Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Sara

Sara

Osobný kód 176

Veštica Alžbeta

Alžbeta

Osobný kód 164

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Ako si môžeme zmeniť osud?

Žijeme v uponáhľanej dobe, na nič nemáme čas, ráno vstávame, ponáhľame sa niekam, sme nervózni, večer prídeme unavení a tešíme sa na víkend, kedy si konečne oddýchneme.

Ako si môžeme zmeniť osud?

Myslíme si, že tento náš osud bude už nemenný a pomaly si na to zvykáme, veď nejako to zvládneme. Ale akoby to nestačilo, zrazu prídeme o zamestnanie, vážne ochorieme, opustí nás manžel/manželka, niekto nás pripraví o peniaze, alebo nám exekútor zablokuje účet a naše plány sa zrútia ako domček z karát a nevidíme už žiadne východisko. A čo teraz? Zrazu si spomenieme, veď ja som to už niekde videl. Naše podvedomie nás varovalo v podobe snov ďaleko dopredu a ja som na to varovanie nedal. V podvedomí máme totiž takzvaného strážcu, ktorý nám pomáha, ale súčasne, ak ho nepočúvame, tak nás trestá. Predovšetkým si musíme povedať: „Nenechám sa hnať svojím nepriaznivým osudom a jednoducho nech sa osud začne prispôsobovať mne.“ Ale ako to urobiť?

Uvediem vám niekoľko príkladov z mojej praxe.

Osudy ľudí, ktorým sa podarilo vzoprieť nepriazni osudu

Volal mi zúfalý klient. Viete, ide mi o život. Nie mojou vinou sa stalo, že som pripravil môjho obchodného partnera o 100 tisíc €. Prišiel som o všetko a on ma chce úplne zničiť. Aké ste mali sny predtým, než sa to stalo? Pýtam sa. Snívalo sa mi, že som mal haváriu a zahynul som. Tento sen sa opakoval viackrát. Sen Vás dopredu varoval pred Vaším pádom, odpovedal som. A aké sny mávate teraz? Videl som vo sne, ako ma môj obchodný partner vymenoval za spoločníka, ale to je predsa v reálnom živote nemožné, hovorí klient. Sen Vám napovedá, že si Vás Váš partner cení za Vaše obchodné schopnosti, aj keď Vám to nepovedal. Choďte za ním a ponúknite mu, že straty mu nahradíte obchodnou činnosťou a zmeníte si osud. To je ale blbosť, odpovedal mi klient a nahnevane zložil telefón. O tri mesiace mi zavolal. Viete, mali ste pravdu. Nakoniec som to urobil. Obchodný partner bol prekvapený mojou drzosťou, ale prijal ma ako zamestnanca. Stalo sa neuveriteľné - do troch mesiacov som mu zarobil viac ako 100 tisíc € a dnes mi ponúkol miesto jeho spoločníka.

Druhý príbeh je o klientke, ktorá mala hrozivé sny a nevedela si ich vysvetliť.

Volala mi klientka. Viete, nemôžem spávať. Stále sa mi opakuje sen, v ktorom ma naháňa diabol a má tvár môjho šéfa. Pokiaľ máte takýto sen, tak všetkého, čo Vás vo sne ohrozuje, sa musíte zbaviť, lebo za týmto symbolom diabla je skutočná negatívna energia Vášho šéfa, ktorou Vás chce ovládať, manipulovať s Vami alebo Vám ublížiť. Chce Vás pripraviť o zamestnanie alebo dostať na psychiatriu. S ďalšieho rozhovoru bolo jasné, že ona je v podstate šikovnejšia ako on, a preto ju chce vyštvať. O týždeň mi radostne zavolala, že sa jej podarilo vo sne zabiť toho diabla, výrazne sa jej zlepšil zdravotný stav, psychika a o mesiac má byť vymenovaná za riaditeľku. Bude nadriadenou svojmu bývalému šéfovi. Proste sa jej úplne zmenil osud.

Uviedol som dva prípady zmeny osudu, tých prípadov je veľa a každý je individuálny. Pokiaľ ale chcete zmeniť svoj nepriaznivý osud, hľadajte riešenie.