Doporučujeme

Diana

Diana

Mám dar, s ktorým môžem pomôcť aj vám v ťažkej životnej situácii. Více »

Další kartářky online
Kartářka Viktória

Viktória

Osobný kód 172

Kartářka Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Kartářka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Věštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Stretnutie s vešticou Michelle

Keď som zazvonila u pani Michelle, bola som veľmi prekvapená. Vo dverách stála mladá žena, ktorej by ste netipovali viac ako 20 rokov. Bola som zarazená a pomyslela som si, čo táto môže vedieť o živote, keď radí iným?!

Stretnutie s vešticou Michelle

S nedôverou som vstúpila dnu, do malého domčeka, v ktorom sa túlala mačka. Veštica Michelle sa usmiala, uvarila mi čaj a v tej chvíli zo mňa spadla všetka nedôvera. Jej prvé slová boli: „Je mi ľúto Vašej straty.“ Ako mohla vedieť, že mi zomrela mama? Nenosila som ani čierne oblečenie. Zhlboka som sa nadýchla, uvoľnila a položila pani Michelle prvú otázku:

Mohli by ste sa nám predstaviť?

Pochádzam z hornatého kraja, no osud ma zaviedol na západné Slovensko. Tu, v jednom väčšom meste, som si urobila magisterské štúdium a pokračovala v doktorandskom. Počas štúdia som spoznávala mnohých ľudí a prišla som na to, že svojmu poslaniu sa nevyhnem. Ak sa raz človek vydá na duchovnú cestu, už niet cesty späť. Tak som sa po ôsmich rokoch na vysokej škole rozhodla naplno venovať liečeniu, anjelskému písmu a vešteniu budúcnosti. Žijem so svojím duálnym partnerom, psom a mačkou a plánujeme si založiť rodinku.

Ako ste sa dostali k vešteniu?

Od detstva som videla veľa vecí formou tzv. vnútorného filmu. Vedela som, že sa niečo stane, až som bola niekedy z toho zúfalá. Častokrát som nevedela, či je to dar alebo prekliatie. Postupom času som začala viac dôverovať svojej intuícii, kúpila som si prvý balíček kariet a v tom sa mi otvorili nové svety. Videla som udalosti, ktoré sa stanú v inom svetle a všetko mi do seba zapadalo ako časti mozaiky. Postupne som absolvovala jednotlivé kurzy energií (reiki a shamballa), spravila som si kurz tarotu či numerológie. Zároveň som bola viac nútená pracovať na sebe, detoxikovať telo i myseľ, aby som našla vlastný vnútorný pokoj, ktorý je základom. Pri výkladoch sa mi začali ukazovať i minulé životy ľudí, ktorým to objasnilo širšie súvislosti s problémami, ktoré majú v súčasnosti. Cítim, že toto je moje poslanie a veľmi ma to baví.

Bližšie informácie, ako aj kontakt na vešticu Michelle nájdete v jej profile.

Nie je to pre Vás vyčerpávajúce?

Niekedy áno. Veľakrát do seba absorbujem negatívne emócie, plač a bolesť klienta. Avšak mám dar pracovať s energiami, ktoré ma pekne vyčistia a ochránia. Keď som vyčerpaná, venujem sa zvieratám, atletike, cykloturistike, plávaniu a samozrejme svojej rodine.

S čím viete pomôcť?

Viem vyčistiť kliatby a urieknutia, ktorých je žiaľ v našej dobe veľmi veľa. Niekedy mám pocit, že niekomu ublížiť je národná disciplína. Ľudská závisť je veľké zlo a negatívna mágia je silnejšia ako biela mágia. Taktiež pomáham riešiť partnerské problémy, pretože keď nájdeme svoju duálnu dušu, máme všetko. Rada pomôžem nájsť v sebe silu ukončiť nefunkčný vzťah, alebo naopak, keď je kríza v partnerstve dvoch duší, ktorí sa naozaj milujú a nevedia sa pohnúť ďalej, rada ju pomôžem vyriešiť. Veľmi rada pracujem so ženami a posilňujem ich ženské ja a intuíciu.

Prečo by sa mali ľudia obrátiť práve na Vás?

To je ťažká otázka, je veľa kvalifikovaných veštíc. Veštica však musí v ľuďoch vzbudzovať dôveru, a nie strach. Veľa ľudí sa bojí osloviť vešticu, pretože majú strach z toho, čo im povie. Netreba sa báť, pretože dobrá veštica vie voliť slová a aj v negatívnych udalostiach vie nájsť záblesk nádeje a tak poskytnúť riešenie. Verím, že ľudia, ktorí sa na mňa obracajú, nájdu adekvátnu odpoveď. Do každej veštby zapájam srdce a dávam zo seba všetko. Taktiež sa na mňa môžu obrátiť ľudia, ktorých zaujíma, čím boli v minulom živote.

A odkaz na záver?

Každý problém má v sebe zárodok riešenia. A pevne verím, že my si tvoríme vlastnú budúcnosť. A na to prajem každému veľa vnútornej sily.