Kartářka Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Kartářka Večernice

Večernice

Osobný kód 304

Reinkarnácia

Dosť často sa hovorí o minulých životoch, prevtelení, karmických problémoch, ale priame vysvetlenie, ako to vlastne funguje, ako získavame tie minulé skúsenosti, je zahalené tajomstvom.

Reinkarnácia

O reinkarnáciách sa popísalo veľmi veľa, čo to vlastne ale tá reinkarnácia je? Pokiaľ chceme pochopiť, ako vzniká, ako s ňou pracovať, nehľadajme v tom niečo mystické, nadprirodzené, ale začnime našim vlastným organizmom. Všetko, čo v živote prežijeme od nášho narodenia až po našu smrť, sa nám ukladá do nášho pamäťového systému, akoby sme všetko nahrávali na videopásku, ktorú môžeme kedykoľvek prehrať, zastaviť a znovu spustiť. Ale toto zariadenie môže fungovať len vtedy, pokiaľ mu dávame energiu, ktorú si neustále vyrába náš organizmus sám. Po našej smrti fyzické telo zomiera a naša posledná nahrávka sa konči. Všetky naše nahrávky sa premiestnia do energie, ktorá po nás ostala a čaká na opätovné prehranie v priestore a čase, ale na to potrebujeme opäť zariadenie, ktoré je schopné naše nahrávky opäť aktivovať.

Teraz si predstavme, že niekto, kto žil povedzme pred 5000 rokmi nám takúto nahrávku zanechal. My žijeme v súčasnosti, ale fungujeme tiež ako rozhlasový prijímač alebo televízia a neustále prijímame informácie zvukového alebo vizuálneho efektu na určitých frekvenciách a vlnových dĺžkach.

Pokiaľ naladíme v reálnom živote náš vnútorný prijímač na tieto vlnové dĺžky, počujeme hovorené slovo, vidíme obrazy a to len vďaka technickému úkazu demodulácie, čiže premeny týchto signálov na nám zrozumiteľné obrazy. Takto funguje každý z nás, máme v sebe svoje vlastné rádio a televíziu a sme schopní sa naladiť aj na zanechané nahrávky niekoho, kto ju nám zanechal pred 5000 rokmi, aktivovať ich priamo v sebe samom a doslova sledovať naším vnútorným zrakom, ako ten niekto žil, čo robil, aké mal choroby, aké skutky, či dobré alebo zlé spáchal a ako nás budú ovplyvňovať v našom súčasnom živote. Tieto informácie sú ale na báze prijatých energií, ktoré zostávajú v našich organizmoch a musíme sa s tým naučiť pracovať tak, aby nám pomáhali v našom každodennom živote a nie nám ubližovali, spôsobovali bolesti nevysvetliteľného charakteru, ale na druhej strane aj nám pomáhali pri riešení našich životných problémov. Ale to už je na ďalšiu tému reinkarnácie a odstraňovania rôznych problémov, ktoré sme si priniesli z minulých životov.