Odporúčame

Janita

Janita

Odpovede, ktoré vám doteraz nikto nedal, vám odhalí karmická numerológia. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Veštica Sara

Sara

Osobný kód 176

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Nezabúdajme na deti

Každý, už i ako dieťa, je jedinečná osobnosť. Život našich detí sa odvíja aj od povahy, charakteru a existenčných možností rodičov a Slovenska všeobecne. Láska však dokáže zázraky.

Nezabúdajme na deti

Vzťahy v rodine, medzi súrodencami, sú často poznačené hádkami a nervozitou. Niekedy ide len o momentálnu náladovosť, inokedy môžu byť konflikty zapríčinené pretrvávajúcou súrodeneckou rivalitou. Život dieťaťa vo významnej miere ovplyvňuje aj poradie a čas, v ktorom sa narodí.

Vplyv času na charakter

Dieťa narodené tesne okolo východu Slnka bude silná osobnosť, ktorá bude posilnená vplyvom slnečného znamenia. Dieťa narodené pred východom Slnka bude aktívnejšie a bude mať väčší pocit dôležitosti ako to, ktoré sa narodí po východe Slnka. To môže byť uzavretejšie, pasívnejšie a vnútorne vyzretejšie.

Deti narodené okolo poludnia, ak platí letný čas, poludnie je už o 11. hodine, sa budú snažiť v živote presadiť v nejakej spoločenskej alebo profesnej role. Pre deti narodené predpoludním bude ocko dôležitým vzorom pre výber profesie a autoritou, deti narodené popoludní budú túžiť po vzdelaní a cestovaní.

Narodenie pred západom Slnka zdôrazňuje potrebu vzťahov a schopnosť spolupracovať a zaujímať sa o druhých. Narodenie po západe Slnka súvisí s potrebou robiť užitočnú prácu, ochotou pomáhať a záujmom o zdravie.

Deti narodené pred polnocou, v dobe letného času je to 23. hodina, sa budú najlepšie rozvíjať a realizovať v domácom prostredí. Budú tiahnuť k rodičom. Pre ne je dôležitý pocit rodinnej spolupatričnosti. Narodenie krátko po polnoci súvisí s potrebou čulých kontaktov s okolím, súrodencami a vrstovníkmi.

Dieťa narodené v znamení Barana

Barančekom sa podarí zvládnutie problémov. V prvej polovici roka by sa mali aktívne zamerať na to čo chcú a zbytočne neleňošiť Rodičia z nich v tomto roku budú mať len radosť. Prejdú v konkurzoch, zapíšu sa do krúžkov, vyskúšajú si svoju šikovnosť a talent v tom, čo doteraz ani oni, ani rodičia nemali ani tušenie. Zdravotné problémy sa výrazne zlepšia. Aj rodinné prostredie týchto detí bude pokojnejšie, takže budú mať harmonickejší vývoj ich detskej dušičky. V detstve sa im často stáva, že majú určité problémy s chápaním sexuality, preto potrebujú pomoc rodičov, aby sexualitu neprijímali ako tabu. Najbližšie k tomuto ohnivému znameniu pasujú loveckí a bojoví psi. Postačí aj pes ktorého budú drilovať a vychovávať k disciplíne. Keď inak nie, potešia sa aj darovanému škrečkovi.

Dieťa narodené v znamení Býka

Deťom ešte nevyprchali problémy a konflikty z predchádzajúceho obdobia, či rokov. Problémom a skúškam sa nevyhnú. Neptún im často berie sebavedomie. Môžu zlyhať v škole a byť aj častejšie choré. Buďte na svojich malých Býčkov aspoň tento rok citlivejší. Potrebujú zvieratko s ktorým by sa mohli predovšetkým maznať a dávať mu svoju lásku. Najlepšie hebké a voňavučké a čistotné. Keď mačičky, tak dlhosrsté. Vedia sa pohrať aj s malými kačičkami, či kuriatkami, alebo so zakrslými zajačikmi.

