Doporučujeme

Petra

Petra

Tisíce ľudí snívajú o budúcnosti, minulom živote, majú veľa otázok a chcú poznať odpovede - od toho som tu, aby som vás nimi previedla. Více »

Další kartářky online
Kartářka Zuzana

Zuzana

Osobný kód 163

Kartářka Janita

Janita

Osobný kód 162

Kartářka Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Kartářka Sara

Sara

Osobný kód 176

Zajímavosti

Další články z rubriky Zaujímavosti:

Příbuzná rubrika: Lidé a věštění


Chrápanie

Chrápanie

Ak počúvame smiešne historky o chrápaní, bavíme sa. Ak sa nás priamo dotýkajú, nie je nám do smiechu, pretože môžu spôsobiť až rozpad vzťahu.

Ženy a alkohol

Ženy a alkohol

Problém s alkoholom už nie len mužskou záležitosťou. V poslednej dobe začíname registrovať, že do tejto skupiny patria už aj ženy.

Dospelosť

Dospelosť

V ľudskej osobnosti nachádzame komplexnosť a jednotu. Ľudský jedinec sa neustále nachádza v procese budovania a rozvíjania sa.

Kyvadlo

Kyvadlo

Pri práci s kyvadlom ide o citlivé prepojenie tela + ducha prúdom energie, o komunikáciu medzi vedomím a podvedomím.

Lásky, plačky, čarovačky

Lásky, plačky, čarovačky

Najlepším kúzlom na lásku je láska v nás. Láska a nenávisť, strach, radosť, sny a trápenia sú hybnými silami ľudí. Ľudia zosilňujú svoje predstavy rozličnými praktikami a činnosťami vedome, či nevedome. Rozpŕchnuté...

Starobylé umenie

Starobylé umenie

Predpovedanie budúcnosti je spojené s náboženskými predstavami a vierou. Mnoho slov veštenia je náboženského charakteru a bolo v náboženstvách používané v priebehu celej histórie.

Grafológia – analýza rukopisu

Grafológia – analýza rukopisu

Analýza rukopisu je veľmi stará metóda skúmania človeka. Je to veda veľmi podrobná a výstižná. Využíva sa i v súdnictve, kriminalistike, či v niektorých firmách pri prijímacích pohovoroch kde vyžadujú životopis...

Viete - neviete - chcete vedieť?

Viete - neviete - chcete vedieť?

Začíname s novým internetovým časopisom o veštcoch a veštení. Namiesto úvodníka sa preskúšajte. Už to, že ste si túto stránku našli znamená, že máte o takúto tematiku záujem. Skúste sa však otestovať. Za každú...