Odporúčame

Janita

Janita

Odpovede, ktoré vám doteraz nikto nedal, vám odhalí karmická numerológia. Viac »

Ďalšie veštice online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Zoruna

Zoruna

Osobný kód 171

Veštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Pozitívna afirmácia

Ak chceme v živote niečo ľahšie, či rýchlejšie dosiahnuť, je nutné si zvoliť najskôr cieľ a určiť si správnu cestu ku zdarnému dosiahnutiu cieľa. Vo východných krajinách k tomuto účelu využívajú stále opakujúce sa mantry.

Pozitívna afirmácia

Zvýšenie sebavedomia

Pomocou afirmácie, častým opakovaním vhodných slov, si môžeme zvýšiť sebavedomie a postupne sa vieme prepracovať bližšie k svojmu zámeru. Nie je to vymývanie mozgov, ako sa poniektorí domnievajú, ale upevnenie svojich názorov (vážiť si sám seba, prekonávať prekážky oveľa ľahšie ako normálne). Na začiatku je nutné zvýšiť si svoje sebavedomie a zbaviť sa negatívnych myšlienok a blokov vo svojom podvedomí. Zväčša sa jedná o určitú formu strachu, prípadne rôznych fóbií. Toto je jedna z možností, ktorú by sme mohli opakovať vo svojej mysli:

Som silný, s ľahkosťou a láskou v srdci prekonávam všetky prekážky.

Prečo máme stále neúspech, alebo sa nám vidí, že sa nám nedarí?

  • Chýba nám sebavedomie
  • Sme pohodlní a leniví
  • Nesprávne určovanie si cieľa
  • Strach urobiť prvý krok k zmene
  • Netrpezlivosť
  • Časté zaoberanie sa s vecami, do ktorých nás nič nie je
  • Ohováranie, posudzovanie, či odsudzovanie iných
  • Závisť a nenávisť
  • Rýpanie sa v minulosti

Keby sme ten čas, ktorý vynakladáme na zbytočnosti, zamerali na nám určený cieľ, určite by sme sa netočili stále v jednom blúdnom kruhu. Už základy nášho myslenia sú nesprávne. Či vety vyslovené nahlas, alebo ich neustále omieľame v mysli - je úplne jedno. Samozrejme, vyslovené slová sú silnejšie a účinnejšie. K svojmu úspechu a aby sme si verili, nesmieme ani len premýšľať o tom, že niečo nevládzeme, nedokážeme, či nejde to… Použime radšej:

Dokážem, zvládnem, prekonám… Pravidelnosť a láska k ... je mojou doménou a cťou. Som zdravý a vitálny. Som bohatý a úspešný.

Pozitívne myslenie je základ úspechu

Je veľmi nutné si dávať pozor na nami kladené slová do viet, všetky negatíva vymeňme za pozitíva. Začnime v krátkych a výstižných vetách opakovať to, čo chceme dosiahnuť. Napríklad si nevedomky vravíme: „Ja nikdy nechcem byť chorá/ý.“ Zmeňme to radšej na: „Som zdravá/ý. Som krásna/y. Som šťastná/ý. S láskou chodím do školy, do práce. Milujem šport. Milujem svoju rodinu, milujem samu seba“ a podobne.

Takéto krátke vety, ktoré budeme mať stále v našej mysli a budeme ich denno-denne opakovať 100, 200, 300-krát, sa pomaly začnú napĺňať a ich sila sa dostane aj do nášho tela, začne nás posilňovať a uzdravovať. Začnú sa diať rôzne veci, zmeníme zamestnanie, kde zarobíme oveľa viac, život budeme milovať, vychutnávať si každý úsek nášho života a hlavne budeme si nielen vážiť sami seba, ale i celé okolie.

Ak sa potrebujete pre začiatok inšpirovať, v karmickom rozbore nájdete každý týždeň zverejnenú novú pozitívnu afirmáciu.