Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Večernica

Večernica

Osobný kód 304

Sny a ich využitie v praktickom živote

Každému z nás sa počas života určite niečo snívalo, ale väčšinou si naše sny nevieme vyložiť. Ako to vlastne funguje a prečo sa nám sníva?

Sny a ich využitie v praktickom živote

Nehľadajme v našich snoch niečo mystického, magického, ale naučme sa s nimi pracovať, aby nám pomáhali v našom živote, orientovali sa, kde sme urobili chyby v minulosti, ako ich riešiť v súčasnosti a ako máme riešiť veci budúce. Odrazu zistíme, že sme veštcami sami sebe. Predstavte si obyčajný rozhlasový prijímač. Ak ho naladíme na určitú frekvenciu a vlnovú dĺžku, tak nám hraje dennodenný úkaz, ale aby sme počuli hovorené slovo alebo hudbu, potrebujeme k tomu tzv. demoduláciu, ktorá to všetko spôsobuje. Takto funguje každý z nás - neustále prijímame bioimpulzy od ľudí z našeho okolia alebo z nášho organizmu, od zvierať, rastlín, ale aj z minulosti. Demoduláciu, čiže vizuálny a zvukový prehľad do podoby snových symbolov nám robí náš vlastný mozog, ktorý spracúvava až 60 tisíc takýchto informácií denne.

Poviete si, je to síce pekné, ale ako si mám tie rôzne “nezmysly” vysvetliť? Práve na to slúži “dekódovanie”. Zistíte, že to nie je až také jednoduché.

Typy snov

Sny môžeme rozdeliť do nasledujúcich oblastí:

  • Sny, ktoré vyhodnocujú vzťahy, choroby, únavu a stres

    Najčastejšia je podoba vzťahov priateľských alebo nepriateľských zakódovaná v podobe zvierat. Budeme mať sny, v ktorom na nás útočí tiger, lev, pes, had, diabol. Hovoria nám o tom, že v našom okoli sú povahové vlastnosti ľudí nebezpečné ako tie zvieratá a obrátene, ak budeme mať vo sne anjelov, víly, Boha alebo pozitívne zvieratá ako jednorožec, biely pes, ktorý nás ochraňuje, matku, otca a podobne, nám poukazujú na kladné vlastnosti. Choroby sú najčastejšie symbolizované rôznym odporným hmyzom, červami, ktoré do nás lezú, nemocnicou, vypadávaním zubov, vlasov, zakalenou vodou, hnijúcimi mŕtvolami a pod. Stres je najčastejšie v snoch zobrazovaný tým, že nás niekto naháňa, pohybujeme sa v úzkych priestoroch, tma, hmla a pod. Únava najčastejšie ako posteľ, dovolenka, nemocnica a pod.

  • Sny o tom, že niečo nestíhame, nerobíme dobre

    Najčastejšie sú to sny o hodinách, škole, kde naraz vo sne nevieme spočítať jednoduchý úkon ako 1+1 a v sne to bude kľudne 3.

  • Sny o nepriateľstve a agresivite okolia

    Najčastejšie to budú sny o vojne, terorizme, vraždách a hádkach.

  • Sny o budúcich vzťahoch a láske

    Najčastejšie sa vo sne budú ukazovať ovocie, jablká, jahody, čerešňe, paradajky, kvety, červené ruže, orgován, ľalie, orchidei alebo symbol modrých očí

  • Sny o prosperite, bohatstve a získaní peňazí

    Najčastejšie to bude úrodné pole, bohatá úroda, veľa veľkých rýb, pečivo, chlieb, pečené mäso, šunka, prasa, stádo kráv, nádherné domy, vystupovanie po schodoch hore, byť na vrchole kopca atd. Ďalej sú to symboly, o ktorých by sme nepredpokladali, že hovoria o peniazoch, napr. akékoľvek výkaly, pád do záchoda a podobne.

Záverom týchto možností je to, že najlepšie je sa obrátiť na ľudí, ktorí s tým dokážu nielen pracovať, ale zmeniť váš osud, aj keď je nepriaznivý. Jednoducho povedané, ak dokážete negatívne sny v čomkoľvek pretvoriť tak, že dopdadnú vo váš prospech, potom aj v reálnom živote to dopadne určite dobre a toto pokladám za najdôležitejší význam našich snov.