Veštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Zmena aury po duchovnom prebudení

Duchovné prebudenie vedie k veľkým zmenám a transformuje jednotlivcov počas ich cesty k vnútornému pokoju. Kým sa tak stane, zmení sa ich osobnosť a perspektíva.

Zmena aury po duchovnom prebudení

To prirodzene ovplyvňuje auru. Avšak iba niektorí ľudia si to všimnú. Konzultácia s veštcom môže viesť k hlbšiemu poznaniu duchovného sveta vrátane zmien, ktoré sa vyskytujú hlboko vo vás.

Sila, ktorá prebúdza vedomie

Skúsenosť s duchovným prebudením je u každého iná. Tí, ktorí sú s ním oboznámení, ho opisujú slovami ako „osvietenie“ či „transcendencia“. Duchovné prebudenie prináša zmenu vnímania. Osvietená osoba môže mať pocit, akoby skutočnosť zmenila, stala sa viac povznášajúcou a menej chaotickou. Tento jednotlivec by sa mohol dokonca cítiť bližšie k duchovným zdrojom.

Východné náboženstvá označili posvätnú energiu potrebnú na tento proces ako kundalini - sila, ktorá prebúdza vedomie. Po prvom duchovnom prebudení sa mnoho ľudí nachádza vo väčšej psychickej pohode ako predtým.

Duchovné prebudenia sú najprv nepríjemné. Táto skúsenosť zvyčajne začína nejakou tragédiou, ktorá toto prebudenie podnieti. Zážitky blízko smrti, nájdenie lásky a jej opätovná strata či drogy sú len niektorými možnými spúšťačmi. Fyzické a emocionálne traumy pravdepodobne zvýšia povedomie o realite. Jóga, pôst a stres spôsobovali duchovné prebudenie aj v minulosti. Najčastejšie k tomu prichádza vtedy, keď ľudia fungujú nad svoje limity. Bezmocnosť spôsobuje, že svet skúmajú z iného pohľadu. Obrátia sa k vyššej moci, pochopia rozľahlosť duchovného sveta a osvieti ich.

Duchovne prebudenie môže v človeku vyvolať pocit ohromenia, dezorientovanosti, bezbrannosti, viny, depresie, úzkosti alebo vystrašenia. Tieto pocity sú iba dočasné. Osvietenie môže takisto vyvolať pozitívne emócie ako sú eufória, promiskuita či mimotelové zážitky, ktoré nie sú nezvyčajné. Fyzické príznaky zahŕňajú napríklad kŕče či trasenie.

Toto sú účinky energie kundalini, ktorá pramení z chrbtovej kosti a prechádza do celého tela, pričom pôsobí ako duchovný čistič. Minulé emócie a traumy opúšťajú telo skrz to, čo hinduisti nazývajú pranické uzdravenie.

V rámci psychicky

Počas duchovného prebudenia sa psychická moc a intuícia stávajú oveľa silnejšími. Všetky zmysly sú vážne ovplyvnené. Jednotlivec môže mať divné sny, upozornenia aury, môže počuť hlasy a cítiť určité vône, ktoré nik iný nevie vnímať. Je to čas, kedy sa môžu vyvinúť alebo rásť psychické talenty - schopnosti ako predpovedanie, telepatia a sily liečiteľstva môžu vyjsť na povrch. Tiež sa očakáva silnejšia tvorivá energia. Duchovné prebúdzanie môže trvať niekoľko mesiacov či dokonca rokov. Časovanie vždy závisí od jednotlivca.

Avšak, stojí za to čakať, aj keď to môže trvať dlhšie. Po duchovnom prebudení príde neporovnateľný pocit mieru a hlbokého vnútorného pokoja.

Zmena farby aury

Aura je elektromagnetické energetické pole, ktoré obklopuje každú živú bytosť. Faktory ovplyvňujúce farby aury sú fyzická kondícia, emócie, úroveň vedomia, myšlienky a fyzické okolie. Duchovné prebudenie mení stav bytia jednotlivca, ktorý prirodzene mení farby svojej aury.

