Unikátny darček pre muža na Valentína podľa znamenia

Darčeky prezradia viac ako tisíc slov. Sú symbolom našej lásky, prejavujú našu starostlivosť a sú dôkazom našich myšlienok.

Unikátny darček pre muža na Valentína podľa znamenia

V každom vzťahu dokáže skvelý dar dopomôcť k uvedomeniu si, čo človek má a čo je skutočne dôležité. Tohtoročného Valentína naplňte svoje vzťahy láskou a s dôverou vyberanými darčekmi.

Pozrite sa na jeho znamenie a vyberte si niečo z tohto zoznamu. Určite sa mu srdce rozbúcha radosťou a láskou.

  • Baran - Muž v znamení Barana miluje výzvy. Zložité puzzle, extrémne športové kurzy, športové doplnky, tréning boxu, švajčiarsky vojenský nôž alebo komplikovaný prístroj dokážu urobiť divy. Tiež si zamiluje grilovací set.

  • Býk - Špecialita šéfkuchára, gastronomický zážitok, jahody v čokoláde alebo niečo krásne do jeho domácnosti. Môžete mu tiež darovať lístky na koncert jazzu alebo klasickej hudby, alebo darčekový poukaz do kúpeľov.

  • Blíženci - Dajte mužovi v znamení Blížencov flexibilitu, niečo, čo môže rýchlo zmeniť. Darčekovú poukážku do jeho obľúbeného obchodu, najnovší tablet, na ktorom môže robiť, čo chce. Inteligentného Blíženca potešia tiež knihy alebo nejaký vzdelávací kurz.

  • Rak - Pre tohto sentimentálneho milenca je vhodný dar napríklad zarámovaný obraz, na ktorom je koláž vašich spoločných fotiek. Taktiež ho poteší vlastnoručne upečený koláč, alebo ho vezmite na kurz varenia. Môžete mu tiež darovať kuchársku knihu pre mužov, alebo nejakú starožitnosť, či striebro.

  • Lev - Lev miluje luxus. Darujte mu šperk, striebornú kartu alebo zdobené zrkadlo a uistite sa, že je váš darček krásne zabalený. Luxusný výlet do exotickej destinácie bude tiež šťastný výber.

  • Panna - Muž v znamení Panny má rád praktické a jednoduché veci ako napríklad malý prenosný počítač, konferenčný stolík, lampu na čítanie, kancelársky nábytok alebo vybavenie do domácej telocvične. Miluje hádanky, stolové hry a knihy. Môžete mu tiež darovať členstvo v posilňovni.

  • Váhy - Váhy milujú krásu, umenie a jemnosť. Maliarstvo, starožitný nábytok, výrobky pre úpravu účesu, drahé vône, jemné víno, elektronický organizátor by mu mali dať pocit špeciálnosti. Tiež ho potešia lístky na koncert.

  • Škorpión - Škorpión má rád súkromné darčeky. To znamená, že by ste sa možno mali zastaviť v obchode s luxusným spodným prádlom. Tiež milujú tajomstvo, takže nejaký tajomný román, či teleskop mu urobia radosť.

  • Strelec - Čokoľvek divoké či zábavné bude dobre prijaté. Vtipná kniha, jazda na koni, výlet do safari či niekde k divokej vode kempovať. Taktiež príslušenstvo ku grilu alebo rybárska výstroj je trefa do čierneho. Dostať ho môžete tiež cestovným kufrom, nakoľko miluje cestovanie.

  • Kozorožec - Je to veľmi prírodný a praktický človek. Šetriť peniaze je pre neho veľmi dôležité, takže s darčekom veľmi nepreháňajte. Darujte mu encyklopédiu, kravatu alebo pekný nábytok. Darujte mu niečo, čo skutočne potrebuje.

  • Vodnár - Ľudsky a sociálne vedomý Vodnár vždy ocení estetický darček. Môžete darovať peniaze charite v jeho mene a dať mu pocit výnimočnosti. Obdivuje tiež technológiu - darujte mu najnovší tablet a bude ho milovať.

  • Ryby - Je to skutočne romantický partner. Muž v tomto znamení má rád darčeky ako je víkendový pobyt v horskej chatke, šampanské a čokoláda, alebo jedlo z morských plodov. Tiež ocení deň v kúpeľoch, členstvo v kurze jógy alebo obraz, ktorý preň urobíte.