Zrušenie prekliatia pomocou modlitieb

Ak sa vám opakujú nepríjemné situácie, ste chorí, nedarí sa vám v láske, či práci, môže byť príčina aj v prekliatí.

Zrušenie prekliatia pomocou modlitieb

Sila modlitby

Modlitba má veľkú silu, hlavne, ak je vyslovená úprimne od srdca. Tieto modlitby na zbavenie sa prekliatia som dostala už veľmi dávno od známej. Je dobré si ich opísať alebo vytlačiť a opakovať denne toľkokrát, koľko uznáte za vhodné.

Pane Ježišu Kriste Nazaretský, Panna Mária, Duch Svätý, prosím Vás o príhovor u nášho Otca nebeského za odpustenie hriechov, ktorých som sa dopustil(a), aby mi dal požehnanie.

Pane Ježišu Kriste Nazaretský, prosím Ťa o príhovor u nášho Otca nebeského za zrušenie všetkých prekliatí, urieknutí a napojení zlých myšlienok, ktoré som vyriekol(kla) na ľudí, ktorí mi ublížili. Ja napriek tomu, že mi ublížili, im odpúšťam.

Viem, že len Ty máš právo trestať. Ešte raz Ťa prosím o zrušenie všetkých prekliatí, urieknutí a napojení zlých myšlienok, ktoré som vyriekol(kla). Pane Bože, prosím Ťa o Tvoju ochranu proti všetkým ľuďom, ktorí na mňa a moju rodinu posielajú zlé myšlienky a prekliatia. Sľubujem, že nenávisť, závisť, zlo a sebeckosť odovzdávam Tebe. Viem, že mi ich pomôžeš prerobiť na lásku, radosť, šťastie ku všetkým ľuďom.

Ďakujem Ti Pane Bože za vypočutie mojej prosby, zrušenie všetkých prekliatí, urieknutí a napojení zlých myšlienok, ktoré som vyriekol(kla). Ďakujem Ti za našu rodinu, za všetkých ľudí, ktorí sa k Tebe s láskou obracajú, za Božiu ochranu.

Otče náš, ktorý si na nebesiach, posväť sa meno Tvoje, príď kráľovstvo Tvoje, buď vôľa Tvoja ako v nebi tak i na zemi, chlieb náš každodenný daj nám dnes a odpusť nám naše viny, ako i my odpúšťame svojim vinníkom a neuveď nás do pokušenia, ale zbav nás zlého. Amen.

Pane Ježišu, potrebujem Ťa. Ďakujem ti za to, že si zomrel na kríži za moje hriechy. Otváram Ti dvere svojho života a prijímam Ťa ako svojho Spasiteľa.

Ďakujem Ti za odpustenie hriechov. Ujmi sa vedenia môjho života a zmeň ma, aby som bol(a) takým (takou), akým (akou) ma chceš mať.


MágiaTÉMA DŇA:

Ako sa zbaviť kliatby, prekliatia alebo urieknutia

Ochráňte sa pred negatívnymi vplyvmi zlých energií. Čítať ďalej