Veštica Mária

Mária

Osobný kód 151

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Sme anjeli

Anjeli sú naši sprievodcovia životom, ochraňujú nás, inšpirujú, vedú tým správnym smerom. A pritom nie sú takí vzdialení od nás ako si myslíme. V skutočnosti sú našou božskou podstatou, ktorú si neuvedomujeme.

Sme anjeli

Oni sú našou najduchovnejšou rovinou a tou najhmotnejšou rovinou je zasa telo. Medzi týmito dvoma naj vrstvami je mnoho ďalších ako je aura, emócie, intelekt…

V náboženstve i v iných pohanských kultúrach sú anjeli a ochranní duchovia vnímaní ako niečo, čo k nám prichádza zhora, od Boha, ale pritom prichádzajú z našej vlastnej božskej podstaty, ktorú každý nosíme v sebe. Prečo sa však zjavujú ako niečo mimo nás? Svet je taký, aký si ho urobíme. Najvyšší zákon je zákon slobodnej vôle a zákon príčiny a následku. Ak budete celý život túžiť a bažiť po stretnutí s napríklad Kristovým duchom, je to možné, lebo naša psychika je silná a podvedomie vám časom vykonštruuje nádherný sen s duchovným odkazom. Neznamená to však, že to nemôžeme byť sen plný pravdy a lásky. Takýto sen môže byť pre vás veľmi nápomocným zážitkom, ale nezabúdajte, že korene má vo vás. Keď nás Boh stvoril na svoj obraz, myslel to vážne. Máme viac skrytých zdrojov ako si myslíme a keď budeme o niečom veľmi presvedčený, či je to už negatívne alebo pozitívne, začneme to automaticky zhmotňovať. Tak pozor na to.

Sme skutočne zodpovední sami za seba a svoje zážitky. Ak ľudia veria, že anjeli sú niečo mimo nich, je to tak. Vlastne ak nežijeme zo svojej pravej podstaty, nezažívame pravé šťastie, skôr naopak. Nevyužívame to najlepšie v nás, ale obraciame sa na naše vnútorné strachy, vonkajšie autority, ktoré nám predkladá spoločnosť a ktoré sú všeobecne uznávané, ale v konečnom dôsledku zisťujeme, že problémy si musíme vždy vyriešiť sami. A môžeme, keďže máme v sebe anjelské zdroje lásky a pomoci.

My všetci sme vlastne anjelmi, len si to neuvedomujeme. Anjeli sa mnohokrát zjavujú ako svetelné bytosti v rôznych farbách, ale vždy žiaria. Aj naša aura vytvára farebné energetické telo a anjel je tou najčistejšou a nepoškvrnenou podstatou nášho bytia. Preto, ak vidíme anjela v nejakej farbe, môže to naznačovať práve farebnú energiu, ktorú momentálne potrebujeme najviac, aby sme sa vyliečili duševne, ale aj fyzicky. Ale niekedy to môže byť aj obraz našej pravej podstaty, ktorá nesie kvality nejakej farby, čo predstavuje naše poslanie. V skutočnosti sme dúhové bytosti všetkých farieb, pretože každá farba má pre náš materiálny život i duchovné bytie dôležitý význam. Tak nezabúdajme, aké široké pole možností máme, čím všetkým sa môžeme stať a neobmedzujme sa na jedno náboženstvo, na jeden duchovný systém, pretože sú to len rôzne odtiene jedného veľkého dokonalého celku, ktorého sme súčasťou a z ktorého môžeme čerpať lásku. Láska je len jedna a to je základ všetkého.