchlo napreduje celkový vývoj posledných 70 rokov. Týmto tempom sme zašli vysoko na životnej úrovni. Ale toto tempo začalo plodiť bohatstvo, ale i úpadok niektorých ľudí, ktorí nestačili napredovať a držať krok s ostatnými - to znamená chudoba a nedostatok síl k tomuto životnému tempu. Z jednej strany máme dostatok všetkého, z druhej strany sa začali plodiť nenávisť, arogancia, jednoducho nastal úpadok duchovnosti a morálky medzi ľuďmi. Prestali veriť, chýba láska jedného k druhému. U mladých ľudí sú v popredí alkohol, cigatety, drogy. Ak sa k nim niekto nechce pridať, vykazujú ho zo spoločnosti…

Prekonávanie prekážok

Dokážeme byť šťastní a úspešní? Pravdaže, všetci máme v sebe skrytú túžbu, všetci máme lásku. Prečo ju nevytiahnuť na povrch a nechcieť si zmeniť život? Práve teraz by sme sa mali zamyslieť na hĺbke významu výroku spomenutého v úvode. Existuje určitá postupnosť, ktorou by sme mali ísť a snažiť sa dosiahnuť lepší život. Prvá je vždy myšlienka, druhé sny a tretie ísť si za tým, čo chceme dosiahnuť. Prvé dve veci ovládame všetci, ale bez trochu námahy a pokusu urobiť zmenu sa to nedá. Preto vždy realizujme to, čo máme vo svojej mysli a vo svojich snoch. Pripojme k tomu všetkému aj lásku a tešme sa na výsledok našej snahy, iba vtedy sa dostaneme na cestu úspechu.

Rozhodujme sa slobodne, bez nátlaku iných ľudí. Len vtedy zistíme, že svet je oveľa krajší a zaujímavejší, stúpne na cene, podobne i my vo vlastných očiach. To je ten najkrajší pocit. Zmeníme sa my, zmení sa aj naše okolie. Nikdy nestrácajme nádej, že by sme niečo nezvládli a neprekonali. Nečakajme, že hneď dosiahneme veľký úspech. Začnime s maličkosťami a časom si zvyšujme nároky a taktiež svoju laťku postupnosti. Vždy nám prídu do cesty ťažkosti, budeme mať pocit neúspechu, ale nevzdávajme sa. Všetko robme s láskou.  Problémy budú iba maličkosťou. Nikdy sa nevzdávajme a nezostaňme stáť na mieste. Nikdy sa nič nevyrieši samé, my sa o to pokúsime, dokážeme, zvládneme!