Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Liečenie vlastným dychom

Prvou podmienkou liečenia vlastným dychom je dýchať vedome. Čo to znamená? Svoje zdravie môžete ovplyvniť dýchaním. Niečím tak prirodzeným a bezplatným.

Liečenie vlastným dychom

Samozrejme, je potrebné poznať metódy, ako dýchať vedome. Samotným dýchaním sa navrátime do stavu vyrovnanosti a harmónie bez zbytočného tlaku neprirodzených kúr a techník. Zamerajte sa predovšetkým na rytmus svojho dýchania, pootvorte trochu ústa a jazykom sa zľahka dotýkajte podnebia úst. Pomaly vdychujte a vydychujte. Dýchajte v pravidelnom rytme. Aby váš dych plynul prirodzene a príjemne. Pocitovo sledujte energiu plynúcu z dychu do vášho tela, skúste precítiť samotné dýchanie a vzduch. Precíťte, ako sa rozlieva s dychom do celého tela a ako ho osviežuje a obnovuje. Vnímajte, ako sa s každým novým dychom obnovujete a uvoľňujete. Za najvyššie šťastie považujte schopnosť vnímať. Uvedomte si, že ste si ten pocit privodili len schopnosťou vedome dýchať a tým, že ste chvíľu venovali pozornosť vlastnému dychu. Dosť obdobné techniky sú v sledovaní pitia vody, chôdze, vedomom zaspatí v pokoji…

Ak si zvyknete prevádzať pravidelne vedomé dýchanie, bude sa pocit šťastia dostavovať automaticky a to i mimo vašej pozornosti s dychom. Zlepší sa tak kvalita vášho života i sebadôvera, že ste schopní sami si zabezpečiť lepšiu cestu a pocit spokojnosti. Je to metóda i na zvládnutie hnevu a žiaľu, proste upútať pozornosť iným smerom k dychu a pokoju. Počiatočné neustále uvedomovanie si dychu behom dňa sa zmení na vašu prirodzenosť a budete dýchať lepším spôsobom automaticky, čo je zdraviu osožné samo o sebe.

Zbavenie sa strachu

Pocity strachu majú vplyv na vaše dýchanie. Ideálnym miestom na naučenie sa vedomého dýchania a prekonania tak strachu je les alebo prírodné prostredie so zdravou bioenergiou. Ak to skúšate v lese, či horách, ako keby do vás prúdila sama energia lesa a stromov.

Sila prostredia

Riadením dýchaním potom s touto pomocou okolia zvládnete svoje pocity oveľa ľahšie. Strach môže privodiť ochorenie. Strach priamo odporuje viere a radosti zo života, čiže vašej prirodzenosti a vlastne dávate telu signál, že nie ste v poriadku. Bunky na to následne reagujú a človek ochorie, aspoň na úrovni imunity. Po dlhoročných traumách a utrpení sa dostavujú chronické ochorenia a niekedy i smrť. Vedomím dýchaním sa strach vo vás doslova rozplýva a zmizne. Je dobré nebáť sa vopred a riešiť problém až keď existuje. V tom momente si povedzte, čo je riešenie na jeho odstránenie a ak nie, netrápte sa, lebo vás to oslabuje. Nie zbytočne sa vraví, že žiadna “kaša sa neje taká horúca, ako sa uvarí”. Práve určitým odstupom od situácie a zbavením sa strachu sa vám navráti sila a vyskytnú sa riešenia a to oveľa rýchlejšie, ako keď ste ubití strachom. Je to tak preto, lebo podobné priťahuje podobné, čiže strach viaže zasa len strach.

Pri vedomom dýchaní si vyslovene predstavujte, ako od vás strach a hnev odchádzajú, ako sa vyparujú. S ďalším nádychom nabite silu a liečivú energiu, aby sa miesta poznačené strachom a bunky v tele oživili novou energiou dýchania. Silou svojich myšlienok sa sústreďujte energeticky na miesta v tele, ktoré si liečbu vyžadujú, napríklad keď je vám zle od žalúdka, alebo bolí hlava, myšlienky a silu veďte priamo tam. Môžete si svoje telo predstaviť v krásnej smaragdovozelenej liečivej žiare a poprosiť vnútorne i archanjela Rafaela o liečenie a oporu. Hoci nespadá do keltskej mytológie, je patrón liečiteľov.