Veštica Zuzana

Zuzana

Osobný kód 163

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Zmeňme svoj život - varovné signály

Chcem zmeniť svoj život! Povieme si veľakrát, keď sa nám veci prestávajú dariť, keď nás mnohé veci vyčerpávajú, keď máme pocit, že nám všetko padá na hlavu.

Zmeňme svoj život - varovné signály

Určite sú mnohí, ktorí sa pokúšali svoj život zmeniť už neskutočne veľakrát. Ale stále sa dostali na ten istý bod, kde sa nedalo pohnúť ďalej. Poďme sa teda spoločne pozrieť na veci, ktoré nám môžu pomôcť dôležité veci naštartovať.

Telo ako dôkaz

Nie, nejde o názov rovnomerného filmu, ale o naše telo ako inteligentný nástroj, ktorý dokáže presne zaznamenať, čo sa deje v nás, v našej hlave i v našom okolí. Uvedomme si, akú silu majú tvrdenia typu: “Je mi z Teba zle, už nemôžem dýchať”, “Ja sa z Teba zbláznim.” Aký signál v takýchto chvíľach vysielame nášmu telu? Chtiac - nechtiac tak vysielame signály, že nesúhlasíme s tým, čo sa deje, a tak si to častokrát odskáče práve naše telo. V súčasnej dobe sú bežné problémy so zvýšenou hladinou cholesterolu a to najmä u starších ľudí. Podľa duchovných zákonov nám práve takto telo hovorí, že máme upchaté priechody radosti a že v nás vládne strach prijímať radosť do nášho života. Skúsme sa teda trošku otvoriť a začať sa tešiť z drobných radostí života. Koľkí z nás v živote zažili bolesti chrbtice? Asi väčšina. To je znakom toho, že nám v danom okamihu chýba opora, a to najmä v súkromnom živote. Každé ochorenie, každá disharmónia v organizme má totiž duchovnú príčinu. Počúvajme svoje telo a to sa nám štedro odmení.

Tu by som rada spomenula príbeh mladej ženy, nazvime ju Helena, ktorá raz zavolala na Moneo linku. Helena mala tesne pred tridsiatkou a niekoľko rokov sa s partnerom neúspešne pokúšala o bábätko. Gynekologické vyšetrenie ukázalo, že problém je na jej strane, pretože ju trápili časté cysty na vaječníkoch a žiadna liečba sa neukázala ako adekvátna. Helena prepadala zúfalstvu. Po viacerých negatívnych vzťahoch sa jej podarilo nájsť “toho pravého” a teraz jej osud dal do cesty takúto prekážku. A tak sme sa spoločne pozreli na jej problém. Helena nemala spracované viaceré vzťahy z minulosti a pocit ublíženia v nej stále pretrvával. Cysty z duchovného hľadiska znamenajú neschopnosť sa vyrovnať s minulosťou, spomienky na negatívne zážitky, ktoré jej bránili dosiahnuť vytúžené tehotenstvo. Helena absolvovala pár sedení u psychológa, ktoré boli síce emocionálne veľmi náročné, no pomohli sa jej vyrovnať s negatívnymi vzťahmi a o pár mesiacov sa táto zmena prejavila aj na pozitívnom tehotenskom teste.

Buďme teda vďační za každý signál pochádzajúci z nášho tela, i keď nie vždy sa telo ozve príjemným spôsobom. Nesnažme sa bolesť zahnať kilami tabletiek, ale skúsme prísť na to, akými emóciami sme telu ublížili. Želám veľa šťastia pri poznávaní svojho tela.