Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Kartářka Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Kartářka Eliška

Eliška

Osobný kód 311

Kartářka Janita

Janita

Osobný kód 162

Magické kúpele

Všetci žijeme svoj svet, ktorý je poprepletaný so svetom a energiami iných. Nedá sa tomu vyhnúť a ani by to nebolo dobré. Človek je tvor spoločenský, či si sa mu to páči alebo nie.

Magické kúpele

Rôzne spoločenské časopisy píšu o kliatbach a prekliatiach, energetickom vampírizme, o konci sveta v roku 2012, o príchode mimozemšťanov, či našom prerode do 5. dimenzie. Väčšine ľudí to pridáva len ďalší, vedomý, či podvedomý nepokoj. To, čo človek tohto storočia potrebuje, je práve pokoj, harmónia tela i ducha, mier v duši a zmierenie sa so svojím okolím i sami so sebou. Keď sme sa po dlhšom čase stretli s kamarátkou, pospomínala mnoho negatív, ktoré sa jej zakorenili v jej živote i mysli a potom sa ma spýtala: “Keď ti je fakt zle, smutno a si deprimovaná, ideš na cintorín, alebo do veľkého nákupného centra?” Zarazilo ma to, veď behaním po rôznych butikoch si ešte viac jatrí dušičku, keď si nemá začo kúpiť to, čo sa jej páči. Je tam toľko rôznorodej energie množstva ľudí a navyše zlá, neočistená klimatizácia, ktorá len rozháňa prach a baktérie. Energie cintorína, kde je plno duší, ktoré neodišli na druhú stranu, tiež nie sú najlepšie miesto na relax. “Okúpem sa,” odpovedala som. “Napustím si plnú vaňu teplej vody, pridám penu a soľ, začítam sa do knihy a polebedím si hodinku alebo i viac”. “Ja som si dala prerobiť v kúpeľni vaňu na sprchový kút, aj tak som sa nikdy nekúpala, len sprchovala,” odpovedala spontánne.

Vodným znameniam kúpanie dvojnásobne urobí dobre. Vrelo to doporučujem tým, čo si poradiť dajú. Je to také jednoduché, až je to banálne. Odjakživa sa však 4 živly podieľali aj na možnej očiste tela a následne i ducha pri všetkých magických rituáloch. Voda je najčastejšia, najjednoduchšia a teda aj všeobecne najviac dostupná, ale aj najúčinnejšia. Vonku začína byť tma, nepohoda a zima. Spravte si magický, či romantický večer aj sami so sebou.

Okúpte sa

Receptov na magické kúpele je mnoho. Skúste zapojiť vlastnú predstavivosť, fantáziu a pochopiť reč symbolov a energiu vecí vzájomne prepojených. Nikdy nič nepokazíte čajom z byliniek vyliatym do vane. Pani Trebenová dakedy radila uvariť si čaj z horského sena. Tam je všetko voňavé i liečivé. Vo veľkom množstve vody vo vani nemôžete tí, čo nemajú nejaké alergie, nič pokaziť, pretože extrakt nie je taký silný, ako keď sa čaj pije. Cez pokožku, náš najväčší orgán tela, sa tak dostáva do organizmu mnoho účinných látok.

Kúpeľ povzbudzujúci prosperitu

Zapáľte si zlatú alebo žltú sviečku a snívajte o šťastí a blahobyte, či predmetoch a situáciách, ktoré vo vás vyvolajú pocit blaha. Do aktivujúceho kúpeľa pridajte:

  • lupene zo žltých ruží
  • bobkový list - symbol vavrínového venca víťazov
  • vetvička rozmarínu - na spokojné energie v dlhodobých vzťahoch
  • lyžica medu na zosilnenie vašich príjemných energií, ktoré z vás vyžarujú pre druhých ľudí
  • vetvičky petržlenu alebo hrsť trávy - symbol neobmedzeného množstva
  • pár kvapiek pačuli, či inej pre vás atraktívnej a netradičnej vône - pre získanie výnimočnosti...

A to už je na vás, čo vám vaša intuícia našepká, až sa do nej započúvate. Kúpeľ by sa mal opakovať viac dní po sebe, aby si vaše podvedomie uvedomilo, čo od neho chcete. Nehovorím, že už na druhý deň neuveriteľne zbohatnete. Je to hlavne okúpanie sa, čiže očistenie sa od telesnej nečistoty, ale i od tej duševnej, od rutiny, všednosti, jednotvárnosti, napätia a stresov každodenného dňa. Spláchnite napätie a doprajete si trochu toho rozmaznávania samých seba. Zažeňte pocit, že vás i tak nikto nemá rád a všelijaké tie sebazničujúce negatívne myšlienky, ktoré sa vám čoraz hlbšie vnárajú do podvedomia, následne oslabujú obranyschopnosť a bojaschopnosť vášho tela.

Kúpeľ na zvýšenie energie lásky

Šupka z červeného jabĺčka, lupienky ružových alebo červených ruží, polievková lyžica medu, pohár červeného vína, pár lístkov alebo čaj z bazalky a ľubovníka, pár kvapiek pre vás atraktívnej esencie, či vašej obľúbenej voňavky. Opäť sa fantázii medze nekladú. Ide o aktiváciu sebahodnotenia. Sviečku si zapáľte pastelovú, najlepšie ružovú. Pre zvýšenie sexi vzhľadu červenú, pre všeobecne priateľskejšie a neutrálnejšie energie, zelenú.

Magická očista od cudzej negativity

V súčasnom zhustenom svete koncentrovaných ľudských energií takmer nie je možné, aby sa na nás nenalepili energie zla - tie, ktoré nám neprajú. Mnohé sú zamerané priamo na nás, od ľudí, ktorým ”nevoniame”, iné chytíme náhodne, ako baktérie v dopravných prostriedkoch. Zas je najpodstatnejšie to, že ste našli odvahu na vzburu a premohli strach zo všemocného a všadeprítomného zla. Zas nechajte pracovať svoje podvedomie, či sa snažte vnímať a pochopiť rady od vyšších síl. Môžu byť, ako vo všetkom, individuálne rozdiely. Toto je pár osvedčených ingrediencií:

Akákoľvek soľ, bazalka, lístky ruty, čaj z voňavých byliniek, napríklad medovky, rozmarínu, či materinej dúšky, klinčeky, celá škorica, čistec, svätená voda, lyžica medu, vrecúško zeleného čaju, minerálna voda (zdvojená energia prvkov vody a zeme).

Môžete si to naliať do vody priamo, či uvariť a tak vyliať do všetkej vody, alebo si to naliať na hlavu až po bežnom kúpaní a nechať zaschnúť bez utierania. Voda vám zbaví nečistôt nielen pokožku, ale i myseľ a podvedomie. Vytvorte si vo vašej aure, energetickom obale tela, a aj hlboko v duši vibračný kód s energiou, ktorá začne aktivovať energiu nutnú na splnenie vašich snáh. Podobne si skúste očistiť telo i dušu magickými myšlienkami i vy, ktorí ste spokojní so sprchovaním. Aspoň niečo je vždy viac ako nič.