Doporučujeme

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Více »

Další kartářky online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Kartářka Kavena

Kavena

Osobný kód 169

Kartářka Wanda

Wanda

Osobný kód 154

Kartářka Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Veštenie cez telefón - áno alebo nie?

Priznám sa, že vešteniu na diaľku - teda cez telefón, som nikdy neverila. Ba priam som bola pobúrená, keď niekto o takomto veštení hovoril. Pre mňa to bolo „šarlatánstvo“.

Veštenie cez telefón - áno alebo nie?

Sama som sa venovala vešteniu z kariet a pri osobnom výklade som používala určitý postup. Klient si sám karty zamiešal a preložil ich. Prípadne si vybral ľubovoľné tri alebo sedem kariet. To sa predsa cez telefón nedá! Darmo ma presviedčala moja priateľka Helga, ktorá cez telefón veštila. Zbytočne mi spomínala ľudí, ktorí jej často volali a radili sa s ňou. Vypočula som ju, ale o veštení cez telefón som si myslela svoje.

Osobná skúsenosť ma presvedčila

Raz večer mi zavolal priateľ, ktorý býval vo vzdialenom meste, či by som mu nevyveštila z kariet, ako dopadne na druhý deň. Bol celý nešťastný, lebo mal cestovať na súdne pojednávanie do Košíc. Súd sa už ťahal dva roky. Mali ísť autom s priateľom, ktorý bol tiež svedkom a obaja verili, že konečne padne rozsudok. Odmietla som ho s tvrdením, že sa to nedá, ale toľko ma prosil, až som si vyložila karty. Sama som bola prekvapená. Povedala som mu, že rozsudok ešte nepadne, pretože dôležitý svedok úplne zmení svoju výpoveď. Tiež som ho varovala pred dopravnou nehodou na spiatočnej ceste. Ešte som doložila, že nehodu spôsobí iný vodič, no nikomu sa nič vážne nestane.

Na druhý deň okolo obeda mi priateľ telefonoval. Súd dopadol tak, ako som mu predpovedala, korunný svedok úplne zmenil výpoveď a rozhodnutie súdu bolo odročené. Volal mi z auta na ceste domov. O pol hodinu mi volal znova. Roztraseným hlasom mi oznámil, že mali haváriu. Zrazili sa s protiidúcim vozidlo, pretože nejaký vodič stál v neprehľadnej zákrute a museli ho obchádzať. Auto bolo rozbité, ale nikomu sa nič vážne nestalo. V diaľke som počula húkať sanitku.

Výhody veštenia cez telefón

Táto príhoda ma presvedčila, že veštenie na diaľku funguje. Dokonca má aj svoje veľké výhody. Nemusíte nikam chodiť, sedíte si doma v teple a ak potrebujete poradiť, iba zavoláte veštici. Sama takto vykladám karty už štvrtý rok. Mnohí ľudia mi po čase volajú a vždy ma veľmi poteší, keď sa dozviem, že som im správne poradila alebo že sa stalo to, čo som im vyveštila.

Treba však spomenúť aj to, že veštenie, či už osobné alebo cez telefón, je len cestou, po ktorej sa môžete vydať. Konečný osud ale záleží na Vašom rozhodnutí alebo konaní.