Odporúčame

Diana

Diana

Mám dar, s ktorým môžem pomôcť aj vám v ťažkej životnej situácii. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Kavena

Kavena

Osobný kód 169

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Sara

Sara

Osobný kód 176

Veštica Zuzana

Zuzana

Osobný kód 163

Príbytky víl

Hoci sú nadprirodzené bytosti stavané z jemnejších energií, dokážu sa zjavovať a zasa miznúť, zdielať podobu s inou formou, napríklad vstupovať do zvieracích tiel a kvetov, predsa len sa radi zdržiavajú na konkrétnych miestach, ktoré s nimi vibračne ladia.

Príbytky víl

Tieto miesta môžeme nazvať príbytkom, aj keď nie v pravom zmysle slova, lebo ich domy nie sú zariadené a určené na to, na čo ich používame my ľudia. Je to o zdieľaní istého miesta s nimi v porozumení, existenčných dôvodoch radosti, a nie o praktických dôvodoch, ako sú inžinierske siete.

Ak by sme hľadali konkrétne miesta, kde žijú víly a iné bytosti, je potrebné sa riadiť intuíciou. Najčastejšie sa zdržiavajú na neobývaných miestach v divokej prírode, kde je biopole i energia nesmierna. Ale sú bytosti, ktoré sa nebránia i životu medzi ľuďmi, v záhradách, parkoch, ba i v pivniciach v prípade temných elfov a zjavení. Mnohé nájdeme i v skrini vo svojom obľúbenom rohu miestnosti alebo pod posteľou, takže detské strachy o očiach pod perinou nie sú celkom nepravdivé. Deti majú všeobecne viac otvorené možnosti zazrieť i iné formy existencie ako dospelí. Súvisí to i s koncentráciou a tým, že deti a zvieratá viac žijú v okamihu, veľmi nedumajú nad tým, čo treba a viac sú tu a teraz. V istom zmysle a pri troche šťastia ich môžeme zazrieť v každej kvetine alebo pod tieňom lipy v záhrade, tam sa vyskytujú hlavne malé lesné víly a škriatkovia. Vibračne ich priťahuje energia a aura danej kvetiny, či stromu.

Vplyv víl na človeka

Nadprirodzených bytostí je viac a platí to i o ich poslaní, alebo vplyve na život človeka. Samozrejme, že sa v prvom rade tešia zo svojej vlastnej existencie a bolo by domýšľavé myslieť si, že sú tu pre nás a podliehajú nám. Skôr naopak, môžu obohacovať náš vlastný život. Sú vysoké bytosti, ktoré dohliadajú na ľudský a kultúrny vývoj so zvláštnou múdrosťou a silou a potom “menšie” bytosti, ktoré rozumejú darom zeme, zákonom hmoty, jej cyklom, umeniu, hudbe, tancu, vibrácii radosti, lásky a remeslám. V Írsku sa dodnes traduje, že umenie výšivky je odpozorované od víl a škriatkov. O kováčstve a výrobe šperkov nehovoriac.

Bytosti majú radi rôzne kopce, hradištia, vyvýšeniny v priestore, pahorky, ale i bystriny a tône, dutiny stromov. Staré povesti vravia, že vo veľkých kopcoch sú ukryté paláce a poklady týchto bytostí a Elfovia sa tam pohybujú neobmedzene, ba v podzemí sú celé chodby a mestá iného sveta. Len ľudom sa zdá hmota hustá a nepreniknuteľná. Je to spôsobené stavbou našich tiel a oklieštením ega, ale ich vibrácia klesá a stúpa a jednoducho cez hmotu prechádzajú. Dokonca i zvuk a hudba slúžia ako transport. Kto ovláda zvuk, vie pohybovať predmetmi.

Magické stromy

Vraví sa, že Elfovia sa najradšej zdržiavajú pri duboch, ale pravda je skôr taká, že ich priťahuje hloh. Osamelé stromy sú často domovom bytostí. Hlavne ak je strom skrútený a prežaruje cez neho svetlo a silná magická sila. Oddávna majú také stromy silu liečiť a ľudia k nim a do ich dutín nosievali dary a šepkali priania. Aj keby sa zdali nepriateľské a tajomné, je to len zmenou vibrácie, za ktorú môže jej obyvateľ, aby nebol rušený ľudskou prítomnosťou. Po jeho odchode sa vibrácia opäť zmení. Magickým stromom je prejavovaná zvláštna úcta a v niektoré dni okolo nich Elfovia a bytosti tancujú, čím sa vyvárajú mocné konkrétne energie celých rojov bytostí.

Ak intuitívne vyhľadáte takýto strom, zastavte sa pri ňom na chvíľu a upokojte svoju myseľ a srdce, možno vám pošepká víziu obyvateľa, ktorý s ním zdieľa vibráciu.