Dieťa narodené v znamení Blížencov

Malý Blíženček bude nekľudný a zvedavý. Začiatkom roka budú ich ciele reálnejšie. V škole môžu spôsobiť menšie problémy. Aj po zdravotnej stránke sú ohrození úrazmi a prechladnutím. Treba ich neustále niečím novým zamestnávať. Bude to rok pre rodičov týchto detí veľmi náročný. Majú radi inteligentných a samostatných domácich maznáčikov. Buď samostatná mačička, alebo rozprávajúci papagáj.

Dieťa narodené v znamení Raka

Malí Ráčikovia budú mať v tomto roku úspechy nielen v škole. Školu hravo zvládnu. Nájdu si aj nové aktivity, v ktorých zažiaria. Príde aj celkove v celkovému upokojeniu pomerov v rodine malého Raka. Aby neostali precitlivení, treba ich často chváliť a zabezpečiť im čo najlepší pocit domova.  Svoje detstvo si dlho, celú dospelosť, až do hlbokej staroby, uchovávajú v pamäti. Nepokazte im budúce spomienky. Mali by začať aj viac športovať, či venovať sa umeniu. Prilipnú k akémukoľvek zvieratku, škrečkovi, či bielej myške.

Dieťa narodené v znamení Leva

V priebehu roku budú malé Levíčatá vystavené rôznym skúškam. Tam sa prejaví ich schopnosť bojovať a presadiť sa. Preto im vysvetlite dôležitosť každej činnosti, ktorú majú zvládnuť. Druhá polovica roka bude pre ne podstatne lepšia. Budú hovoriť aj za druhých a presadzovať práva slabších. Vyhovujú im skôr dominantné domáce zvieratá. Aj psov len väčšej a vznešenejšej rasy. Znesú aj akváriové rybičky, lebo ich pozorovanie ich ukľudňuje.

Dieťa narodené v znamení Panny

Svoje školské povinnosti zvládnu rýchlo a zodpovedne, zvlášť dievčatká, preto je nevyhnutné, aby si našli aj nejaké koníčky. Priveľká záťaž učiva by mohla oslabiť ich imunitný systém. Vytvoria si pevnejší režim. Chcú veľkú šancu si v mnohých veciach rozšíriť obzory. Majú radi zvieratká, ale len tie, čo nerobia neporiadok, napríklad nepĺznu. Môžu mať na ne aj alergie, ale to si skôr vsugerujú, lebo im chlpy nepripadajú hygienické. Najlepšie sú pre ne rybičky v akváriu, maximálne andulky.

Dieťa narodené v znamení Váh

Rok malých Váh bude vydarený. Ich astrologická patrónka, planéta Venuša, ktorá vládne v tomto roku, utíši rodinné vzťahy, čo im vyhovuje. Z mnohých dievčiniek sa vykľujú rozmarné parádnice. Vyvíjať sa budú v tom, v čom už začali. Nečakajú ich žiadne veľké stresy, havárie, ani drámy. Mnohé problémy sa im už doriešia. Dostaví sa stabilita, pohoda a poriadok. V škole budú dosahovať veľmi dobré výsledky, zvlášť v tom, kde sa môžu predviesť v tom najlepšom svetle. Váhy sú vnímavé na pohyb, farby a ladnosť. Farebné akvárium je pre nich ideálne. Rybičky si budú vyberať veľmi pestrofarebné. Vydržia sa na ne dívať celé hodiny.

Dieťa narodené v znamení Škorpióna

Škorpiónikom pôjdu od jari pozitívne zmeny. Budú prosperovať a vyvíjať sa pohodovo, bez väčších konfliktov. Treba im umožniť, aby mohli byť pohybovo aktívni. Mali by sa viac venovať športu, aj keď sú mierne leniví. Vybijú si tak denne svoju podráždenosť a neuplatnia ju potom na rodičoch, súrodencoch, alebo kamarátoch. Inak budú tak činorodí, že by rodičov mohli až umoriť. Nechajte ich učiť sa aj samostatnosti, aby v škole boli pozornejší aj na to, čo považujú za banality. Škorpiónikom sa páčia všetky zvieratká, hlavne tie atraktívne, netradičné a cudzokrajné.

