Doporučujeme

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Více »

Další kartářky online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Kartářka Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Věštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Kartářka Janita

Janita

Osobný kód 162

Jak odstranit bloky a obnovit ztracenou energii

Ak chcete lepší život, ktorý je zbavený drámy, nepokojov a negatívnosti, musíte žiť tak, akoby ste to už dosiahli.

Jak odstranit bloky a obnovit ztracenou energii

S tvrdením, že všetko je energia, ste sa pravdepodobne stretli už v škole. Znamená to, že obrazovka, na ktorej čítate tento článok a aj stolička, na ktorej sedíte, pozostávajú z energie.

Skúste sa na chvíľku zamyslieť aj nad vami a vaším energetickým poľom. Ste toho názoru, že myšlienky, ktoré vám víria hlavou, slová, ktoré hovoríte a činnosti, ktoré vykonávate, sú energiou? Ak ste odpovedali “áno”, tak máte pravdu.

Vaša osobná energia môže rovnako ako magnet priťahovať aj odpudzovať. Môže to byť pozitívne, ale aj negatívne. Avšak, aj keď ste väčšinu času pozitívni, stále môžete mať bloky a môžete mať pocit, akoby bola vaša energia rozptýlená.

Aké bloky vám zabraňujú žiť váš sen? Naši veštci vám vedia dať odpoveď

Ak máte pocit, že priťahujete negatívnu energiu alebo sa cítite zablokovaní voči pozitívnym veciam, je liečenie energiou tým správnym riešením. Iste, bolo by skvelé, keby ste mali pri tejto liečbe pomocníka, ale môžete to urobiť aj samostatne.

Existuje veľa spôsobov, ako vyčistiť blokovanú energiu, ale spomenieme si tie najjednoduchšie.

1. Zvýšte svoju energetickú vibráciu

Život nás niekedy dostane na kolená, živí v nás pocit ťažoby a sme plný negatívnych emócii - strachu, nenávisti, úzkosti a viny. Toto sú nízkofrekvenčné emócie. Zlou správou je, že keď pociťujete spomínané emócie, priťahujete k sebe veci na tej istej úrovni.

Takisto to funguje pri pozitívnej energii. To znamená, že môžete zmeniť svoju energetickú vibráciu eliminovaním negatívnych emócii a nahradiť ich pozitívnymi, vysokofrekvenčnými emóciami ako sú dôvera, odpustenie a porozumenie. Preto vždy, keď sa pristihnete pri negatívnom zmýšľaní, okamžite prestaňte a začnite myslieť pozitívne s vysokofrekvenčnými emóciami.

Ak chcete nájsť tajomstvá vesmíru, musíte rozmýšľať v energiách, frekvenciách a vibráciách. (Nikola Tesla)

Čím viac budete trénovať, tým viac bude váš pohľad na svet stúpať a rozširovať sa. Dovoľte vesmíru priniesť do vášho života dobré veci. Čím viac sa budete snažiť zvýšiť vašu energetickú frekvenciu, tým ľahšie sa to stane. Dobrou cestou je zaviesť si „zošit vďačnosti“. Napíšte si doň každý deň tri veci, za ktoré ste v daný deň vďační, lebo práve vďačnosť je na vrchole rebríčka pozitívnej energie.

2. Použite zákon príťažlivosti

Použitie zákona príťažlivosti na zvýšenie vašich energetických vibrácií vyžaduje trochu práce, ale nie je to nemožné.

Partnerský bozk

Ak chcete lepší život, ktorý je zbavený drámy, nepokojov a negatívnosti, nestačí len veriť, že to, čo chcete, si zaslúžite, ale musíte žiť tak, akoby ste to už dosiahli. Napríklad, keď máte pocit, že jediné vzťahy, ktoré ste kedy mali, boli negatívne a zneužívajúce, začnete si myslieť, že ste si to zaslúžili a tým si to môžete znova privolať. Keď si poviete niečo ako: “Nikdy nebudem mať milujúci, oddaný vzťah.”, vtedy akoby vás vesmír počul, a tak vám znova pošle to isté.

Ako prinútiť zákon príťažlivosti, aby pracoval pre vás? Naše veštice vám to prezradia

Na druhej strane, ak veríte, že si zaslúžite niečo lepšie ako to, čo ste získali v minulosti, ak vyžadujete pre seba to najlepšie a skutočne tomu veríte, tak to aj dostanete. Teraz požiadajte vesmír, aby do vášho života poslal pozitívnych a povznášajúcich sa ľudí. Inými slovami, či pociťujete negatívne alebo pozitívne emócie, vesmír bude vždy reagovať tým, že vám pošle viac toho, na čo myslíte.

Musíte naozaj veriť, že si zaslúžite niečo lepšie. Musíte hovoriť, cítiť a konať tak, aby všetko smerovalo k pozitívam, aby bol váš svet lepším miestom.

Zákon príťažlivosti životného kouča, Stefana Jamesa, hovorí, že existujú určité osobnostné rysy, majú ich ľudia ako Oprah Winfrey a Tony Robbins, ktoré robia ľudí šťastnými a úspešnými. “Sú výnimočne motivovaní, vďační a predovšetkým pozitívni.” Títo ľudia využívajú zákon príťažlivosti, aby získali pozitívne skúsenosti. Pri vás to bude fungovať rovnako dobre.

3. Vyskúšajte liečbu čakier

Čakry sú energetické polia vo vašom tele. Ak sú všetky vaše čakry otvorené, bez blokov a s optimálnym výkonom, budú spolupracovať, aby vám priniesli pocit pokoja a energického uzdravenia.

Existuje veľa nadaných ľudí, ktorí vám môžu pomôcť a naučiť vás, ako vyvážiť a optimalizovať svoje čakry. Dokonca, dnes už na internete veľmi jednoducho nájdete rôzne videá, ktoré vás sprevádzajú liečbou čakier. Ak vyvážite svoje čakry, aura, ktorá obklopuje vaše telo, bude žiariť a do vášho života pritiahnete ešte viac láskyplnej, uzdravujúcej energie.

Všetko, čo musíte urobiť, je praktizovať to a veriť vo vaše schopnosti dosiahnuť to a vďaka tomu budete schopní efektívne eliminovať bloky, budete schopní obnoviť vašu stratenú energiu a získať kontrolu nad svojim životom pozitívnym spôsobom.