Odporúčame

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Janita

Janita

Osobný kód 162

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Čo o vás prezradí modrá aura?

Aký odtieň modrej je ten váš a čo to znamená pre váš každodenný život? Zistite, čo váš odtieň modrej aury skutočne hovorí o vašej nálade, osobnosti a duchovnej pohode.

Čo o vás prezradí modrá aura?

Čo vám povie aura o vašej osobnosti? Ak máte modrú auru, odpoveď môže byť komplikovanejšia, než si myslíte. Modrá aura je často spájaná s pokojnou a citlivou osobnosťou. Citlivosť sa však prejavuje rôznymi spôsobmi, rovnako tak ako má aj modrá farba množstvo rôznych odtieňov.  Vaša energia má spoločné vlastnosti s oblohou a morom a môže byť rovnako ako tieto prírodné elementy stála alebo rozbúrená, jasná alebo zamračená.

Základný význam modrej aury

Pred tým, ako sa pustíme do rôznych odtieňov modrej, mali by sme si povedať základný význam modrej farby ako takej.

V umení a bytovom dizajne je modrá upokojujúcou farbou, zo psychologického hľadiska predstavuje pocit pokoja a relaxu. Na rozdiel od “teplých” farieb, ako je červená a oranžová, ktoré vyvolajú a zodpovedajú emóciám horúcim ako plamene, ktoré ich produkujú, modrá je chladná farba, ktorá je spojená s najpokojnejšími prvkami prírody a tichšími tendenciami ľudstva. Zatiaľ čo červené aury obklopujú vášnivých a sebavedomých ľudí, modré aury obklopujú súcitných a intuitívnych ľudí.

Samozrejme, tieto znaky je možné aplikovať a odhaľovať rôznymi spôsobmi, takže celistvé vyjadrenia sa zvyčajne nevzťahujú na aury žiadnej farby. Samotné aury sú jedinečné elektromagnetické polia, ktoré odrážajú duchovné podmienky a dominantné čakry ľudí, ktorých obklopujú.

Zjednodušene povedané, vaša aura je oválny tvar svetla a vibrácií, ktorý ukazuje súčasný stav vášho fyzického, psychického a duchovného ja. Môže odhaliť dôležité pravdy o vašom živote a nálade. Ak už viete, že farba vašej aury je modrá, je to dobrý štart. Ak však farbu vašej aury nepoznáte, nezúfajte.

S určením farby vašej aury vám pomôžu naše skúsené veštice. Stačí si len vybrať.

Čo hovorí modrá aura o vašich čakrách?

Dominantná farba vašej aury zodpovedá vašej najdominantnejšej čakre. Inými slovami, vaša modrá čakra je tak dominantná, ako je vaša aura modrá. Každá čakra je spojená s inou farbou dúhy a s inou časťou tela, od červeného koreňa (spodného tela) po fialovú korunu (mozog).

5. čakrová karta (svetlomodrá)

Ktorá čakra je teda modrá a čo to znamená pre vašu auru?

Čakra štítnej žľazy alebo hrdla, piata zo siedmich čakier, je spojená so štítnou žľazou a s modrou farbou. Ak máte bohatú, kráľovsky modrú čakru, ste v súlade s vašou čakrou v hrdle a tým aj so svojím hlasom. Modrá čakra alebo čakra hrdla je silno prepojená s čestnosťou, sebavyjadrením a s dobrými rečovými a komunikačnými schopnosťami. Čím väčšia je táto čakra, tým väčšia je pravdepodobnosť, že budete mať tieto zručnosti a tendencie.

Odtiene modrej aury

Každá z farieb dúhy obsahuje množstvo rôznych odtieňov a tónov a to isté platí aj pre aury. Koniec koncov, tieto oblasti sú odrazom ľudí ako jedinečných a nepredvídateľných tvorov. Než budete môcť skutočne zhodnotiť význam vašej modrej aury, musíte zistiť, akú má intenzitu a jej konkrétny odtieň zo spektra farieb.

