Odporúčame

Diana

Diana

Mám dar, s ktorým môžem pomôcť aj vám v ťažkej životnej situácii. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Kavena

Kavena

Osobný kód 169

Veštica Hantyl

Hantyl

Osobný kód 305

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Sara

Sara

Osobný kód 176

Vplyv Mesiaca na náš život

Poznatky o mesačných rytmoch a o vplyve postavenia Mesiaca i jeho fáz na všetok pozemský život. Poznáme 7 rôznych stavov Mesiaca: Nov, dorastajúci Mesiac, Spln, ubúdajúci Mesiac, postavenie Mesiaca v znameniach zvieratníka, vzostupný Mesiac a zostupný Mesiac.

Vplyv Mesiaca na náš život

Nov

Mesačný Nov sa v kalendároch zobrazuje ako čierny kotúčik. Má mimoriadny vplyv na ľudí, zvieratá aj rastliny. Kto sa v tom čase celý deň postí, predchádza mnohým chorobám - telo sa najlepšie detoxikuje. Ideálny deň na zbavenie sa zlých návykov. Príroda sa zotavuje, zem začína naberať dych.

Dorastajúci Mesiac

Všetko, čo dodáme telu, má počas dvoch týždňov dvojnásobnú účinnosť. Čím viac Mesiac dorastá, tým nepriaznivejšie prebieha liečenie rán a pooperačných stavov.

Spln

Spln sa v kalendároch zobrazuje bielym kotúčikom. Rany silnejšie krvácajú, rez stromov môže spôsobiť ich vyschnutie, je väčší nárast trestných činov a dopravných nehôd. Jeho pozitívum je, že liečivé byliny nazbierané v ten deň, majú silnejší účinok.

Ubúdajúci Mesiac

Operácie sa lepšie podaria ako inokedy, rany sa lepšie hoja, všetky práce idú ľahšie a od ruky.

Mesiac v zvieratníku

Všetko, čo robíme pre dobro určitej telesnej zóny ovládanej zvieratníkovým znamením, ktorým práve prechádza Mesiac, pôsobí blahodarnejšie ako v iné dni. Výnimkou sú chirurgické zákroky.

Vzostupný Mesiac

Vo všetkých zvieratníkových znameniach, ktorými Slnko prechádza počas roka od zimného slnovratu až do letného slnovratu ( 21.12. - 21.6.), pôsobí vzostupná sila, ktorá signalizuje pribúdanie, rast a kvitnutie.

Zostupný mesiac

Je to sila príznačná pre druhý polrok, sú to sily leta a jesene, ktoré poznamenávajú zrenie, žatvu a ukladanie na odpočinok.