Doporučujeme

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Více »

Další kartářky online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Kartářka Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Kartářka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Věštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Jak se zbavit uřknutí a kletby

Existuje viacero osvedčených postupov, ako sa chrániť pred kliatbou alebo urieknutím. Čo však treba robiť, keď už nás niekto uriekol? Poradíme vám tiež spôsob, ktorým odhalíte prítomnosť kliatby.

Jak se zbavit uřknutí a kletby

Chráňte sa pred kliatbami

Najlepším spôsobom, ako sa zbaviť urieknutia, je prevencia. Výrazne zabrániť kliatbe môžete pomocou ochranných talizmanov, nezabúdajte ich ale pravidelne dobíjať.

Pomôžu vám s tým aj štyri živly. Ochranný amulet nabijete energiou Matky Zeme, keď ho na 3 dni zakopete ku koreňom stromu. Prípadne ho ponorte do prírodného prameňa či rieky. Počas silného vetra ho niekde pevne zaveste. Ak je to možné, hoďte ho do ohňa alebo ním niekoľkokrát prejdite cez plameň sviečky.

Talizman dokážete nabiť aj na priamom slnku alebo v mesačnom svite počas splnu. Najdostupnejším a zrejme najspoľahlivejším spôsobom je však dobíjanie pomocou rúk. Vložte ho do dlaní, upriamte naň svoj pohľad a predstavujte si, ako z rúk do amuletu prechádza biele svetlo.

Ako zistiť, či vás niekto uriekol?

Vplyvom kliatby sa zvykneme cítiť „nesvoji“. Odrazu sme citliví na počasie, náladoví, neustále unavení a intenzita negatívnych udalostí sa zvyšuje. Možno si spomeniete na nedávny spor s niekým, ale zakliať vás mohol aj niekto, o kom vôbec neviete.

V každom prípade si pri podobných zmenách spravte rýchly test, ktorým zistíte pravdepodobnosť urieknutia. Odpovedzte si na tieto otázky:

  • Zhoršil sa vám spánok?
  • Objavili sa u vás náhle zdravotné ťažkosti a bolesti?
  • Máte pocit, akoby vás niekto sledoval?
  • Strácate chuť do práce a ďalších aktivít?
  • Cítite potrebu byť osamote a spať?
  • Sú vaše vzťahy s ostatnými napäté?
  • Trápia vás nočné mory?
  • Stretávate sa často s prekážkami?
  • Napadajú vám negatívne myšlienky a predstavy?
  • Ste v poslednom čase výbušní?

Ak ste odpovedali na väčšinu otázok „áno“, je načase spozornieť. Podľa množstva odpovedí viete tiež odhadnúť, či ide o silnejšiu alebo slabšiu kliatbu (1 – 3 je slabšia, 8 – 10 veľmi silná). Situáciu nepodceňte a začnite okamžite konať.

Je viacero spôsobov, ako vás môže niekto urieknuť

Sila každej kliatby závisí od viacerých faktorov. Okrem vašej ochrany a energetického rozpoloženia rozhoduje o rozsahu urieknutia aj jeho forma. A teda najmä to, či vás niekto zaklial zámerne a pripravil sa na to. Použitie rituálu alebo pomôcok je ešte horšie. Mnoho urieknutí ale prebehne aj bez toho, aby o tom ich „autor“ vedel.

Stačí uprený pohľad a silná emócia ako hnev alebo závisť. Takto nabitá predstava sa „zapíše“ do Akáše (pralátky vesmíru, ktorá tvorí všetko okolo nás) a začne negatívne ovplyvňovať svoju obeť. Ich trvanie je v porovnaní s vedomými urieknutiami zvyčajne kratšie a ich následky nie sú príliš tragické.

Zbavte sa urieknutia osvedčenými postupmi

Slabé kliatby zväčša prejdú v momente, keď si ich uvedomíte. V najhoršom prípade prejdú po niekoľkých dňoch. Vtedy veľmi nemusíte pátrať po tom, ako sa zbaviť urieknutia.

Tie silnejšie vás ale budú v niektorých prípadoch sprevádzať až do konca života. Dôležitý rozdiel spočíva tiež v tom, či treba kliatbu pravidelne udržiavať. Alebo či má svoj konkrétny cieľ, po ktorého splnení skončí.

Účinok ochranných rituálov zosilníte počas splnu alebo iných významných dní.

Rituál na zrušenie prekliatia

Obráťte sa na vešticu alebo veštca

Ako sa zbaviť urieknutia vám poradí aj profesionál. Viacerí veštci a veštice sa zaoberajú aj ochranou pred čiernou mágiou. Majú široké znalosti a bohaté skúsenosti s kliatbami. Veštenie vám tiež dokáže odhaliť viac detailov o kliatbe alebo o tom, kto ju na vás zoslal.

Očisťujúci soľný kúpeľ

Napustite si vaňu tak teplou vodou, akú znesiete. Nasypte do nej približne 250 g himalájskej, morskej alebo košér soli a pridajte asi 30 g prášku na pečenie. Použite svoju ruku na miešanie vody proti smeru hodinových ručičiek, až kým sa všetko nerozpustí.

Predstavte si, ako do vody vchádza biele svetlo a napĺňa celú vaňu. Účinné je aj odriekanie zaklínadiel a pomôžu vám aj modlitby na zrušenie prekliatia. Tie opakujte aj počas celej doby (aspoň 30 minút), keď ležíte vo vani. Počas celej polhodiny si predstavujte, ako z vás kliatba odchádza.

Magická „zápalková voda“

Možno ste už počuli o nejakej verzii rituálu so zápalkovou vodou. V mnohých kútoch Slovenska sa používa na odhalenie, ale aj odstránenie kliatby. Aj v tomto prípade je dôležitá silná predstavivosť.

Pripravte si misku so studenou vodou a hoďte do nej 9 horiacich zápaliek. Kúzlo zosilníte odriekaním zariekadiel alebo modlitieb. Zápalky nechajte horieť čo najdlhšie. Do vody so zápalkami potom ponorte svoje prsty a urobte si nimi krížiky na čele a zápästiach. Ak chcete, môžete sa aj trikrát napiť.

Pohanský rituál so sviečkou

Ďalším spôsobom, ako sa zbaviť urieknutia, je kombinácia vody, ohňa a zaklínadiel. Tento spôsob používali aj naši predkovia. Položte vysokú čiernu sviečku do misky s vodou a zalejte ju asi do polovice. Do vody okolo sviečky nasypte hrsť soli a odriekajte zaklínadlá alebo modlitby. Predstavujte si pritom, ako do vody prechádza biele svetlo.

Následne sviečku zapáľte a nechajte ju samú dohorieť. Po celý čas pokračujte v odriekaní alebo vizualizácii. Sviečku potom zlomte na polovicu a zakopte na bezpečnom mieste. Vodu z misky vylejte okolo zahrabanej sviečky tak, aby ste vytvorili kruh. Tým je rituál ukončený a urieknutie zažehnané.

Očistite sa od zlých energií

Po ukončení rituálu sa venujte starostlivosti o seba. Zapáľte bielu šalviu a poriadne ňou vyčistite celú domácnosť a svoje telo. Pitie čaju z magickej byliny s názvom „očistec“ má podľa našich predkov veľkú moc. Zároveň má aj blahodarný účinok na naše trávenie a celkové zdravie.

Pred ďalšími pokusmi vás ochránia aj magické kamene.

Ak nemáte poruke žiadny ochranný talizman, uviažte si okolo ruky aspoň červenú šnúrku. Bude vás chrániť pred negatívnymi následkami urieknutia, ktorého ste sa práve zbavili.