Doporučujeme

Janita

Janita

Odpovede, ktoré vám doteraz nikto nedal, vám odhalí karmická numerológia. Více »

Další kartářky online
Kartářka Mária

Mária

Osobný kód 151

Kartářka Zoruna

Zoruna

Osobný kód 171

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Kartářka Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Reinkarnácia

Dosť často sa hovorí o minulých životoch, prevtelení, karmických problémoch, ale priame vysvetlenie, ako to vlastne funguje, ako získavame tie minulé skúsenosti, je zahalené tajomstvom.

Reinkarnácia

O reinkarnáciách sa popísalo veľmi veľa, čo to vlastne ale tá reinkarnácia je? Pokiaľ chceme pochopiť, ako vzniká, ako s ňou pracovať, nehľadajme v tom niečo mystické, nadprirodzené, ale začnime našim vlastným organizmom. Všetko, čo v živote prežijeme od nášho narodenia až po našu smrť, sa nám ukladá do nášho pamäťového systému, akoby sme všetko nahrávali na videopásku, ktorú môžeme kedykoľvek prehrať, zastaviť a znovu spustiť. Ale toto zariadenie môže fungovať len vtedy, pokiaľ mu dávame energiu, ktorú si neustále vyrába náš organizmus sám. Po našej smrti fyzické telo zomiera a naša posledná nahrávka sa konči. Všetky naše nahrávky sa premiestnia do energie, ktorá po nás ostala a čaká na opätovné prehranie v priestore a čase, ale na to potrebujeme opäť zariadenie, ktoré je schopné naše nahrávky opäť aktivovať.

Teraz si predstavme, že niekto, kto žil povedzme pred 5000 rokmi nám takúto nahrávku zanechal. My žijeme v súčasnosti, ale fungujeme tiež ako rozhlasový prijímač alebo televízia a neustále prijímame informácie zvukového alebo vizuálneho efektu na určitých frekvenciách a vlnových dĺžkach.

Pokiaľ naladíme v reálnom živote náš vnútorný prijímač na tieto vlnové dĺžky, počujeme hovorené slovo, vidíme obrazy a to len vďaka technickému úkazu demodulácie, čiže premeny týchto signálov na nám zrozumiteľné obrazy. Takto funguje každý z nás, máme v sebe svoje vlastné rádio a televíziu a sme schopní sa naladiť aj na zanechané nahrávky niekoho, kto ju nám zanechal pred 5000 rokmi, aktivovať ich priamo v sebe samom a doslova sledovať naším vnútorným zrakom, ako ten niekto žil, čo robil, aké mal choroby, aké skutky, či dobré alebo zlé spáchal a ako nás budú ovplyvňovať v našom súčasnom živote. Tieto informácie sú ale na báze prijatých energií, ktoré zostávajú v našich organizmoch a musíme sa s tým naučiť pracovať tak, aby nám pomáhali v našom každodennom živote a nie nám ubližovali, spôsobovali bolesti nevysvetliteľného charakteru, ale na druhej strane aj nám pomáhali pri riešení našich životných problémov. Ale to už je na ďalšiu tému reinkarnácie a odstraňovania rôznych problémov, ktoré sme si priniesli z minulých životov.