Doporučujeme

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Více »

Další kartářky online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Kartářka Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Kartářka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Věštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Stretnutie s vešticou Zuzanou

V prekrásnom slnečnom jesennom dni som sa stretla s pani Zuzanou. Priznávam sa, že už po druhýkrát. Prvýkrát som so stretnutia mala trochu obavy, ale teraz sme sa zvítali ako staré známe, i keď jej názory a spôsob myslenia je stále mladistvý.

Stretnutie s vešticou Zuzanou

V prvom rozhovore som ju vyspovedala trochu zo súkromného života, ale teraz som sa zamerala na jej profesiu a danosti. Naše spoločné posedenie nebolo ani v reštaurácií, ani u nej doma, ale sadli sme si na lúku a okrem rozhovoru sme spoločne naberali energiu prírody a počúvali prekrásny štebot vtáčikov. Myslím, že to bol dobrý ťah z jej strany, lebo po rozhovore som sa cítila oveľa sviežejšia a bola som plná energie.

Len tak medzi rečou mi veštica Zuzana prezradila, že pracuje s rei-ki energiou a energiou zeme - so zemským magnetizmom. Z času na čas sa napojí na anjelov v meditáciách. Liečiť síce s týmito energiami vie, ale z nedostatku času sa liečeniu intenzívne nevenuje. Stále sa snaží naberať nové a nové vedomosti. Chce mať nové poznatky v oblasti ezoteriky, aby sa posúvala dopredu. Z väčšej časti života sa venuje ezoterike. Prezradila mi, že nedávno študovala metódu odblokovania SRT a ešte sa chce naučiť liečiť so Shambalou. Toto sú metódy, kedy sa dá vojsť do minulých životov a pomocou týchto metód sa dajú odstrániť bloky, ktoré sa ťahajú už niekoľko generácií.

Bližšie informácie, ako aj kontakt na vešticu Zuzanu nájdete v jej profile.

Pani Zuzana viac rozprávala o tom, čo chce robiť a čo chce sama pre seba dosiahnuť, než o tom, čo robí. Sedeli sme spolu pomerne dlho a som jej vďačná za čas, ktorý mi venovala. Len tak pre zaujímavosť sa vrátim kúsok späť a prezradím na ňu, že sa zaoberá veštením z tarotových kariet a kariet mademoiselle Lenormand. Pracuje s kyvadlom a príslušnými tabuľkami. Veľmi ma zaujímalo, prečo sa zaoberá práve veštením. Jej odpoveď bola úplne jasná a stručná.

„Pretože ma to baví a týmto sa snažím pomôcť ľuďom, ktorí majú v živote problémy. Nie vždy sa dá pomôcť, pretože poniektorí nedokážu prijať realitu, ktorú tam vidím, ale chcú silou mocou počuť iba to, čo sami chcú. S takými sa veľmi ťažko pracuje.“

Veštica Zuzana sa zaoberá aj numerológiou dátumu narodenia, ale i rozbormi mena a priezviska. Čoraz viac mladých ľudí sa na ňu obracia, aby prerátala meno s priezviskom dieťaťa, ktoré majú prichystané pre ich ešte nenarodenú ratolesť. Prezradila na seba aj, že vlastní asi 40 druhov tarotových kariet. Trochu je to jej záľuba. „Viete, niekto má zbierku motýľov a ja mám zbierku tarotu,“ vravela so smiechom…