Odporúčame

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Zoruna

Zoruna

Osobný kód 171

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Veštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Ako minulé životy ovplyvňujú vašu súčasnosť

Tí, ktorí akceptujú možnosť reinkarnácie, vedia, že minulé životy sa môžu preniesť a mať vplyv na súčasný život človeka.

Ako minulé životy ovplyvňujú vašu súčasnosť

Napríklad posadnutosť historickým obdobím, sklon k určitému štýlu oblečenia alebo účesu, silná preferencia potravín zo zahraničnej kultúry alebo túžba navštíviť určitú krajinu alebo región môže byť znakom prepojenia s minulosťou.

Podobne aj opakujúce sa sny, v ktorých sa vraciate do tých istých situácií alebo sa stretávate s rovnakými postavami, môžu tiež poukazovať na minulé životy.

Spojenie možno vidieť v detstve

Niektoré deti majú záujmy, zvyky či inklinujú k veciam, ktoré sú cudzie ich výchove a prostrediu, v ktorom vyrastali. Vtedy tiež ide o prejavy z minulých životov zakomponovaných do súčasnosti.

Niektoré z nich tieto zvyky strácajú vekom, kedy sa dostávajú čoraz viac pod vplyv ľudí v ich okolí a ľudovej kultúry, zatiaľ čo iné si zachovávajú svoje netypické záujmy a zvyky počas celého života.

Paralelný život

Moderné teórie ako aj mnohé starobylé šamanské tradície predpokladajú, že čas nie je lineárny a preto to, čo my nazývame minulé životy, sú pre nich životy paralelné, ktoré v súčasnosti prebiehajú v iných dimenziách alebo sférach reality.

Ak teda nie je čas lineárny, znamená to, že vaše minulé životy sa odohrávajú v iných dimenziách popri živote, ktorý práve žijete. Napriek tomu, bez ohľadu na to, s akou koncepciou sympatizujete, môžete mať úžitok z múdrosti a darov z vašich inkarnácií.

Vaše minulé životy sú požehnaním

Minulé životy vám môžu pomôcť sprístupniť schopnosti, ktoré ste v nich rozvinuli, ako napríklad hudobný či umelecký talent. Aj keď nie každý môže byť hudobným virtuózom či uznávaným umelcom, vaše schopnosti vám môžu priniesť radosť do života.

Ak však dosahujete úrovne génia v niektorej sfére, je pravdepodobné, že ste túto zručnosť vyvíjali počas mnohých životov. Prieskum vašich minulých životov vám tiež môže pomôcť pochopiť opakujúce sa témy a hlboké spojenia s ľuďmi vo vašom súčasnom živote. Dokonca aj spojenie s úplne cudzím človekom by mohlo mať korene v minulom živote.

Nový zmysel, cieľ a aha moment

Niektorí ľudia sú v spomínaní na minulé životy viac zdatní. Naopak, iní nemusia mať ani potuchy o tom, kto alebo čo boli. Dalo by sa povedať, že tí, ktorí si na svoje minulé životy spomínajú, v nich majú niečo nevyriešené. Avšak tí, ktorí sa považujú za plne zakotvených v prítomnosti, môžu mať k sebe priviazaných dosť voľných karmických koncov, aby mohli venovať svoju pozornosť prítomnosti.

V oboch prípadoch však môže byť poučné zistiť, kým ste kedysi boli. Vaše pátranie by mohlo poskytnúť odpovede na niektoré z vašich najnaliehavejších osobných dilem, vrátane porozumenia karmy, vzťahov, alebo kariérneho rastu. To, čo sa naučíte, by mohlo viesť k “aha momentu”, ktorý dá význam všetkému. To by vám tiež mohlo poskytnúť nový zmysel a cieľ.

Tipy pre prístup k minulým životom a ich využitie

  • Veďte si vlastný denník snov - sny často zahŕňajú útržky z minulých či paralelných životov. Podrobnosti, na ktoré si spomínate, môžu mať nejaký význam aj vo vašom súčasnom živote. To však nemusí byť hneď zrejmé. Až neskôr. Preto je potrebné si ich zapisovať.

  • Venujte pozornosť historickým obdobiam, kultúram či krajinám, s ktorými sa cítite v spojení. Čítajte o nich knihy, skúmajte na internete a sledujte filmy či TV relácie. Vaše hľadanie môže priniesť viac informácií o minulom živote, ktorý vo vás zvoní. Ak je vo vašej blízkosti špeciálna destinácia, skontrolujte ju a zistite, či bude mať na vás nejaký účinok.

  • Vráťte sa vo vašich detských spomienkach tak ďaleko, ako len môžete. Mali ste nejaké záujmy či zvyky, ktoré sa nezhodovali s miestom, časom a prostredím vášho detstva? Môžete tiež požiadať o pomoc svojich rodičov, súrodencov, príbuzných a opatrovateľov, či ste v detstve neprejavili nezvyčajné črty. Tieto spomienky môžu byť silným vodítkom k minulým životom.