Odporúčame

Petra

Petra

Tisíce ľudí snívajú o budúcnosti, minulom živote, majú veľa otázok a chcú poznať odpovede - od toho som tu, aby som vás nimi previedla. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Zuzana

Zuzana

Osobný kód 163

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Wanda

Wanda

Osobný kód 154

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

My a Mesiac - lunárne dni

Mesiac, jediná družica Zeme, odráža slnečné svetlo a presvetľuje nám tmu. Do ľudských životov, do ich podvedomia, odráža aj o mnoho viac. Ovplyvňuje dušu, psychiku, nálady, emócie, nervový systém i intuíciu.

My a Mesiac - lunárne dni

Lunárne cykly môžu pomôcť rozmotať zauzľované problémy, ktoré majú korene v psychike, najsť cesty, ako sa vyhnúť novým hriechom, ako adekvátne reagovať a neplytvať zbytočne silami. Pomôžu napríklad využiť aj silu potravín, aby neboli škodlivé, aby jedlo nebolo jed, ale liek. Rozšírený lunárny kalendár s praktickými radami vám napovie, ako energie Mesiaca lepšie využiť vo svoj prospech.

Začiatok lunárneho mesiaca je okamžik novolunia. Vtedy sa Mesiac zjednocuje so Slnkom, hoci z pohľadu zo Zeme môže cúvať. To sa môže diať v ktorýkoľvek okamih dňa či noci.

Vplyv lunárnych dní

Tvorenie a deštrukcia sú dva základné protiklady, dve sily, v ktorých žijeme. Každý lunárny deň má i viac symbolických, často alegorických názvov. Každý človek by mal vnímať a odpozorovať svoje vnútorné reakcie dňa. Ak ste sa rozhodli začať niečo nové, začnite po nove, nie od pondelka. V prvých dvoch fázach Mesiaca sa očisťujete, v posledných dvoch silu zrealizujete. Energia každého lunárneho dňa je iná a závisí od uhla, ktorý zviera Slnko s Lunou. Ovplyvňujú tým stav zemského poľa, ale napríklad i ľudskú krv.

Bytie je vedomie. Začnite preto vedome nazerať na seba i energie sveta a následne ich využívať, nežiť len pasívne a nešťastne. Rozšírte svoje vedomie a snažte sa, aby vám to do života prinieslo čo najviac pozitívneho.