Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Veštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Svet víl (3. časť)

Nadprirodzeným bytostiam a teda i vílam, bola daná do vesmírneho vienka akási bezprostrednosť, spontánnosť, ktorú vídame u malých detí a zvierat. Ako keby žili viac v danom okamihu.

Svet víl (3. časť)

Nerozmýšľajú, či zajtra bude pršať a bude čo jesť, či bude kde bývať a kde budú v noci spať, oni proste sú a konajú k veci. Pritom sú radostné a majú zmysel pre humor, nie sú životom ubité a zatrpknuté. Veľmi mladé stvorenia a deti tieto dary od nich prijímajú oveľa ľahšie, sami sú radostné a vibračne si odpovedajú. Týka sa to i liečenia detí a zvierat, oni sa vnútorne nevzpierajú, neodmietajú vnútorne liečbu a kroky lekára, či liečiteľa. Neskôr si vytvárame z rôznych príčin bariéry a hnev na život a okolnosti v ňom, preto je komunikácia sťažená. Dusíme sa a životná sila je potlačená. Hľadanie a otvorenie svojho bezvekého Ja je dobrý začiatok, nie len pre komunikáciu s nimi, ale i pre radostnejší život. Nikdy nebolo určené, že musíme bojovať sami, že nám nebude a nemôže byť pomáhané, naopak. Problém je v tom, že chceme určovať kedy, ako a v čom nám má byť pomáhané. Bez pokory a prijatia vecí takých, akých sú, sa nepohneme. A samozrejme bez úprimnej prosby o pomoc a lásky k sebe samému.

Strata vnímania

Vysmievali sme sa imaginácii v živote tak dlho, až sme prestali vnímať veci, ktoré predtým boli vnímané, zakrpatel nám cit pre vnímanie nadprirodzených vecí, jednoducho nevyužívaním. Vizionári vravia, že aparát, pomocou ktorého smieme vnímať nadprirodzeno, sa nachádza vo fyzickom oku, ale aby mohol fungovať, potrebuje stimul duchovného rázu, ktorý prevyšuje fyzický orgán. Aby sme oživili zakrpatené orgány vnímania, je dobré počúvať klasickú vážnu hudbu, čítať poéziu a všeobecne čítať dobré príbehy, počúvať skladby folkových hudobníkov a skúmať prírodu a jej tajné zákutia, byť v styku s prírodou. Kedysi sa ľudia stretávali s nadprirodzenými bytosťami pri práci, keď kosili trávu, zberali úrodu, hľadali hríby… Dobrý spôsob je teda pracovať a zároveň vnímať, čo sa deje vôkol.

Nekonajte mechanicky a duchom neprítomne. Spojíte tak príjemné s užitočným. Skúste si vyrobiť prírodný olej a vnímať pritom okolie, odkiaľ beriete bylinky preň. Možno vedľajším bočným videním zachytíte pohyb, alebo rovno obrys postavy, budete počuť jemný smiech, či vám vlasy bude ovievať vetrík aj v úplnom bezvetrí.

Vibrácia lásky a spolupatričnosti

Ideálne by bolo, keby ste zložky k oleju získali z vlastnej záhradky, v okolí domova. Ak to možné nie je, vyjdite si do prírody, nezbierajte pri cestách a prašných chodníkoch. Na začiatok si zvoľte druh oleja, ako základ k bylinnému výrobku. Môžete zvoliť olivový, kukuričný… Olej sa musí vyrobiť na jar a musí sa následne nechať vyzrieť. Používať by sa mal v dni nadprirodzených bytostí, napríklad na Jána. Je možné, že vám pomôže začať komunikáciu s bytosťami. Nie je najdôležitejší olej, ale vaše vnútorné naladenie sa. Musíte milovať život a akási jedno všetkým tepujúce srdce, všetko živé, nerobiť tak zištne. Mali by ste bytosti spoznať a milovať a oni by mali spoznať a milovať vás. Nie je to obchod ani pokus, je to vibrácia lásky a spolupatričnosti.

Do zelenej sklenej nádoby vlejte za džbánok kukuričného oleja, požehnajte mu vnútorne modlitbou a prosbou o pomoc a radosť pri jeho užití. Potom nazbierajte plané šípkové ruže, listy šípky, pupence topoľa, kvety divokého tymianu, pupence liesky, kvety rebríčka, lúčne kvietky blatuchy a pár tráv z tmavého trávneho trsu na lúke. Je tmavší ako iné prstence okolo, traduje sa, že ho majú víly v obľube, preto je tmavší. Následne natrhajte niekoľko kvetov nechtíka zo záhradky. Ak ho nemáte, postačia i kvety púpavy. Rastliny zbierajte na východnej strane a to o 4 h ráno alebo o 11 h doobeda, či o 19 h večer. Rastlinky ponorte do oleja a opäť im požehnajte. Môžete požiadať o pomoc i runy, nakresliť nejakú vhodnú na pohár s olejom. Nechajte všetko vyzrieť na slnku po tri dni. Vrch nádoby prikryte obväzom alebo plátnom. Potom olej prelejte do menších nádobiek a fľašiek, ako bude treba. Do každej z nich kvapnite sedem kvapiek ružového oleja a vyslovte sedem žiadostí anjelovi Zeme. Naneste jemnú vrstvu na viečka, nad obočie, do krčnej jamky, na každé bruško prsta, potrite si zápästia, následne sa vydajte do voľnej neobývanej prírody, alebo do ticha vlastného sadu… Opäť by ste sa mali natrieť v hore uvedené hodiny a vyraziť. Najlepšie sa darí pri východe slnka, pri padnutí prvej rosy na zem, ale i pri vychádzajúcom Mesiaci…