Doporučujeme

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Více »

Další kartářky online
Kartářka Zuzana

Zuzana

Osobný kód 163

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Kartářka Zoruna

Zoruna

Osobný kód 171

Kartářka Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Runy, symboly, znaky

Runy sú mocným nástrojom, preto k nim pristupujte opatrne. Sú to starobylé formy písania, ktoré boli používané široko-ďaleko po tisíce rokov v severnej Európe okolo 3. storočia germanskými národmi. Ich meno je odvodené od slova runy - tajomstvo.

Runy, symboly, znaky

Podľa Vikingov slovo runa znamená šepot tajomstva. Podľa mytológie boli objavené bohom Odinom, ktorý ich dal ako posvätné runy a preto sa môžu používať pre divinátorské účely. Germánska abeceda je nazývaná futhark a skladá sa z 24 písmen - symbolov a jednej prázdnej runy, ktorá reprezentuje neprozreteľnosť, božskosť a ukazuje každú časť života. Históriou sa pohybujú runy aj v zložení 16 rún a 33 rún s rôznymi spoločnosťami, ktoré majú rôzne potreby, vibrácie, myšlienky.

Runy ako staroveká forma boli použité vo veštení prostredníctvom univerzálnej energie, ktorú zastupujú. Pomáhajú poskytnúť návod a smer vo všetkých aspektoch života s cieľom odhaliť tajomstvá a osvetlené skryté možnosti. Pre porozumenie runám je dôležité vedieť, že sú odvodené od prírodných síl. Sú na pomedzí povahy a symbolizujú sily prírody a rôzne prvky - Slnko, vietor, ľad a dážď. 

Vedomosti, ktoré dodávajú, sú všade okolo nás, ak máte oči, aby ste videli a myseľ, aby ste pochopili. Právomoci rún sú založené pevne v prírodnom svete. Rovnako ako príroda sama, sú pragmatické a dole na zemi.  Aby ste pochopili runy, mali by ste sa pozrieť na každý symbol a na zodpovedajúci výklad. Potom si nechajte svojou mysľou prejsť symboly, slová a ich význam odhalíte v správnom čase. To môže znieť veľmi jednoducho, ale pochopenie je proces meditácie - umenie, ktoré vyžaduje koncentráciu, úsilie, prax, trpezlivosť a sústredenosť na runy.