Môžeme teda začať. Je vaša aura skutočne modrá, alebo sa skôr prikláňa k zelenej či indigovej farbe? Aj iné odtiene môžu byť prítomné vo vašej aure. Môžu byť matné alebo žiarivé, svetlé či tmavé. Jas a svetlo zodpovedajú pozitívnej energii, zatiaľ čo tmavé alebo matné odtiene sú spojené s negatívnejšími náladami a osobnosťami. Prítomnosť iných farieb môže naznačovať niektoré osobnostné črty spojené s inými farbami aury, no modrá zostáva vaším dominantným odtieňom.

Tu je zopár z tých najbežnejších odtieňov modrej aury. Čo hovorí konkrétne váš odtieň o vašich osobnostných črtách a správaní?

Tyrkysová aura

Odtieňovo patrí k zelenej farbe. Tyrkysová aura odráža spojenie s imunitným systémom, čo môže znamenať, že vaše osobné zručnosti sú ideálne pre profesiu liečiteľa. Ste citliví a súcitní a vaše telo a myseľ sa rýchlo prispôsobujú hrozbám a vyrovnávajú sa s negatívnymi emóciami alebo udalosťami, ktoré pre iných nevyzerajú dobre. Pokiaľ máte zdravé empatické cítenie, tyrkysová aura je znamením, že máte pozitívny vplyv na ostatných.

Kráľovsky modrá aura

Najčistejšia modrá z modrých odtieňov aury, kráľovská modrá, je silne spojená s citlivosťou, ktorá niekedy naznačuje jasnovidecké schopnosti. Či už ste, alebo nie ste v kontakte s vyššou duchovnou rovinou, je pravdepodobné, že budete veľkodušní, otvorení a budete mať dobre rozvinutý zmysel pre intuíciu a empatiu. Nebojíte sa prijímať nové príležitosti a prostredie, pretože nie ste spojení s akýmkoľvek trvalým stavom alebo obklopení strachom či negatívnom.

Nebesky modrá aura

Aury, ktoré sú svetlé, jasné alebo polopriehľadné, odrážajú pozitívnejšiu energiu ako aury s tmavými matnými tónmi, ktoré naznačujú negatívnu energiu a negatívne nálady. Čím svetlejšia je vaša modrá aura, tým pokojnejšia a pozitívnejšia je vaša osobnosť. Svetlo modrá je pokojná, komunikatívna farba a svetlomodré aury sú spojené s jasnosťou, čestnosťou a pokojom. Všetky svetlé odtiene sú spojené s pozitívnymi interakciami a svetlomodrá má obzvlášť silnú väzbu na dobré komunikačné zručnosti.

Sivá alebo matne modrá aura

Prítomnosť sivých, tmavých alebo matných tónov môže naznačovať, že vaša energia je rovnaká: je tmavá. Sivé, matné alebo nepriehľadné modré aury môžu patriť ľuďom, ktorí sa skôr obávajú, než by prijali otvorenosť a komunikáciu. Keďže modré aury často obklopujú citlivých ľudí, tento strach môže byť obzvlášť ťažký a obzvlášť vplyvný na vaše rozhodnutia, ak neviete, ako ovládať svoju vlastnú intuíciu a hlas. Ak máte sivú alebo matne modrú auru, možno sa budete báť vyjadriť.

Indigovo modrá aura

Je odtieň vašej aury niekde medzi tmavo modrou a tmavo fialovou? Modrá aura s odtieňmi indiga môže naznačovať osobnosť, ktorá má tendenciu k hlbším, intuitívnejším pocitom. Koniec koncov, indigo je spojené s očnou čakrou a indigové aury naznačujú hlbokú intuíciu a citlivosť. Vzhľadom na to, že modrá a indigová sú vedľa seba v oblasti farebného spektra, zostávajú jej nositelia pokojní a dobre komunikujú. Sú to zručnosti, ktoré často idú ruka v ruke s tým, čo súvisí s ostatnými a hlbšími citmi.

Dobrá veštica

Chcete sa dozvedieť viac o vašej aure?

Kontaktujte skúsené veštice z veštiarne Moneo.sk. Vyskúšajte dnes veštenie online, aby ste sa dozvedeli viac o vašej minulosti, prítomnosti a budúcnosti.