Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Kavena

Kavena

Osobný kód 169

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Veštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Ako sa ochrániť pred negatívnou energiou

Je veľa ciest a možností, ako sa uchrániť pred negatívnou energiou. Naučte sa ich používať a ochráňte sa pred účinkami zlých vibrácií.

Ako sa ochrániť pred negatívnou energiou

Aj v dobrých časoch existujú nepríjemné pocity, ktoré vás môžu vyčerpať. Ak k nim pridáte nestabilitu v živote alebo apatickosť, tak smútok či depresie na seba nenechajú dlho čakať.

Zdroje negatívnej energie

Negatívna energia sa bežne označuje ako zlá vibrácia a je zvyčajne viditeľná v okolí negatívnej osoby alebo skupiny. Spoznajte možnosti ochrany pred týmito škodlivými energiami, aby ste ich vedeli použiť, keď to bude potrebné.

1. Sťažovateľ

Je to osoba, ktorá sa s každým podelí so svojimi osobnými alebo globálnymi problémami existujúcimi po celom svete. Neprejavuje radosť a neteší sa z víťazstiev, pretože všetko má svoju negatívnu stránku, ktorá zatieňuje tú pozitívnu.

Ochranný tip: Najlepšia ochrana je hudba. Stačí iba troška zvýšiť hlasitosť, keď táto osoba príde do miestnosti. Nezáleží na tom, aký druh hudby - akákoľvek kombinácia rytmu a melódie pomáha rozptýliť negatívnu energiu. Kovy tiež dobre vedú hudbu, takže kovový amulet so symbolom sily, ktorý si vyberiete, môže dôsledne odvrátiť sťažovateľa.

2. Neprajník

Akonáhle ste spravili pokrok, veci sa zrazu začali kaziť. Poriadne sa preto rozhliadnite okolo seba. Neprajník musel vynaložiť veľa úsilia, aby zaistil, že vy napredovať nebudete.

Ochranný tip: To, čo neprajník neznáša, je svetlo, ktorému je vystavený. Preto sa uistite, že máte vždy po ruke malú horiacu sviečku. Ešte lepšie je podkopať neprajníka tým, že mu nejakú sviečku darujete.

3. Závistlivec

Bez ohľadu na to, aký veľký úspech ste vy alebo niekto z vašich blízkych dosiahli, závistlivec sa ho bude snažiť minimalizovať a robiť všetko pre to, aby sa z tohto úspechu nikto netešil.

Ochranný tip: Keď začne závistlivec hovoriť s nenávisťou, milo ho prerušte s nejakou novinkou. Napríklad: “Pozrite, práve som priniesol kôš na plasty. Od dnes ho môžete aj vy používať.” Je jedno, s akou informáciou závistlivca prerušíte. Prerušili ste ho a tým aj možnosť “nakaziť” vás jeho zlou náladou a hnevom.

4. Večná obeť

“Ach drahá, v spoločnosti nie som obľúbená, lebo vynikám… Oh, ja chúďa, žiaden muž ma nepozve na rande, pretože som až priveľmi dobrá… Obedujem sama, pretože by si niekto zo mňa mohol robiť srandu, keby som sa k tebe pridala...”

Táto osoba nikdy v ničom nie je na vine. Svoj neúspech dáva za vinu iným. Preto nikdy nie je schopná uspieť.

Ochranný tip: Chcete, aby sa podobné reakcie tejto osoby držali od vás čo najďalej?  Namažte si troška svätého oleja za uši a už viac neabsorbujete nenávisť a strach od tejto osoby. Negatívna energia sa k vám nedostane.

5. Obviňovateľ

Čokoľvek robíte, je to zle, pretože iba obviňovateľ pozná ten správny spôsob, ako byť dobrý. Obviňovatelia dávajú dobrým veciam ako náboženská viera, enviromentalizmus a láska zlé mená, aby nedovolili ostatným niečo si užiť.

Ochranný tip: Zlaté prstene symbolizujú tri veci, ktorými obviňovateľ pohŕda: luxus, jednoduchosť a použitie vlastných rúk na dosiahnutie a potvrdenie určenia svojho osudu.  Ruky sú veľmi silným symbolom osobnej slobody. Zlato je príliš veľký luxus, aby si ho mohol obviňovateľ dovoliť. Uplatnenie jednoduchej ideológie osobnej slobody, ktorá je v rozpore s obviňovateľom, je príliš kacírska, aby táto osoba stála vedľa vás. Ona alebo on bude svoju negatívnu energiu posúvať radšej niekde inde, keď sa vy budete predvádzať so svojím zlatým prsteňom.

6. Nepriama obeť

Priatelia a rodina sebadeštrukčnej osoby sú konečnými príjmateľmi negatívnej energie od tejto osoby, aj keď hnev nebol priamo voči nim namierený. Negatívna energia nepriamo tieto nevinné obete trestá a je ťažké ju obrátiť, pretože tieto obete nie sú zamýšľaným cieľom.

Ochranný tip: Kruh ochrany je naliehavo potrebný v živote mnohých ľudí. Dobrí ľudia by si mali v spálni nakresliť kruh a položiť doň posteľ. Posvätná geometria je obzvlášť silná pri odvrátení neúmyselnej negatívnej energie. Kreslo, na ktorom sedíte väčšinu dňa, potrebuje duchovný obraz kruhu vo svojom základe, aby pomohol prirodzenej aure pri vašej ochrane zo všetkých strán.

7. Strach

Strach patrí medzi najnegatívnejšie energie.

Ochranný tip: Ak chcete držať negatívnu energiu mimo myseľ, kremenný krištáľ nosený vo vrecku alebo okolo krku bude schopný absorbovať negatívnu energiu strachu skôr, ako prenikne do vašej aury a poškodí ju. Pamätajte, že strach je biologickým aspektom, ktorý nás chráni v čase nebezpečenstva. Kryštál chráni iba pred prehnaným pocitom strachu a nie pred skutočnou hrozbou nebezpečenstva.

Veštica Janka AvelangeTÉMA DŇA:

Očistné a ochranné rituály proti pôsobeniu čiernej mágie

Zistite, či ste v dosahu čiernej mágie a ako sa proti nej môžete chrániť. Čítať ďalej