Odporúčame

Zuzana

Zuzana

Prostredníctvom tarotu a numerológie odhalím veci, ktoré sú pre vás skryté. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Mária

Mária

Osobný kód 151

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Poznanie budúcnosti - sme pripravení?

Táto otázka trápi od nepamäti celé ľudstvo. Všetci túžime poznať svoju budúcnosť a pripraviť sa na to, čo nás čaká. No poznanie budúcnosti je často dvojsečnou zbraňou. Prečo?

Poznanie budúcnosti - sme pripravení?

Sme naozaj pripravení prijať poznanie našej budúcnosti? Čo nám môže veštba priniesť? Dá sa vôbec ovplyvniť? Je veštenie dar, alebo je to prekliatie? Je to práca s Dobrom alebo so Zlom?

1000 ľudí, 1000 názorov. Odpovede na uvedené otázky sa líšia snáď od človeka k človeku. Podľa mňa nám boli zhora dané rôzne dary - niekto vie hrať, iný spievať, ďalší má talent na športy. Ja napríklad spievam strašne. No odmala mám dar vidieť budúcnosť. Niekedy počujem vnútorné hlasy, inokedy sa mi budúcnosť otvára vo forme vnútorného filmu. Až posledné týždne som si uvedomila jednu (pre mňa dôležitú) vec. Keď vidím nejaký pár, viem, či ostanú spolu, alebo sa rozídu. A niekedy je veľmi ťažké vysvetliť alebo povedať zaľúbenému človeku, že partner/partnerka preňho nie je tá pravá polovička. A ako sa s tým vyrovná? Je dobré, že vie, že sa rozídu, alebo nie? Podľa mňa zaľúbená žena nie je pripravená plne prijať zodpovednosť za poznanie budúcnosti. Už veľa ráz som bola vinná podľa ľudí ja sama za to, že som naznačila problémy vo vzťahu, neveru, klamstvá… Bolo to dobré alebo zlé?

Preto by som na všetkých chcela apelovať, keď si dávate robiť výklad budúcnosti, skúste sa spýtať samých seba, či ste na to pripravení. I keď viem, že najmä ženy vnútorne veľmi cítia, či to má budúcnosť alebo nie. Ale zodpovednosť za spracovanie veštby na seba berie každý sám.

Je veštenie okultizmus?

Ďalšou pálčivou otázkou je, či je veštenie okultizmus, čiže práca s negatívnymi energiami, ľudovo povedané s diablom. Veštenie je predovšetkým práca s podvedomím, vyťahované karty rezonujú s podvedomím človeka, ktorému sa robí výklad, pričom niekde hlboko v jeho vnútri je ukrytá predpoveď. Treba však starostlivo interpretovať tieto signály, čítať ich s rešpektom, aby veštba bola čo najpresnejšia. Ten, kto veští, by si mal byť tohto vedomý. A či brať za to financie? Stretla som sa veľakrát s názorom, že je to dar, a veštica by mala veštiť zadarmo, aby ho nestratila. No my, veštice, sme tiež osoby z mäsa a krvi a potrebujeme jesť, obliekať sa a čuduj sa svete, máme aj účty, ktoré treba platiť. A mnohé z nás sa tomuto „remeslu“ venujú profesionálne a veštenie je ich poslaním i zamestnaním. A ja nemám talent na spev, ako som už spomínala, a keď si chcem vypočuť obľúbenú speváčku, tiež musím za vstupenku na koncert zaplatiť… V neposlednom rade pri procese veštenia na duchovej úrovni dochádza k výmene energií a keby sa za veštbu nezaplatilo, vznikla by energetická nerovnováha a klient by sa cítil na podvedomej úrovni viazaný. Peniaze sú len iná forma energie, tok, ktorý sa prelieva z jednej strany na druhú a tak to je vo všetkých oblastiach života.

Opakovaný výklad na rovnaký problém

Ešte mi napadá jeden aspekt. Na linke Moneo som sa stretla so zaujímavým úkazom. Mnoho ľudí kartám, či vešticiam jednoducho neverí, a preto dookola skúšajú volať rôznym vešticiam s tým istým problémom. A vari každá z mojich kolegýň sa stretla s pripomienkou „Ale Vaša kolegyňa mi povedala...“. Keď si dávame často veštiť, karty majú tendenciu sa vysmievať, a teda nie je to chyba kartárok, ale zvedavcov. Je veľmi dobré aspoň v duchu za veštbu poďakovať, aby sme ukázali vesmíru, že si ceníme odpoveď. Len treba vnútornú trpezlivosť a počkať na vyplnenie veštby.

Prajem vám otvorené srdce, aby ste vedeli prijať, čo treba prijať, bojovať s tým, s čím sa dá bojovať a otvoriť sa šťastnej budúcnosti.