Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Eliška

Eliška

Osobný kód 311

Veštica Mária

Mária

Osobný kód 151

Energetický upírizmus

Všetci žijeme v hektickej dobe, v sústavnom napätí - či vo fyzickom alebo psychickom. Tým sa medzi nami narúša rovnováha aj vnútorné naladenie. Vzájomné zneužívanie jedného druhým sa stalo chorobou dnešnej doby.

Energetický upírizmus

Vraví sa tomu energetické zneužívanie iných jedincov, alebo tiež energetický upírizmus. Môže sa jednať o rôzne osoby - ženu, muža, rodiča alebo úplne cudzieho človeka.

Úmyselní energetickí upíri

Sú to ľudia, ktorí z nás vedome ťahajú životodarnú energiu. Naučili sa, že keď ukradnú niekomu energiu, cítia sa oveľa lepšie. Tým sa stávajú závislí na cudzej energii. Stávajú sa z nich „narkomani“, ktorí potrebujú svoju dennú dávku.

Prejavujú sa tak, že úmyselne vyvolávajú hádky, ponižujú druhú osobu a robia nemiestne a urážlivé poznámky. Väčšinou si k tomu vyberajú slabších jedincov. Robia dlhý ponižujúci preslov, tým narušujú auru dotyčného človeka, ktorého si vybrali na to, aby vyprovokovali potrebnú reakciu, ktorú potrebujú k tomu, aby ho mohli vycicať. Snažia sa vyvolať zúrivosť, hnev, nepokoj v jeho duši. V tom okamžiku sa „upír“ môže napiť z jeho uvoľnenej energie.

Veľmi často sa stretávame s takýmito upírmi v dave ľudí, v dopravných prostriedkoch, kde sa snažia vyvolať hádku. Dokážu byť nesmierne otravní a vtieraví. Bývajú to zväčša násilníci alebo duševne chorí (to neznamená, že majú k tomu aj potrebnú diagnózu), ktorí čerpajú energiu zo zúfalstva, strachu a bezmocnosti.

Osobná skúsenosť

Prípady, kedy ma chcel niekto obrať o energiu, sa veľmi často stávali aj mne pri mojom podnikaní. Väčšinou sa to stáva tam, kde sa pracuje s ľuďmi.

Prišiel raz jeden zákazník, zostal stáť medzi dverami a začal vykrikovať:  „Všetky ženy sú sliepky, všetky majú slepačí rozum.“ Pozrela som sa na neho a povedala som si v duchu: „Veď ťa to prejde a odídeš.“ Ale on neodišiel, ešte začal pridávať na intenzite hlasu. On nevedel, že ja sa roky zaoberám energiou a viem sa aj brániť, ale viem aj vrátiť späť. Tu som nič vracať nemusela, bol pre mňa slabý protivník. Ale vtedy som si povedala: „No teraz budeš ľutovať!“ Podišla som k nemu s úsmevom na tvári, dala som si ruky v bok a hlasno som povedala: „Máte pravdu, všetky ženy sú sliepky a všetky majú slepačí rozum.“ V tom momente zostal stáť ako obarený, že s ním súhlasím a nebránim sa. Ale ja som stále s úsmevom na tvári pokračovala: „Lenže ten slepačí rozum majú funkčný, na rozdiel od vášho veľkého mužského rozumu – nefunkčného.“ Dotyčný človek odo mňa nečakal takú reakciu, otočil sa a nikdy viac sa u mňa neukázal.

Preto sa nikdy nesmiete nechať vyprovokovať. Je dôležité s takým človekom súhlasiť a až potom to vrátiť tam, kde to najmenej čaká. Verte, že viac vás preto, aby vás o vašu energiu okradol, určite nenavštívi. Nezabudnite: majte vždy úsmev na tvári!

Niektorí energetickí upíri ani o takejto svojej úchylke nemusia vedieť, ale vedia, že keď vyvolajú hádku, cítia sa oveľa lepšie. Preto to často opakujú na rôznych miestach. Iní sú prehnane stopercentní a keď neurobíme tak, ako si to oni predstavujú, je „oheň na streche“, sú samé výčitky a hrozby, dokážu sa ľutovať, s veľkou obľubou nariekajú, akí sú „nepochopení“.

Neúmyselní energetickí upíri

Veľmi veľa zla dokážu napáchať práve takíto neúmyselní energetickí upíri. Žiaľ, veľmi často sa stáva, že ide práve o matky. Ste prekvapení? Asi áno. Neviditeľná pupočná šnúra je medzi matkou a dieťaťom po celý život. Do siedmeho roku veku je dieťa celkom pripútané k matke, pokiaľ sa nevyvinie všetkých sedem čakier. Po siedmich rokoch by sa malo čiastočne odpútať a vytvárať si svoj obal, vlastnú aurickú bublinu.

Ak sa stane, že v dôsledku rozvodu, rozchodu, úmrtia, alebo iných príčin, matka zostane sama s dieťaťom, tak si podvedome začne práve touto neviditeľnou pupočnou šnúrou priťahovať svoje dieťa k sebe a čerpá od neho energiu. Začne byť na dieťati závislá. Tým vzniká dusivá láska, ktorá nedáva dieťaťu možnosť samostatného rozhodovania a ani mu nedá šancu postaviť sa na vlastné nohy. Veľakrát sa stáva, že dieťa, keď dosiahne určitý vek, jednoducho utečie z domu. Až takto sa dokáže oslobodiť.

Dočasní energetickí upíri

To môže byť ktokoľvek z nás. V čase, keď sme chorí, alebo zažijeme čosi traumatizujúce, máme potrebu posťažovať si, vyplakať sa na cudzom ramene, vtedy si aj my dokážeme načerpať trochu energie od utešovateľa. V tomto prípade je vhodné trochu popustiť uzdu a s láskou venovať niečo zo svojej zásoby životodarnej energie. Nikdy neviete, či práve vy ju o nejaký čas nebudete potrebovať práve od tejto osoby.

V týchto prípadoch je veľmi osožné cvičenie, kedy sa nám rozprúdi krv a začne nás zásobovať „okysličenou“ energiou. Uvoľnia sa nám bloky, ktoré nás držali v pasci. Treba začať pozitívne myslieť a určite problémy rýchlejšie pominú.

Veštica ZuzanaTÉMA DŇA:

Energetickí upíri a ich dominancia vo vzťahoch

Pomôžem vám zbaviť strachu a ochrániť sa voči odoberaniu vašej energie. Čítať ďalej