Doporučujeme

Kavena

Kavena

Poradím vám, ako sa správne rozhodnúť. Více »

Další kartářky online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Kartářka Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Kartářka Stella

Stella

Osobný kód 160

Kartářka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Aura a čakry

Aura hrá rôznymi farbami, môže obsahovať sýte farby, alebo krásne jemné. To záleží od zdravia, prípadne momentálneho rozpoloženia, tj. myšlienky, emócie, nášho charakteru, prípadne spôsobu života. Farebnosť aury sa mení z minúty na minútu, všetko závisí od momentálneho stavu mysle alebo od zdravotného stavu.

Aura a čakry

Ako vidieť auru?

Najjednoduchší spôsob, ako vidieť auru, je zobrať si hárok čistého bieleho papiera, položiť si na neho ruku a zamerať svoj zrak na jedno miesto na papieri, asi 5 cm od ruky. Keď sa dlhšiu dobu budeme dívať na tento bod, okolo ruky sa nám začne vytvárať slabá aura. Na začiatku bude iba šedá alebo bledomodrá, ale po viacerých cvičeniach sa pekne sfarbí.

Druhé cvičenie vykonáme tak, že o bielu stenu sa oprie iná osoba a my upierame zrak asi 30 cm od dotyčnej osoby.  Znova si nájdeme bod na stene a bez pohnutia zraku sledujeme okolie osoby. Taktiež sa po čase vytvorí aurický obal. Takéto cvičenia treba častejšie opakovať a tým sa naučíme vidieť auru .

Fotografia aury
Dnes už existuje aj prístroj na fotografovanie aury. Je to bioenergetický aparát. Ide o Kirlianov prístroj.

Čistenie aury

Pretože sa dá aura veľmi ľahko narušiť a ušpiniť, je potrebné ju z času na čas vyčistiť. Najjednoduchší spôsob je sprchovanie. Pri sprchovaní zatvoríme oči a vnútorným okom si predstavíme sami seba, ako sa všetky nečistoty, ktoré sa na nás nalepili počas dňa alebo krátkeho obdobia, vodou odplavujú preč kanálom. Veľmi rada používam oheň sviečky na očistu môjho biopoľa. Jednoducho behám so sviečkou okolo seba. Mágovia a liečitelia využívajú aj kryštál, s ktorým sťahujú so seba nečistoty. Taktiež kúpeľ v slanej vode je silne očistný (niekedy je potrebný odvar z čistca - ten sa používa už pri urieknutí).

Farby a ich symbolika

  • Červená - vodcovské schopnosti, silné ego, aj arogancia
  • Oranžová - harmónia, spolupráca, starostlivosť, praktičnosť
  • Ružová - úspech, rozhodnosť, zaľúbenosť
  • Žltá - tvorivosť, spoločenskosť, tendencia klamstva
  • Zelená - mierumilovnosť, liečiteľstvo, i tvrdohlavosť
  • Modrá - úprimnosť, čestnosť
  • Indigová - humanizmus, zodpovednosť
  • Fialová - sklon k ezoterike a duchovným vedám, aj nadradenosť
  • Zlatá - kľud, osobné čaro, zvládnutie všetkého

Čakry

Nedá mi, aby som pri popisovaní aury nespomenula aj najdôležitejšie energetické centrá v našej aure a to sú čakry. O čakrách som už písala, preto len tak krátko. Čakry sú systémom prúdiaceho toku energie.

Sedem hlavných čakier:

Čakry sa neustále točia a vytvárajú energetický lievik v šírke asi desať centimetrov a svojím hrotom prechádzajú do živého organizmu. Smer otáčania je buď doľava alebo doprava, ale vždy smerom do tela. Vtedy plynie energia dovnútra. Niekedy môžu byť tieto energetické centrá blokované a to spôsobuje úbytok energie, únavu, alebo aj chorobu. Existuje viac spôsobov ako sa presvedčiť, či je niektorá z čakier blokovaná. Liečitelia a ezoterici používajú kyvadlo alebo virguľu. Ňou veľmi presne skontrolujú energetický chod čakier a dokážu aj tieto bloky odstrániť. Taktiež pozorovaním aury sa dá zistiť chod čakier. To ale nejde bez dlhodobého cvičenia a pozorovania aury. V krátkosti som popísala aj čakry, pretože sú neoddeliteľnou súčasťou našej aury.