Doporučujeme

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Více »

Další kartářky online
Kartářka Zuzana

Zuzana

Osobný kód 163

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Kartářka Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Kartářka Emilia

Emilia

Osobný kód 155

O parížskej Sibyle - mademoiselle Lenormand

Preslávená jasnovidka a vykladačka kariet madam Lenormand, vlastným menom Marie Anne Adelaide Lenormand sa narodila 27.5.1772 vo francúzskom meste Alenconu ako najstaršia dcéra bohatého obchodníka so súknom.

O parížskej Sibyle - mademoiselle  Lenormand

Jej osud nebol ľahký. Ako 6 ročná stratila otca a matka sa znova vydala, no po krátkom čase zomrela. Nevlastný otec sa oženil a malú Marie Annu dali na výchovu do ženského kláštora Benediktíniek. V kláštore vykladala osud z ruky spolužiačkám aj sestrám. Matke predstavenej predpovedala odchod z kláštora, čo sa aj splnilo. Následne musela odísť z kláštora.

Otec ju dal do učenia za krajčírku. Sama sa potajme vzdelávala. Ako 14 ročná odišla do Paríža a tam pracovala v otcovom obchode s prádlom. Tu často vykladala karty a získavala si priazeň a obľubu. Stretla sa s učiteľmi ezoteriky a spolu s inou jasnovidkou a svojím priateľom otvorili salón pre parížsku smotánku. Vykladali karty. Robili astrologické rozbory a využívali rôzne techniky na predpovede budúcnosti pre svojich klientov. Pre svoje predpovede bola viackrát uväznená, ale po krátkom čase prepustená. Vykladala aj samotnému cisárovi Napoleonovi Bonaparte a jeho manželke Jozefíne. Predpovedala cisárovi, že opustí francúzsky trón, čomu Napoleon neveril a smial sa. Z histórie vieme, že sa to splnilo. Predpovedala aj tragický osud trom významným osobnostiam Marat, St.Just a Robespierre. Aj táto predpoveď sa splnila.

V roku 1815 v Aix la Chapelle sa konalo stretnutie vysokopostavených osobností. Tu ju prijal ruský cár Alexander I. Bola častým hosťom salónov a pohybovala sa v bohatých kruhoch parížskej spoločnosti. Vlastnila salón a v ňom radila mnohým bohatým osobnostiam a diplomatom, ale o politickej situácii sa vyjadrovala veľmi opatrne. Svojimi veštbami a dokonalým poznaním pováh sa preslávila po celom Francúzku aj v Európe. Napísala životopis cisárovny Josephine, knihu o smrti cára Alexandra I. a mnoho ďalších. Preslávená jasnovidka sa dožila 71 rokov.

Vykladanie kariet podľa madam Lenormand

Jej systém vykladania kariet sa zachoval až dodnes. Používa sa balíček s 36 kartami. Karty sú farebné, obrázkové a znázorňujú symboly a sú usporiadané podľa čísiel.

Spôsob výkladu je očarujúci. Dokáže vystihnúť každú situáciu a nájsť na ňu riešenie. Ak vás trápi láska, karty ukážu, akým smerom sa máte uberať, aby ste si problémy vyjasnili. Odpovedia na otázky týkajúce sa práce, ale aj zdravotného stavu. Kombinácie a varianty sú neobmedzené, len zadívať sa do nádherných symbolov kariet a už sa ocitnete v dejoch, pocitoch a situáciách ľudí, ktoré práve prežívajú.

Dôležité je, správne sa kariet opýtať. Karty vám nepovedia, ako máte žiť, ale môžu vám otvoriť oči, aby ste sa zamerali na to, o čom ste možno už dávno vedeli alebo tušili, ale báli ste sa to uskutočniť alebo prežiť. Týmto spôsobom získate pohľad a odpovede na všetky otázky, ktoré vás trápia alebo zaujímajú. Spoločne sa ponorme do nádherných kariet, kombinácií a deja príbehu…