Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Mária

Mária

Osobný kód 151

Kyvadlo

Pri práci s kyvadlom ide o citlivé prepojenie tela + ducha prúdom energie, o komunikáciu medzi vedomím a podvedomím.

Kyvadlo

Už v minulosti sa za pomoci kyvadla odhaľovali rôzne tajomstvá. Má schopnosť reagovať na energiu všetkých živých tvorov – človeka, rastlín, zvierat a pod. a preto pomohlo nájsť správnu odpoveď v rozmanitých sférach života: zisťovali sa ním geopatogénne zóny a zisťujú sa dodnes, podzemná voda, cudzie – negatívne vplyvy, drahé kovy, minerálne vody, schopnosti človeka, využíva sa aj v záhradke, poľnohospodárstve, v partnerských vzťahoch, ale i v otázkach zdravia a choroby.

S kyvadlom sa pracuje určitým spôsobom veštecky, ale aj liečiteľsky. Je možné zistiť zdravotný stav osoby a nájsť choré miesto – kyvadlo sa začne nad ním správať úplne inak ako nad zdravým orgánom. Cez fotografiu a nakreslenú postavičku môžeme vplývať aj na liečenie. Dá sa zistiť zdravotný stav orgánu a prečo k ochoreniu došlo, ako ho odstrániť, ... Je to jedinečná ezoterická technika. Všetky informácie od vás plynú ako neviditeľný energetický tok. Aj myseľ – vedomie, podvedomie - vydáva žiarenie.

Živá hmota rôzneho pôvodu sa vyznačuje žiarením. Práve kyvadlo je ohromne citlivým prístrojom na jeho zaznamenanie. Pri práci s nim ide o citlivé prepojenie tela + ducha prúdom energie, o komunikáciu medzi vedomím a podvedomím. Ono odpovedá pohybom na naše otázky. Často nám pomôže zorientovať sa v zložitých a ťažkých životných situáciách. Ja používam mosadzné kyvadielko, ktoré sa mi zdá byť najcitlivejšie. Používajú sa ale rôzne:

  • z kryštáľu
  • jantárové
  • strieborné
  • zo skla
  • z kameňa
  • z polodrahokamu

Na určovanie chorôb používam kyvadlo v tvare pyramídy. Dôležitá je pri práci s ním nielen vrodená schopnosť, ale i citlivosť človeka reagovať na prírodné sily i intuícia, ale tiež je potrebné neustále tieto schopnosti zdokonaľovať. Hoci každý z nás disponuje určitou schopnosťou a mierou citlivosti, poniektorí z nás dosť značne, iní menej.  Až neuveriteľne presné sú odpovede kyvadla ešte s pomocou využitia ružice (kruh rozdelený do výsečí). Mohli by sme ju prirovnať ku kompasu, čím viac výsečí sa na ružici nachádza, tým presnejšia je diagnostika. Pohyby kyvadielka sú výsledkom mimovoľnej mozgovej a svalovej činnosti, prenosom bioenergie do prstov. Stačí sa len naladiť a tieto informácie prijať…