Oranžová aura

Väčšina ľudí má dve dominantné farby. Náznaky iných odtieňov sa môžu objaviť ďalej od hlavy. Tie predstavujú meniace sa myšlienky. Voľným okom vidia auru iba ľudia s dobre vyvinutými psychickými schopnosťami. Ostatní ľudia si ich však môžu vyfotiť. Aura môže byť zachytená na filme prostredníctvom fotografického procesu Kirlian.

Rozvíjanie psychických schopností

Psychická sila je duchovným prebudením posilnená. Človek by však mal stále precvičovať schopnosť videnia aury, či už svojej vlastnej alebo auru druhých. Všetky psychické schopnosti sa musia časom rozvíjať.

Každý deň, po dobu piatich minút sa postavte blízko k zrkadlu a sústreďte sa na stred čela. To je miesto, kde sa nachádza vaša čakra tretie oko (psychické oko). Energia v tejto oblasti by mala byť pomerne silná. Akonáhle vidíte farbu svojej aury, otočte sa a pokúste sa vidieť aury ostatných. Je dôležité pochopiť význam každej farby, ktorú vidíte:

  • Modrá aura - indikuje rovnováhu, relaxáciu, inštinkt prežitia a energiu. Náznak tejto farby v aure prezentuje myšlienku. Modrý záblesk poukazuje na myšlienky relaxácie alebo prežitia.

  • Hnedá aura - pôsobí temne. Ľudia s hnedou aurou sú rozrušení či ustarostení a viac zameraní na materiálnu stránku ako duchovnú. Toto je jedna z niekoľkých negatívnych farieb.

  • Zelená aura - ľudia so zelenou aurou sú pokojní s prirodzenými liečebnými schopnosťami. Koncentrácia zelenej v aure indikuje silu liečiteľa. Títo jednotlivci sú schopní uľaviť iným.

  • Šedá aura - vyzerá skôr ako dym než žiarivá energia. Táto farba indikuje tmu v osobe, zlé úmysly alebo depresiu. Je to určite varovné znamenie.

  • Oranžová aura - predstavuje inšpiratívnu silu. Ľudia s oranžovými aurami sa narodili ako lídri, s neuveriteľnou schopnosťou ovládať ostatných. Majú bohatú energiu a šťastie.

  • Rúžová aura - hoci nikdy nie je hlavnou farbou aury, ružová je vzácna a nádherná farba, ktorú je možné vyžarovať. Predstavuje náklonnosť, čistotu a rovnováhu medzi duchovným a hmotným svetom.

  • Fialová aura - poukazuje na silné psychické schopnosti a mysticizmus. Keď sa fialová farba objaví aspoň náznakom v aure, predstavuje to jednoducho duchovné myslenie.

  • Červená aura - ľudia s červenou aurou majú tendenciu byť pri zemi, silní a vášniví. Majú veľmi silnú vôľu. Náznaky tmavo červených odtieňov naznačujú hlboký hnev vo vnútri.

  • Žltá aura - poukazuje na optimizmus a jednoduchý postoj. Ľudia, ktorí skutočne rozvinuli svoje duchovné sily, majú okolo hlavy žltú žiaru.

  • Biela aura - značí prichádzajúcu chorobu, užívanie drog alebo duchovné uvoľnenie. Aura je tým bledšia, čím bližšie je smrť.


Konzultácia s veštcom

Aura odhaľuje vlastnosti. Ukazuje osobnosť úplne oslobodenú od naučených návykov a vonkajších vzhľadov. Vaša aura odhaľuje to, kým skutočne ste.

Konzultáciou s veštcom môžete z duchovného pohľadu zistiť viac o sebe. Len sa pripravte na to, že vás niekto uvidí takých, akými naozaj ste. Či už hľadáte lásku, rozhodujete sa o budúcej kariére alebo jednoducho sa duševne hľadáte, veštec vám môže pomôcť nájsť správnu cestu.

Vaše pocity a osobnostné črty vás môžu viesť, preto je objavenie vašej aury dôležitý krok na ceste vášho života.

Dobrá veštica

Chcete sa dozvedieť viac o vašej aure?

Kontaktujte skúsené veštice z veštiarne Moneo.sk. Vyskúšajte dnes veštenie online, aby ste sa dozvedeli viac o vašej minulosti, prítomnosti a budúcnosti.