Doporučujeme

Kavena

Kavena

Poradím vám, ako sa správne rozhodnúť. Více »

Další kartářky online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Kartářka Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Kartářka Stella

Stella

Osobný kód 160

Kartářka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Zmeňme svoj život - peniaze

Peniaze, peniaze, peniaze. Nech zdvihne ruku ten, kto ich k svojmu životu nepotrebuje. Musíme sa nimi zaoberať v každodennom živote, a to aj vtedy, kedy nechceme. Celý život je tok energie a istou formou energie sú peniaze. Tak aký vzťah k nim zaujať, aby sme boli spokojní a nemuseli na nich myslieť 24 hodín denne?

Zmeňme svoj život - peniaze

Častokrát mi na linku Monea volajú ľudia, ktorých trápi práve zlá finančná situácia. Dlhy sa kopia z každej strany, a veľakrát sme to práve my, ženy, ktoré musíme tento vnútorný tlak spracovať. Denno-denne chodíme do práce, snažíme sa a niekedy to nestačí. Potom sa skrúšene pozeráme na svoj obraz v zrkadle a pýtame sa samé seba, prečo to nejde?

Na trhu sa stretávame s obrovským množstvom motivačných kníh, ako si pritiahnuť peniaze, ako myslieť pozitívne, ako sa stať bohatými, avšak nie vždy to funguje. Prečo?

Zlá finančná situácia

Pozrime sa spoločne na Kristínu. Pracuje v banke už 20 rokov a sníva o vlastnom obchodíku so suvenírmi. Je to veľmi kreatívna žena, má veľa nápadov, ktoré však v práci nemá ako realizovať. Ale.. Je tu jedno veľké “ale”, ktoré ju brzdí v uskutočnení sna. Majú s manželom Štefanom hypotéku, ktorú budú splácať ešte 20 rokov. Tak sa Kristína cíti uväznená pod tlakom vonkajších okolností. A nenávidí svoju prácu. Nenávidí kostýmy, klímu, z ktorej jej slzia oči a celý svet. Stále čaká, že niekto príde, a všetko za ňu vyrieši. Už 2 roky číta motivačné knihy o tom, ako zbohatnúť, no miesto peňazí jej do života chodia len účty a debety. A tak mi celá zúfalá volala, čo robiť. Vykričala celú bolesť a smútok, ktorá sa v nej nakopila za tak dlhý čas. „To nie je fér!“, kričala. Začala vymenovávať okruh známych ľudí, ktorí sa majú lepšie ako ona. Bol to dlhší rozhovor, ale na koniec sme zistili, že pani Kristínu najviac trápi strach. Každé ráno a večer sa postavila pred zrkadlo, pozrela sa sama sebe do očí, a nahlas povedala: „Dávam sama sebe povolenie pre zmenu.“ Dlhší čas sa neozvala, až minulý týždeň, po pol roku, sa mi pochválila, že sa konečne prestala báť a je majiteľkou svojho vysneného obchodíku…

Je krásne, keď sa nám splní finančný sen. Len keď nám do cesty Osud dá znamenia, treba ich počúvať a nebáť sa ísť za svojim. Veď stará známa pravda vraví: „Pomôž si človeče, i Pán Boh Ti pomôže...“