Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Kartářka Zoruna

Zoruna

Osobný kód 171

Kartářka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Věštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Jak myslet pozitivně a mít stále dostatek energie?

V poslednej dobe je veľmi ľahké cítiť sa ako Alica v krajine zázrakov, ktorá na ceste do neznáma narazila na králičiu noru a stretla tak množstvo zvláštnych ľudí a bizarných svetov. V dnešnom svete boli pokrivené aj tie najzákladnejšie činnosti, akou je aj nakupovanie potravín.

Jak myslet pozitivně a mít stále dostatek energie?

V supermarkete to vyzerá ako v postapokalyptickom filme, ľudia si nemôžu potriasť rukami a o nedostatkový tovar sú ľudia schopní sa aj pobiť.

Aby sme sa cez to dokázali dostať, je nevyhnutné vedieť, ako ostať pozitívny aj v týchto časoch. Ak s tým nemáte problém, ešte viac to pochopíte, ak zistíte, ako ste sa dostali do tohto chaosu. Jedným z kľúčových nástrojov, ktoré je dôležité riešiť, je duchovnosť.

Zákon príťažlivosti

To, čo v aktuálnej situácii najviac potrebujeme, aby sme zostali pozitívni, je duchovnosť. Ak chcete vedieť, ako zostať pozitívny a energický počas lockdownu, teraz je správny čas predstaviť vám koncept, ktorý je populárny u mnohých stúpencov „zákona príťažlivosti“ - PRONOIA.

Pronoia je neologizmus vytvorený na opísanie stavu mysle, ktorý je opakom paranoje. Zatiaľ čo osoba trpiaca paranojou má pocit, že sa proti nej ľudia alebo subjekty sprisahávajú, osoba prežívajúca pronóiu, má pocit, že svet okolo nej sa spojil na to, aby jej prinášal dobro.

Tento koncept teda predstavuje vieru v to, že sa vesmír neustále snaží o váš prospech. Túto vieru možno ťažko prijať, ak ste všade, kam sa obrátite, bombardovaní negatívnymi správami, ale ak budete tento princíp dôsledne praktizovať, uvidíte, že vesmír naozaj pracuje vo váš prospech.

Byť pozitívne naladený, nech sa deje čokoľvek

Tak ako sa môžeme dostať na cestu nádeje, že vesmír je hojné miesto, ktoré sa o nás vždy postará? Ako prijať skutočnosť, že „ochrana“, „bezpečnosť“, „láska“, „relax“ a „dlhovekosť“ nie sú náročné veci, pretože sú našou prirodzenou súčasťou už od narodenia? Odporujte vedomiu založenému na strachu a prijmite pronoiu. Nakoniec, duchovnosťou je poznanie, že je naša duša odolná a bohatá a nie je súčasťou stavov, ktoré porážajú ľudskú vôľu. Naše duše sú prírodou budované na celú večnosť, tak ako môžeme čerpať tento pocit istoty s vedomím, že kontinuita a znovuzrodenie sú predvolenou realitou našich duchov a priťahujú ju do nášho každodenného života?

Vo filozofii „zákona príťažlivosti“ vaše viery vytvárajú vašu realitu a hoci je nevyhnutné mať prehľad o aktuálnych udalostiach, je tiež dôležité mať kontrolu nad vlastnými špirálovitými myšlienkami. A čo je dôležitejšie, potrebujete, aby vaše pozitívne myšlienky boli dominantné vo vašom každodennom živote. Teda byť pozitívny nech sa deje čokoľvek. Ako teda môžete zmierniť a utíšiť niektoré viery, ktoré sa práve vytvárajú vo vašej súčasnej situácii a ktoré spochybňujú vaše súčasné vnímanie večného zdravia a nekonečnej hojnosti?

Pozitívne mantry

Ľahký spôsob, ako vniesť do vášho dňa niečo pozitívne, je začať s jednoduchými metódami meditácie. Môžete začať pomalým a hlbokým nádychom s recitovaním pozitívnych výrokov.

