Vládne im Venuša. Sú to ľudia s osobným magnetizmom, mladíckeho vzhľadu, jemní s mäkkým a príjemným hlasom. Milujú luxus, majú umelecké nadanie a vkus. Sú atraktívni pre opačné pohlavie, milovaní a rešpektovaní. Ľahko a ľahkomyseľne utrácajú peniaze.
Upozornenie pre účastníkov diskusie
Príspevky vyjadrujú názory diskutujúcich, ktorí nesú za publikované komentáre plnú zodpovednosť podľa právneho poriadku Slovenskej republiky. Zakázané je spamovanie textami nesúvisiacimi s témou, akékoľvek urážanie, rasistické narážky, vulgárne vyjadrovanie, akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu. Prevádzkovateľ Moneo.sk si vyhradzuje právo upravovať a mazať nevhodné príspevky, prípadne zablokovať prístup autorovi takýchto komentárov a zmazať všetky príspevky, ktoré doteraz vytvoril.
Ak sa chcete zapojiť do diskusie, musíte sa najskôr prihlásiť.
Na uvod vas Srdečne zdravím.
Ja len že musim potvrdit, aj ked tu vlastnost, ktora je ako posledna spomenuta , ju nevelmo rad priznavam, ale je to už tak :-) .
Mam slabost si odrhnut barz-aku hlupost , ktoru si zadovažim aj ked by som nemusel a radcej by som si odlozit mal na kupu uzitocnejsej veci.. :-)
Je az zarazujuce a cloveku sa nechce ani verit, ako to pasuje a vystihuje Profil osoby, "teda aspon čo sa tyka mojej osoby" je na 100% Pravda.. :-)
Moj datum je 06.07.79 a na zaver dodam že to plati aj o charakteristike mojho znamenia , ale tam podotknem že to lipnutie na Matke, urcite nie ale inač RAK aky ma byt… Velke srdce a strasne dovercivy .. :-)
S Pozdravom Peter ... :-)