Odporúčame

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Viac »

Ďalšie veštice online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Veštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Detoxikácia a jarné upratovanie života

Upratovanie je symbolickým prejavom túžby očistiť a detoxikovať svoj život. Ak vyhodíme prebytky svojej minulosti, uvoľníme priestor novým veciam, novým zážitkom, či novým projektom.

Detoxikácia a jarné upratovanie života

Každý z nás má tendenciu ukladať si veci ako spomienku na niečo alebo niekoho. Hlavne ak sa manželia či partneri po dlhšom čase rozídu. Z času na čas je veľmi prospešné niečo vyhodiť a vyčistiť svoj byt, dodáme tým priestor novým energiám a samozrejme sa tam cítime oveľa lepšie. Ak sme niečo pár rokov nenosili, zaberá nám to iba miesto v skrini, prípadne tie veci vyšli z módy, zbavme sa ich. Odnesme ich do charity, alebo ich darujme ľuďom, ktorí nám za ne budú veľmi vďační.

Nové energie v domácnosti

Dôkladne je treba vyčistiť každú miestnosť vo svojom dome, či byte, povysávať, umyť okná, ba aj všetok nábytok treba vyčistiť. Ak sú už aj steny špinavé, postarajme sa o ich očistu. Nezabudnime ani na krásne, živé kvety, oživujú priestor a prinášajú čistý vzduch. Aj samotné farby pôsobia pozitívne. Každá špinka v našom bývaní blokuje energiu. Nie je prospešné ľutovať námahu, ktorú musíme vynaložiť, aby sme sa zbavili minulosti.

Tieto nové a čisté energie nám dokážu pritiahnuť nového partnera, či partnerku, nové zamestnanie, ktoré dlhodobo hľadáme a nevieme sa pohnúť z miesta, ale hlavne to prinesie veľkú radosť do nášho srdiečka.

  • Vykurovanie - sušená šalvia dobre horí a robí veľa dymu. Vydymme celý byt, dom, vrátane skríň, povál a pivníc. Hlavne všetky kúty, pretože tam sa zdržuje najviac negatívnej energie.

  • Vonné tyčinky - použiť k očiste sa dajú aj vonné tyčinky, sú vyrobené tak, aby ich vôňa prenikla až do stien.

  • Kadidlá - sú taktiež veľmi dobrým pomocníkom. Aj kňazi na očistu kostolov používajú kadidlá. Vhodné sú zo santalového dreva, cédrového dreva, levandule aj rozmarínu.

  • Aromatické oleje - oleje sa dávajú do aromatických lámp spolu s vodou. Prihrievaním sa uvoľňujú éterické oleje a tie pôsobia očistne. Dobré sú oleje z levandule, šalvie, mäty, santalového dreva, ópia a cédrového dreva.

  • Izbové spreje - dajú sa zakúpiť aj izbové spreje na očistu priestorov. Obsahujú éterické oleje a sú veľmi vhodné pre ľudí, ktorí veľa cestujú a často prebývajú v hoteloch, prípadne sa dajú použiť aj v zamestnaní.

  • Zvončeky, spievajúce misky - vydávajú nádherné zvuky, ktoré vibrujú po miestnosti a tým očisťujú priestor od negatív.

  • Hudba a spev - Beethovenova Ave Mária, či iná klasická hudba má vysoké frekvencie, ktoré pôsobia liečivo. Spev, či hudobné prevedenie mantier zvyšujú vibráciu a taktiež pôsobia liečivo a upokojujúco.

  • Soľ - jedna z najúčinnejších metód očisty priestorov je soľ. Najvhodnejšia je morská soľ, pretože obsahuje aj energiu Slnka. Je potrebné urobiť v každom kúte krížik so soľou a po jednom dni pozametať, či povysávať. Soľ absorbuje negatívnu energiu. Veľmi vhodná je aj do kúpeľov, stiahne negatíva aj z nás, ktoré sa v priebehu dňa na nás nalepili.