Odporúčame

Janita

Janita

Odpovede, ktoré vám doteraz nikto nedal, vám odhalí karmická numerológia. Viac »

Ďalšie veštice online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Veštica Sara

Sara

Osobný kód 176

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Energetický upírizmus (2. časť)

Energia sa vymieňa medzi ľuďmi neustále, či pozitívna, alebo negatívna. Naša energia je ovplyvňovaná aj tým, že s niekým komunikujeme, či doma, v práci, obchode, alebo v dopravnom prostriedku. Existuje pozitívna energia lásky, ktorá veľmi prospieva, nie len duši, ale aj zdraviu človeka.

Energetický upírizmus (2. časť)

Pozitívna energia lásky

S negatívnou energiou sa stretávame často, hlavne v zamestnaní. To je nevyvážená energia. Niekedy úplne stačí keď do kolektívu príde jedinec „negatívny energetický upír“ a úplne zmení doteraz harmonický chod medzi všetkými zamestnancami.

Zdravý a vyrovnaný jedinec má svoju auru hladkú, vyrovnanú, s jemnými farbami. Naša aura pri stretnutí sa s negatívnym jedincom, je veľmi zraniteľná a dokáže sa narušiť. Dokážu sa vytvoriť diery, kade nám začína unikať naša energia.  Stáva sa to hlavne pri mierených útokoch, v hádkach, alebo pri ťažkých obvineniach. Vtedy „upír“ priamo nasmeruje reťazec útokov na niektorú čakru. Tá sa veľmi rýchlo roztočí, vytvára sa rozvírená diera v aure a nedokáže sa tak rýchlo uzavrieť. Takýchto dier môže vzniknúť až sedem, podľa toho, koľko čakier je zasiahnutých. Nemusí to byť len hádka, ale aj závisť, alebo nenávisť. Väčšinou títo ľudia ani nevedia, akou silou narábajú.

Takisto v manželstve, alebo priateľstve sa energie u jednotlivcov menia. Buď sa zosilňujú, alebo slabnú. Pokiaľ energetické pole zostáva stále na jednej úrovni, môžeme hovoriť o šťastí, lebo vtedy sú to putá do konca života.

Poškodené čakry

Pri rozpoznávaní, ktorá čakra je zasiahnutá, nemusíme byť ani psychotronici, aby sme to zistili. Vtedy zaregistrujeme nedostatok energie, podráždenosť a netrpezlivosť.

  • 1. čakra: Múládhára čakra
    Zrazu ste zostali nepríjemní a veľmi vypočítaví. Púšťate sa do činností nepremyslene a neuvážene. Sami sa vrháte do priepasti.
  • 2. čakra: Svádhištána čakra
    Z ničoho nič sa vám začína meniť váš vzťah v rodine, cítite sa osamelí. Únik z tejto čakry je diagnostikovaný ako depresia.
  • 3. čakra: Manipúra čakra
    Silný strach , bojíte sa všetkého, vyhýbate sa zodpovednosti.
  • 4. čakra: Anaháta čakra
    Vtedy sa z vás stávajú krutí, necitliví a cynickí ľudia. Dokážu veľmi silne verbálne ubližovať druhým. Teší ich krutosť.
  • 5. čakra: Višuddha čakra
    Často meníte vzťahy, obviňujete iných za svoje neúspechy. Časom sa začínajú izolovať.
  • 6. čakra: Ádžna čakra
    Strácate zmysel pre humor, zabúdate a taktiež sa začínate odťahovať od spoločnosti.
  • 7. čakra: Sahasrára čakra
    Začínate priťahovať negatívne situácie a negatívnych ľudí. Väčšinou podvodníkov. Je možné, že pôjdete cestou, ktorú ste predtým odmietali. Napr. drogy, alkohol, ...

Aura sa nám môže poškodiť aj sledovaním násilných a agresívnych filmov alebo nevhodnej znepokojujúcej hudby. Najväčšie nebezpečenstvo hrozí deťom, ktoré sledujú nevhodné programy alebo násilné počítačové hry. Vtedy taktiež môžu vzniknúť v aure priehlbiny alebo diery. Mali by sme ale vedieť aj to, že deti majú tiež svoju auru, aj keď sa nachádzajú v matkinej maternici. Preto by mali byť rodičia obozretní pri svojich emóciách, prípadne psychických výlevoch. Takýmto počínaním môžu narušiť, alebo aj poškodiť auru dieťaťu už v prenatálnom štádiu.

Podľa toho, čo ste si doteraz prečítali, vidíte, že nie čarodeji a čarodejnice ubližujú, ale ubližujeme si sami. Dokonca to môžu byť naši najbližší. Ale nebudeme poukazovať stále na iných. Aj my sami sebe dokážeme poriadne ublížiť. Dokážeme deštruktívne myšlienky nasmerovať aj sami na seba.  Veľmi často sa zahŕňame sebanenávisťou, sebadeštrukciou a hádžeme na seba samé zlé výrazy. Sledujeme to už vo veľmi mladom veku. Napr. mladé dievča sa pozerá sama na seba do zrkadla a vidí na sebe samé možné aj nemožné chyby. Vidí sa stále tučná, prestáva jesť a tým vzniká nielen psychický, ale aj fyzický problém. Chudne, chudne, až je z nej anorektička. Už je kosť a koža, ale pri pohľade na seba, je stále pre seba tučná. Ona si predsa sama sebe dala deštruktívny program do hlavy a tým si aj narušila svoju auru.

Psychická sebaobrana

O psychickej sebaobrane som už písala, ale oživíme si aspoň jednu z nich:

Zahĺbime sa sami do seba (všetky všedné myšlienky a problémy sú bokom) a predstavíme si, že zhora – z astrálu dostávame biele Božie svetlo, ktorým sa neustále obaľujeme. Toto Božie biele svetlo je naplnené láskou a my sa ním nielen obaľujeme, ale ho aj prijímame a vstrebávame do nášho tela všetkými bunkami na našej pokožke. Je to potrebné robiť ráno a večer, desať minút, pomerne dlhú dobu. Verte mi, vaše zmýšľanie a hlavne váš samotný život sa bude meniť k lepšiemu.

Prajem vám všetkým každý deň krásny a nezabudnite mať vždy úsmev na tvári.