Odporúčame

Diana

Diana

Mám dar, s ktorým môžem pomôcť aj vám v ťažkej životnej situácii. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Viktória

Viktória

Osobný kód 172

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Veštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Rozhovor s vešticou Zuzanou

Trochu som sa za pani Zuzanou bála ísť. Áno, priznávam sa bez mučenia, naháňala mi strach. Ale teraz viem, že problém bol vlastne vo mne a v mojej pragmatickej povahe. Neverím totiž ničomu, čo nemôžem chytiť, ovoňať, či ochutnať.

Rozhovor s vešticou Zuzanou

Pani Zuzana takýmto veciam nie len že verí, ale ona to “niečo” aj vlastní…

Sadli sme si v mojej obľúbenej kaviarni k malému stolíku, úplne odrezané od ostatných ľudí a aj keď som to tu dôverne poznala, od prvej chvíle som pochopila, že je tu niečo inak. Bolo to atmosférou, akú okolo seba pani Zuzana vyvolávala hneď na prvý dojem. Bolo mi príjemne a cítila som sa uvoľnene. Mala som chuť len tak sedieť a nechať sa tou atmosférou unášať. No práca je práca a tak som zo seba vysúkala prvú otázku.

Čomu všetkému sa v súčastnej dobe venujete?

Liečim pomocou Reiki a zemského magnetizmu, venujem sa odbúraniu stresu, ktorý sa prejavuje nie len psychicky, ale aj v podobe rôznych fyzických problémov. Taktiež sa venujem numerológii.

Ako ste k takémuto niečomu vôbec prišli?

Približne pred dvadsiatimi rokmi moja dcérka ochorela a bola jej nasadená nevhodná liečba a putovala z nemocnice do nemocnice. Keď už nevedeli čo s ňou, tak jej nasadili hormonálne medikamenty. Mladé dievča v puberte, keď sa chcelo najviac páčiť, nabrala na seba kilá a na jej psychike to zrovna nepridávalo. Vtedy som zanevrela trochu na lekársku liečbu a začala som vyhľadávať iný spôsob liečby. Dostala som sa k homeopatii. Táto liečba trvala veľmi dlho, ale začali pomerne skoro kladné výsledky. Pri tom som s ňou začala navštevovať kurz Silvovej metódy, aby sme spolu pracovali na vnútornom programovaní myšlienkami. Veľmi ma zaujala oblasť ezoteriky a sama som začala pracovať aj na sebe.

V súčasnej dobe sa zaoberáte nie len liečiteľstvom, ale aj predpovedaním budúcnosti...

To je veľmi laicky povedané. Študovala som numerológiu, či z dátumu narodenia, alebo z mena. Veľmi ma fascinovalo, keď všetko vychádzalo tak, ako tie čísla naznačovali. Zo dňa na deň sa mi začala zlepšovať aj moja intuícia. Veľa vecí odhadnem i bez toho, že by mi to karty povedali. Zaoberám sa i prácou s virguľou a kyvadlom, očistou aury a čakier. Keď toto všetko zhrniem, prišla som k názoru, že všetko so všetkým súvisí. Keď niekto začne pracovať s ezoterikou, nikdy nezostane iba pri jednej oblasti. Ono sa to tak samé žiada pokračovať ďalej.

Ako ste objavili v sebe túto schopnosť?

Tento dar má v sebe každý človek, ktorý sa na inú dušu dokáže pozerať objektívne, ktorý sa nenechá ovplyvniť osobnými sympatiami, no dokáže sa vžiť do toho druhého. Tieto schopnosti potom stačí iba rozvíjať. Začala som si kupovať knihy, veľa som čítala, sledovala som aj rôzne školenia a začala som si intuitívne vyberať. Začala som kurzom tarotu. Učila som sa u Danka Berana. Vynikajúci mladý človek, ktorý ma zaviedol do tajov ezoteriky. Som mu za to vďačná. Vtedy som sa rozbehla aj na rôzne iné kurzy ako je Reiki. Mám urobené tri stupne, čo ma v živote posunulo pomerne ďaleko. Po čase som si ešte urobila aj dva stupne Filipínskeho liečiteľstva, alebo sa tomu vraví aj Zemský magnetizmus.

Dôverovali vám ľudia od prvej chvíle? Verili, že im dokážete pomôcť?

V prvom rade som si “upratala” v sebe, naučila som sa meditovať a pomôcť si tak, aby som bola fit aj po psychickej, aj po fyzickej stránke. Moji známi a priatelia boli prví, ktorý si všimli tieto zmeny a pýtali sa na tajomstvo môjho úspechu. A tak sa stali mojimi prvými “klientmi”, ktorým som pomohla. Mala som výborné výsledky a moja povesť sa rozšírila aj mimo okruhu týchto ľudí. 

Ste známa tým, že sa plnia vaše predpovede. Dokážete predpovedať aj sama sebe?

Samozrejme. Naučila som sa aj negatívne predpovede využiť vo svoj prospech a premeniť ich v podstate na pozitívne. Takto mi jedno obdobie prinieslo aj chorobu, čo mi naznačovala, že má ukončiť jednu etapu života a urobiť obrovskú zmenu. Preto som šla do dôchodku a posunula som sa týmto smerom. Sústredila som sa na svoje vlastné problémy a choroba mala tým pádom veľmi mierny priebeh. Podľa dátumu narodenia mám silne kreatívne vnímanie, čo je veľmi dobré aj na ezoteriku, ale aj na umeleckú činnosť.

Vzdelávať sa ľudia môžu aj priamo od vás...

Áno, v súčastnej dobe vediem kurzy numerológie, tarotu, virgule, kyvadla a prednášam o aure, čakrách a o ich očiste. Snažím sa do toho vložiť aj relaxačnú meditáciu, aby si účastníci kurzu aj prečistili svoje podvedomie, ale aj aby si oddýchli.

Určite máte aj svoj súkromný život a pohybujete sa aj nižšie ako len medzi nebom a zemou. Aká ste teda doma?

Práca je pre mňa koníčkom, no mimo toho veľmi rada maľujem. Vytvorila som dosť obrazov, či už olejomaľby, alebo art-protisy (gobelíny). Tieto moje obrazy sa nachádzajú aj v ďalekom svete: od Ameriky po Austráliu. Vždy to bolo darované, ale som na to veľmi hrdá. Avšak mojím najväčším šťastím sú moje dve deti a dve prekrásne vnúčatá. Som veľmi šťastná, keď vidím, že sú zdravé, úspešné a majú pekný život. Myslím, že viac si žiadna matka ani priať nemôže. Preto som šťastná aj ja.

Bližšie informácie o veštici Zuzane