Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Večernica

Večernica

Osobný kód 304

Odstraňovanie reinkarnačných problémov

Pomocou reinkarnačnej metódy môžeme odstraňovať problémy, ktoré sme si priniesli z dávnej minulosti, minulých životov, ale aj aktivovať pozitívne veci s veľmi dobrými výsledkami.

Odstraňovanie reinkarnačných problémov

Najprv musíme vedieť základný poznatok, že okolo nášho fyzického tela sa nachádzajú v určitých vzdialenostiach tzv. jemnohmotné telá, ktorých súhrn sa nazýva aura. Každé z týchto jemnohmotných tiel má svoju funkciu a meno. Prvé tri jemnohmotné telá zomierajú po našej fyzickej smrti približne do troch mesiacov, ostatné patria k nesmrteľnej zložke a v rámci reinkarnácií prechádzajú z jedného života do druhého. Práve v nich sú obsiahnuté informácie o predchádzajúcich životoch a skutkoch, ktoré nám môžu v súčasnom živote robiť veľké problémy. Napríklad máme neustále silné bolesti chrbta, ale lekári nám nezistili žiadne ochorenie.

Pri komunikácii s klientom si zistíme informáciu z jeho minulého života. Bol povedzme bojovník a jeho protivník ho sekol v oblasti chrbta mečom, čo predstavuje značnú bolesť. Udalosť v minulosti zmeniť nie je možné, pretože zostala v dávnej minulosti ako fakt. Preto sa pristupuje k prekódovaniu informácie v jeho jemnohmotnom tele napríklad tak, že bojovník sa na poslednú chvíľu ubránil a protivník ho nemohol zasiahnuť. Stručne povedané, vymažeme danú informáciu z minulosti v jeho mozgu a tým úplne zmiznú bolesti v oblasti chrbta.

Takýmto na prvý pohľad jednoduchým spôsobom je možné vyliečiť aj tzv. nevyliečiteľné choroby, urieknutia a fóbie, ktoré sme si priniesli z minulých životov. Neodstraňujú sa len negatívne veci, ale môžeme aktivovať aj mnohé pozitívne veci z dávnej minulosti, napríklad ako preklenúť finančné problémy v súčasnosti, proste si vyberieme jednu z reinkarnácií. Ak niekto bol v minulosti vynikajúci obchodník, aktivujeme v mozgu všetky jeho skúsenosti z minulého života.

Možností, ktoré nám poskytuje reinkarnačná metóda, je neuveriteľne veľa a môže nám naozaj pomôcť vyriešiť naše súčasné problémy v akejkoľvek oblasti nášho života.