Odporúčame

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Viac »

Ďalšie veštice online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Zoruna

Zoruna

Osobný kód 171

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Urieknutie a kliatba

Všeobecne je známe, že až 80% pôvodu našich chorôb je v psychike. Choroby, ktoré vznikajú v dôsledku negatívnych energo-informačných vplyvov zo strany druhého človeka, vyvolávajú až 25% chorôb.

Urieknutie a kliatba

Urieknutie

Ľudia si často posielajú záporné energetické impulzy, ktoré porušujú náš ochranný energetický obal a preniknú cez naše jemnohmotné telá až k fyzickému telu. Môže to byť závisť, zlosť, podráždenie a podobne.

Takýto energetický zásah nám môže spôsobiť aj slušný, no nevhodný žart alebo akákoľvek negatívna informácia. Nevedomé negatívne vzájomné pôsobenie ľudí nazývame urieknutie. Podľa intenzity energie človeka, ktorý nás uriekol, nás môžu postihnúť rôzne choroby od nádchy po rakovinu, dokonca až smrť.

Medzi ľuďmi v podstate stále prebieha výmena energií. Zdraví sa delia o svoju životnú energiu s chorými, starými alebo unavenými ľuďmi a podporujú ich životný potenciál. Takáto výmena energie nie je škodlivá, pokiaľ ju jej účastníci nezaregistrujú.

Niečo iné je, keď si niektorí ľudia uvedomujú nedostatok životných síl a provokujú svoje okolie, aby sa rozčúlilo a tým im dodalo energiu. Niekedy sa im hovorí energetickí upíri.

Prekliatie

Iná varianta je tentokrát už vedomé negatívne pôsobenie na ľudí. Kliatba alebo prekliatie sú zámerne vyvolané. Používajú sa rôzne procedúry a techniky vrátane čiernej mágie, ktoré jednoznačne privodia svojim obetiam trápenie, choroby až smrť.

Tento zdroj ochorenia je ale zriedkavý a záleží aj na nás, či sme dostatočné silní kliatbe nepodľahnúť, dokonca ju vrátiť tým ľuďom, ktorí nemajú žiadne zábrany nás úplne zničiť.

Treba však aj porozmýšľať, prečo sa to vôbec stalo a čo toho človeka viedlo k tomu, aby na nás vyvolal kliatbu alebo prekliatie. Zrušiť prekliatie je možné aj pomocou modlitby.

MágiaTÉMA DŇA:

Ako sa zbaviť kliatby, prekliatia alebo urieknutia

Ochráňte sa pred negatívnymi vplyvmi zlých energií. Čítať ďalej