Veštica Večernica

Večernica

Osobný kód 304

Veštica Eliška

Eliška

Osobný kód 311

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Mária

Mária

Osobný kód 151

Virguľa

Medzi známe, ale používané techniky komunikácie ľudského podvedomia s vedomím, patrí i virguľa. Pretože medzi svalmi predlaktia ruky a mozgovými hemisférami existuje prepojenie, môžeme touto technikou získať pochopenie a rôzne informácie.

Virguľa

Od pradávna sa senzibilmi využívala vo forme vetvičky z lipy, liesky, či vŕby v tvare Y na vyhľadávanie dobrých prameňov vody pre studne. Neukazuje len hĺbku, ale aj smer prameňa. Dokáže nájsť i potrubia, či elektrické káble v zemi.

Druhy virgúľ

Závažie a špagátik alebo retiazka, virguľa hrotom dole, virguľa hrotom hore. Sú aj duté virgule. Môže mať však i rôzny iný tvar. Najspoľahlivejšia je virguľa z drôtu, môže byť z mosadze, medi alebo železa. Najbežnejšia je v tvare písmena V. Má ostrejšie špice, aby sa zvýšila citlivosť a pohyblivosť. Drží sa medzi ukazovákom a palcom, prípadne medzi prostredníkom a palcom, ako sa komu viac hodí. Virguľu môžete držať v horizontálnej polohe a tak lepšie cítiť jej reakcie.

Diagnostika

Pomocou virgule sa dajú diagnostikovať i choroby tela, či už z aury človeka samotného, alebo z jeho podoby, napríklad nakreslenej postavičky. Dá sa využívať i iná technika, pri ktorej sa v prstoch jednej ruky drží retiazka, na ktorej je pripevnený drobný predmet, ktorým sa určitým spôsobom veštecky alebo liečiteľsky pracuje. Možná je i diagnostika nervového systému u diagnostikovanej osoby za pomoci celej fotografie tela, prípadne kresby siluety človeka. Skúste to. Sústreďte sa na obkresľovanie orgánov vlastného tela. Možno sa vám podarí diagnostika vášho zdravotného stavu. Používa sa na objavovanie nádorov a iných neštandardných miest tela, či už svojho, alebo cudzieho. Prejdite si virguľou okolo celého tela a budete prekvapení, ako vie reagovať.

Veštenie

Pri používaní virgule sa máte zahĺbiť do seba a položiť si otázku. Odpoveď dostávate v pohybe virgule, ktorý môžte interpretovať buď kladne (áno), alebo záporne (nie). Možno si položíte otázku, ako sa dá pomocou kyvadla alebo virgule odpovedať na otázku sformulovanú iba v duchu. Odpoveď je jednoduchá: aj myšlienky oscilujú! Virguľa je vhodná aj pre začiatočníkov. Dokáže určiť i geopatogénne zóny. Tento jav sa vraj zjednodušene dá vysvetliť tak, že v zemi sú určité trhliny, alebo riečištia bývalých riek, ktoré narúšajú magnetické pole. Možno tak zistíte, že spíte, alebo sedíte v zlých energiách, ktoré vám prinášajú únavu a napätie. Využitie tejto jedinečnej ezoterickej techniky nadväzuje aj na ďalšie veštecké postupy, napríklad na automatickú kresbu.

Tento krátky článok sa snažil v krátkosti poukázať na jednu z techník spoznávania energií. Je leto, čas, kedy sa viac zdržujete vonku. Skúste i inak, zaujímavo a pomerne netradične využiť svoj voľný čas. Spoznajte svoje doteraz nepoznané danosti…