Odporúčame

Zuzana

Zuzana

Prostredníctvom tarotu a numerológie odhalím veci, ktoré sú pre vás skryté. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Veštica Sara

Sara

Osobný kód 176

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Liečivé energie víl

Nadprirodzené bytosti, a teda i víly a bytosti lesa, vlastnia silné liečivé energie a je možné požiadať ich v určitej láske a pokore o pomoc.

Liečivé energie víl

Liečenie s vílami a bytosťami lesa

Aj trhanie bylín z lúky a následné pitie čaju obsahuje liečivú energiu, a ani o tom nevieme. Ak si však všimneme, odkiaľ bylina pochádza a kto ju pije, uvidíme i rozdiel v rýchlosti a intenzite liečby. Uzdravovanie bytostí pomocou liečivej energie a mágie, čo je tiež druh energie mysli, prebieha pomocou istých rituálov a prosieb.

Mágia je energia, ktorú istým spôsobom zhmotňujeme vo svoj prospech, nie je v tom nič škodlivé ani zlovestné. Jedná sa len o prácu s vierou, mysľou a vlastnými energiami. Samozrejme, existuje i čierna mágia, ale v tomto zmysle nemá miesto ani uplatnenie. Mágia môže predstavovať vyrieknutie formuliek, slov, prosieb, vloženie vlastnej viery v určitej činnosti a tým jej zhmotnenie, reálny výsledok a pokrok v živote a zdraví. Už len zapálenie sviečky s prosbou o vyčistenie priestoru, je rituál. Mágia a rituály tu boli odjakživa, no neskôr dostali nové mená, aby boli prijateľné spoločenskému zriadeniu a filozofiám náboženstva. Vždy je zásadné to, kto vykonáva rituály a mágiu, aký je jeho charakter, viera, čistota úmyslov a srdce (láska k iným). Dostaví sa zrkadlový výsledok. Samozrejme, podobné priťahuje podobné a preto, keď človek zmietaný zlobou a zášťou vyriekne rituál, pritiahne pozornosť podobne ladených entít a skaza je na svete. Výsledok poškodí samotného strojcu, nie toho, komu bol pridelený.

Liečivý rituál našich predkov

Spomedzi mnohých rituálov a praktík uvediem jednu na liečenie kožných ochorení.

Bude potrebné zhotoviť si vlastnoručne vresovú metličku a pri jej výrobe vložiť do práce a vetvičiek pocit a energiu lásky, prosby, dobrej viery, že pomôže. Deje sa tak myšlienkovo vo vnútornom monológu, ak chcete, môžete vyrieknuť slová i nahlas. Mali by ste však veriť tomu, čo robíte. Vstaňte pritom ráno za úsvitu. Nič vtedy nejedzte ani nehovorte, bežte rovno ku krbu, kachliam, a vymeťte všetok popol a uhlíky do rohu tak, aby ostal krb čistý a vymetený. Ak nebývate v dome, vykonajte rituál na chalupe, ak tam máte krb, pec, či kachle. 

Rituál môžete vykonať i vonku v záhradnej peci. Po zametení popola a uhlíkov sa zohnite a pľuvnite na čerstvo zametené miesto, ukazováčik pravej ruky položte na slinu a urobte ním znamenie kríža na postihnutom mieste kože. Dotyk nech je ľahký, ale pevný. Vykonajte tak po deväť rán a kožné potiaže zmiznú. Môžete spáliť i niekoľko borových šišiek v hrnci a ich popol rozprášiť do krbu predtým, ako pôjdete spať.

Možno je to liečivá kombinácia popola a slín, látok obsiahnutých v nich, možno je to i sústredenosťou pri činnosti. Môžete tak vyskúšať starý recept na kožné ochorenia našich predkov.