Dieťa narodené v znamení Strelca

Tento rok bude pre malých Strelcov dosť rozhodujúci. Prejdú výraznými zmenami. Deti - Strelci sú obzvlášť živé a pohyblivé. Začnú poväčšine chodiť skôr ako rovesníci. Každú bariéru považujú za obmedzovanie, ktoré musia prekonať. Rodičia takýchto detí to nemajú vždy ľahké.  Dovoľte im, aby si zrealizovali svoje sny a plány. Budú aktívni. Prihlásia sa do rôznych súťaží a dobre sa umiestnia. Objavia sa ich nové možnosti a túžba vyniknúť, hlavne v športe. Všetky skúšky sa im vydaria. Tým starším začne priskoro vŕtať v hlave erotika.  Majú radi všetky zvieratká, hlavne tie exotické. Najradšej exotické vtáky. Rozumeli by si aj s lesnými zvieratkami, veveričkami. Z psov si pre nich premyslite možnosti tých loveckých.

Dieťa narodené v znamení Kozorožca

Prešli si ťažším skúšobným obdobím. Sú to veľmi odolné a cieľavedomé detičky, ktoré sa len tak niečo nezľaknú a nepoddajú. Ak doteraz trpeli zdravotnými problémami, hlavne s kolenami a kosťami, či kĺbmi, postupne im v tomto roku odídu. Zbavia sa i problémov s pokožkou. Tento rok ich naštartuje na mnoho rokov dopredu v rôznych oblastiach života. Planéta šťastia, Jupiter, bude im vytvárať dobré šance. Nepodceňujte ich detské úspechy a odhodlanie. Zatrpkli by a nieslo by sa to v ich duši celý život. Najideálnejšie zvieratko je také, ktoré by mohli mnohému naučiť a zdokonaľovať ho. Stačí mu aj mačka, alebo poslušný psík.

Dieťa narodené v znamení Vodnára

Prešli si nepríjemnými zážitkami, ktoré by ich mohli do budúcnosti psychicky trochu vykoľajiť. Podporujte ich, ale nenápadne, aby im neostala psychická labilita a zbytočná precitlivenosť. Mohli by vedomky, či nevedomky utekať z reality do svojho vnútorného, iným nepreniknuteľného sveta. Každý rok je pre rodičov a pedagógov malých Vodnárov, veľmi náročný. Nasmerujte ich aktivity k umeniu, alebo filozofii. Vynikli by i pri počítačoch, počítačovej grafike, či fotografovaní. Každodenný, jednotvárny život považujú za okovy. Hľadajú harmóniu a vyššie ciele. Milujú sťahovavých vtákov, takže najradšej by mali bociana na komíne. Stačí im, ak majú pod strechou lastovičie hniezdo, či labuť na jazere, kam za ňou môžu chodiť. Uspokoja sa i s inteligentným psíkom.

Dieťa narodené v znamení Rýb

Venujte im viac pozornosti, vypočujte si ich ponosy a sťažnosti. Môžu mať naozaj aj tie zdravotné problémy, ktoré budú spomínať. Neprepínajte ich ani fyzicky nejakou namáhavou prácou, či náročným športom, či krúžkom. Každú situáciu obráťte k lepšiemu. Dieťa získa energiu a radosť do života. Majú radi všetky zvieratká, už len preto, že sú. Radi sa s nimi maznajú a rozumejú ich potrebám. Berú domov i potulných nešťastníkov, ako sú z hniezda vypadnuté vtáčatká, bezprizorné mačičky, či iné poranené, alebo odhodené zvieratko. Z psíkov majú radšej menšie plemená bez ohľadu na rasu. Najviac si porozumejú s ”pouličnou zmeskou“.

Často rodičov v mnohom suplujú starí rodičia, ktorí už majú životné skúsenosti a viac času. Život ich naučil, že nič nie je také dôležité, ako využitie prítomnosti, láska a dobré vzťahy v rodine. Vychovávame predsa novú generáciu. Spomeňte si na rozprávku o Troch grošoch. Jeden splácame rodičom, z jedného žijeme sami a jeden požičiavame svojim deťom. Želajme si všetci v tomto i v nasledujúcich rokoch pre každé dieťa len to najlepšie. Ako budú žiť tie vaše, to je našťastie aj vo vašich rukách. Veľa šťastia pre všetky deti!