Odporúčame

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Viac »

Ďalšie veštice online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Kryštálová guľa

Už z dávnych rozprávkových kníh poznáme, že kryštálové gule sa používali na veštenie. Každý poriadny čarodej ich používal na predpovedanie budúcnosti. Všetci mali pred ňou obrovský rešpekt, pretože nevedeli, čo sa v nej deje.

Kryštálová guľa

Poznáme dva druhy:

  • Krištálová - zo skla, priehľadná
  • Kryštálová - z kremeňa, nachádza sa v nej veľa zemských nerastov.

Čistý priehľadný kryštál sa v prírode ani nenachádza, vždy sú v ňom nejaké vlásočnice, lomenia, farby, alebo je mliečne biely. Poniektoré gule sú bieleho sfarbenia, iné do ružovkasta, prípadne sivé, ale najčastejšie biele s rôznymi obrazcami. Jeden z najdrahších kryštálov obsahuje drobné čiaročky, ktoré sa krásne ligocú. Hovorí sa im anjelské alebo venušine vlasy. Minerálny kryštál sa vytváral milióny rokov v zemi, preto sa v ňom ukrýva mnoho informácií, kým sklo je pomerne mladý materiál. Preto vám každý veštec odporučí kúpiť si guľu z minerálneho nerastu.

Keď sa rozhodneme kúpiť si takúto guľu, je na nás, akých rozmerov, aj akého sfarbenia. Rozmerovo bývajú od piatich centimetrov až do jedného metra. Čím väčší nerast je, tým je silnejší a má v sebe viac informácií. U nás najpredávanejšie sú okolo 20cm. Dajú sa krásne vyčistiť a pomerne dobre sa aj nabíjajú. Očistenie gule je veľmi potrebné, pretože kým sa dostane do naších rúk, prejde cez veľa iných rúk s rôznou energiou. Na to, aby sme ju začali používať, tá očista je nevyhnutná. Každý nerast pôsobí na niektorú čakru na našom tele. Čistý kryštál prislúcha siedmej čakre na temene hlavy. Je to kameň moci a sily, ale hlavne kameň harmónie a čistého božieho svetla. Má mystické a magické vlastnosti.

Očistný postup

Akonáhle začneme s očistným rituálom, je vhodné, aby sme aj my boli očistení. Najvhodnejšie je vykonávať očistný rituál kameňa v čistej vode, tj. v pramenistej. Ak nemáme možnosť sa dostať niekde v prírode k pramenistej vode, potom očistný rituál môžeme vykonávať aj doma pod tečúcou vodou. Chytíme guľu do oboch rúk a žiadame živel vody o očistu tohto minerálu, aby z nej zem pohltila všetku negativitu. Po tejto očiste musíme kryštál nabiť.

Sú dva spôsoby nabitia:

  • Na slnku - vtedy kryštál používame na liečenie
  • Na mesačnom svetle - v čase splnu necháme kryštál vystavený mesačným lúčom. Musíme si dať pozor, aby sme kryštál zobrali ešte v noci, nech naň nepadne žiaden slnečný lúč. Najlepší čas na nabíjanie je spln, vtedy je sila mesiaca najaktívnejšia.

Očistenú a nabitú guľu je dobré mať v krabičke, vo fialovej, alebo modrej hodvábnej šatke. Tým jej aj preukazujeme určitú poctu. Po tejto očiste a po nabití gule sa môžeme začať učiť s ňou pracovať. Malo by to byť večer, pri bielych sviečkach a hlavne by malo byť trochu tmavšie pozadie, pretože bledé steny, alebo skrine sa môžu v guli odrážať a tým pôsobia rušivo. Môžeme si pri tom pustiť jemnú meditačnú hudbu, len nás nesmie rušiť. Dokážeme sa ľahšie skoncentrovať na prácu s vešteckou guľou.

Magický kruh

Než začneme pracovať s guľou, mali by sme si okolo seba vytvoriť magický kruh. Ten môžeme nakresliť kriedou, alebo keď budeme mať lepšie skúsenosti, stačí si ho vytvoriť už len v myšlienkach. Na začiatok odporúčam bielu kriedu alebo soľ.

Potom sa treba sústrediť na guľu a sledovať, čo sa bude diať. Pri prvých pokusoch nič nemusíme vidieť, ale pri troche trpezlivosti sa začne vytvárať hmla a potom obrazce. Nečakajte, že hneď dostanete odpoveď na vašu otázku, tá bude vo forme znakov, čísiel, alebo aj myšlienok. Postupne začnete všetkému jasnejšie rozumieť.