Týchto dvanásť mantier môžete použiť vo svojom voľnom čase alebo si ich vytlačiť a začleniť do každodennej praxe. Nebojte sa improvizovať a pridať si do zoznamu aj svoje vlastné výroky. Čím ich bude viac, tým lepšie.

  1. Som v bezpečí, moja duša je večná, som plná vďačnosti, darí sa mi a je mi dobre.
  2. V týchto časoch rozkvitám, vidím skvelú stránku ľudskosti a ľudí, ktorí si navzájom pomáhajú.
  3. Páči sa mi vedieť, že vesmír má vždy plán. Za týmto všetkým je veľký plán, viem ho, cítim a priťahuje ma jeho pozitívny výsledok.
  4. Páči sa mi, že ostávam verný tomu, o čom viem, že je pravda. Som od prírody prekypujúci.
  5. Tento čas môžem využiť na to, aby som vstal a vyjasnil si, čo chcem.
  6. Páči sa mi myšlienka znovuobjaviť seba samého a prichádzať s novými nápadmi, ako sa prispôsobiť a vylepšiť súčasné podmienky.
  7. Je zábavné premýšľať o pozitívnych výsledkoch.
  8. Stále mám kontrolu nad svojou realitou a dokážem sa ľahko prispôsobiť situáciám.
  9. Som riešiteľ. Milujem riešenia a obklopujem sa pozitivitou.
  10. Cítim sa povznesený ľudstvom, bez ohľadu na to, aká doba aktuálne je, milujem príležitosť byť tu a pracovať na svojej časti.
  11. Veci nikdy nie sú také zlé, ako sa javia. Viem, že to je pravda - je to v mojom jadre.
  12. Viem, že táto situácia sa bude zlepšovať. Štandardne som silný a odolný.

Ďalším ľahkým a upokojujúcim spôsobom, ako udržať svoje vibrácie a dobré pocity na vysokej úrovni, je vrátiť sa k svojim záľubám alebo činnostiam, z ktorých máte dobrý pocit.

Toto je skvelý čas na založenie denníka, napísanie knihy, ktorú ste odjakživa chceli písať, čítať, maľovať, kresliť, naučiť sa nový jazyk alebo dobehnúť nejaké zábavné filmy. Kľúčom k udržaniu pozitívneho stavu je udržanie dobrej nálady, rozptýlenie myšlienok a premýšľanie o veciach, ktoré najradšej robíte. Napríklad varenie alebo učenie sa variť je ďalším spôsobom, ako si vychutnať vysoké vibrácie, pretože vône a arómy vo vašej domácnosti vnášajú do priestoru dobrú náladu a pozitívny pocit. Je to tiež vynikajúci čas na to, aby ste sa venovali starostlivosti o seba.

Napríklad relaxačným slaným kúpeľom, počúvaním meditačnej hudby, zapaľovaním aromaterapeutických sviečok a meditáciou. Prípadne, ak máte počas dňa nedostatok času, stačí znížiť stres jednoduchým hraním zábavnej hry na telefóne dve minúty alebo rozhovorom s blízkym priateľom počas obedňajšej prestávky.

Najdôležitejšie je, že tieto činnosti majú pomôcť upokojiť, utíšiť a pomôcť vašej nálade a vibráciám. Niekedy zabúdame, ako myslieť pozitívne a pretože naše myšlienky sú magnetické, priťahujú ďalšie myšlienky, ktoré vedú k zhoršeniu nálady. Aj keď je dôležité udržiavať krok s aktuálnym dianím, nezabudnite tiež na vyváženie všetkého, čo nie je pre vaše vnútro dobré - pridaním pozitívnych myšlienok, výrokov a zábavných záľub/aktivít do vášho dňa.

Iba niekoľko minút hlbokého dýchania, zatvorenia očí, môže mať veľmi pozitívny vplyv na vašu každodennú náladu a vibrácie.