Odporúčame

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Janita

Janita

Osobný kód 162

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Aura - energetická ochrana nášho tela

Aure sa hovorí aj energetický obal alebo biopole. Obklopuje ľudské telo, aj všetky živé organizmy vo vzdialenosti 10 až 50 cm okolo tela. Čím je tento obal hrubší, tým je osoba odolnejšia.

Aura - energetická ochrana nášho tela

Farebnosť aury

Tento energetický obal hrá rôznymi farbami - môže obsahovať sýte farby alebo krásne jemné. To záleží od zdravia, prípadne momentálneho rozpoloženia, tj. myšlienky, emócie, nášho charakteru, prípadne spôsobu života.

Farebnosť aury sa mení z minúty na minútu, všetko závisí od momentálneho stavu mysle alebo od zdravotného stavu. Odrážajú sa na nej aj medziľudské vzťahy. Aj pri stretnutí sa s iným človekom, sa automaticky aura mení. Vtedy zmenu dokážeme sledovať na našom správaní - náhle sa začneme tešiť alebo znervóznieme, dostaneme strach, zlosť alebo sa prejavia iné charakterové zmeny.

Modrá aura

Zmena aury po duchovnom prebudení

Zistite, čo znamenajú jednotlivé farby aury a čo skutočne hovoria o vašej nálade, osobnosti a duchovnej pohode. Čítať ďalej

Stav ľudskej aury veľmi úzko súvisí zo zdravotným a duševným stavom, čo veľmi dobre vedia liečitelia.

Farebné zmeny aury nastávajú aj v partnerských vzťahoch. Hádky, osočovania, preklínania, nadávky, to všetko zanecháva hlboké stopy na našej aure, a tým sa mení aj jej farba. Pri dlhodobých negatívnych napádaniach sa v aure usádzajú negatívne chumáče alebo šípy, ktoré časom môžu zapríčiniť ochorenie niektorého orgánu v našom tele.

Sila aury

Ľudia, ktorí majú veľmi silnú auru alebo biopole, sú obľúbení v kolektíve a všetci sa radi pohybujú v ich prítomnosti, pretože dokážu aspoň trochu nabrať z ich pozitivity.

Naopak, sú jedinci, ktorí majú veľmi malú, slabú a stiahnutú auru. Týchto jedincov veľmi ľahko možno prehliadnuť. Uzatvárajú sa do seba. Môže sa vám stať, že prejde okolo vás a vy si ho ani nevšimnete. Pritom vás aj pozdravil. Taktiež sa stáva, že ho prehliadne aj predavačka v obchode, i keď je prvý v rade.

Je úplne normálne, že deti do veku štyroch rokov vidia auru, pretože v tom čase sú ešte napojené na astrálne energie. Potom túto schopnosť strácajú, začínajú využívať logiku a logické myslenie. Existujú ľudia, ktorí auru a jej farebné spektrum vidia stále, ale je ich málo.

Aura rastlín a minerálov

Doposiaľ som písala len o aure na živých bytostiach. Ale čo tak rastlinstvo? Majú aj rastliny svoju auru? Samozrejme, majú. Iná aura na rastlinách je pred poliatím a iná je po zaliatí vodou. Budete asi veľmi prekvapení, keď poviem, že aj neživé predmety majú svoju auru, čiže svoje biopole. Slabé, ale majú.

Najsilnejšiu auru vyžarujú minerály. Veľmi radi ich silu pri svojej práci využívajú liečitelia, mágovia, ale aj my, obyčajní ľudia, sa radi nimi krášlime. Pritom si ani neuvedomujeme ich ochranu, alebo ich liečivé účinky.