Odporúčame

Mária

Mária

Nebojte sa kvantovej fyziky - môžete byť hocikým, kým ste už boli, alebo kým ešte len chcete byť. Viac »

Ďalšie veštice online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Zoruna

Zoruna

Osobný kód 171

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Psychická sebaobrana (2. časť)

Existuje viac techník, ktoré dokážu pomôcť ničiť psychické útoky. Niektoré som už popísala v ochranných technikách, ktoré boli uverejnené v minulom roku. Nebudem sa opakovať, preto pridávam ešte zopár nových techník.

Psychická sebaobrana (2. časť)

Ochranné techniky

Začnem s meditáciou, pretože najskôr sa musíme naučiť vizualizovať si všetko v našom podvedomí. Všetky ochranné techniky si zo začiatku vytvárajte v meditácii, neskôr vám postačí si len na niektorú techniku pomyslieť a bude fungovať.

  • Pohodlne sa posaďte alebo ľahnite, ako komu čo vyhovuje. Uvoľnite sa, dýchajte zhlboka. Uvedomujte si svoj dych a zahľaďte sa svojim vnútorným pohľadom do stredu čela, tj. do tretieho oka. Pomaly uvoľňujte svoje telo, kúsok po kúsku, aby ste cítili, že končatiny, viečka, pokožka a celé vnútro vám nepatrí. Keď budete pripravení, predstavte si, že okolo vás pulzuje biela energia, ktorá rotuje v pravotočivom víre. Vychádza z nebies a siaha až do vnútra zeme. Predstavte si, že sa dokážete pohybovať a aj ten rotujúci valec sa pohybuje spolu s vami. Čím aktívnejšie si toto dokážete predstaviť, tým silnejšia ochrana sa okolo vás nachádza.

  • Ďalšiu ochrannú techniku si môžete vytvoriť so zelenou pyramídou. Začnite rovnako v meditácii a vytvorte si zelenú pyramídu, ktorá sa zmestí do priestoru, v ktorom meditujete, taktiež sa s ňou môžete pohybovať. Pri všetkých technikách si uvedomujte, že i keď prestanete meditovať, v tejto pyramíde sa stále nachádzate.

  • Ochrániť sa dokážeme aj tým, že sa predstavíme vo vnútri obrovského kryštálu. Každý si vie predstaviť, ako kryštál vyzerá a aký je silný. Ide o skalu obrovských rozmerov, dokonca má aj liečivé účinky, okrem ochranných.

Všetky meditačné techniky na ochranu sú účinné, ale nezabúdajme na to, že i keď si budeme vytvárať ochranu okolo seba, musíme vyčistiť aj svoju auru a čakry. To dokážete tým, že si budete všetky nečistoty vytrhávať a budete ich posielať do astrálu, kde požiadate Boha, anjela, alebo len samotné astrálne sily, aby túto nečistotu premenil na dobro. Prípadne si predstavte veľký kontajner, ktorý všetky nečistoty odvezie na recykláciu a taktiež sa to premení na dobro.

Ešte jedna dobrá rada, keď začnete meditovať, nikdy neviete, kto je vedľa vás a ako pracuje vo svojom podvedomí, urobte si v mysli ochranný kruh, aby sa odpad, ktorý vyhadzuje, nedostal k vám.

Ako si môžeme vytvoriť svoj meditačný kostol?

Predstavte si prenádherný priestor na okraji mora, v ktorom sa môžete aj okúpať (slaná voda je očistná), na konci pláže medzi nádhernými skalami sa nachádza biely kostol. Vstúpime dnu, dvere sa otvárajú pre nás samé a budeme meditovať tak dlho, ako nám to bude vyhovovať. Po odchode z kostola sa dvere samé za nami zatvoria. Tento kostol je naše vnútorné srdiečko. Po skončení otvoríme oči a budeme sa cítiť veľmi príjemne a oddýchnuto.

Vo veľa prípadoch sa stáva, že niektorý z manželov odsáva vedľa spiaceho partnera, či partnerku. Ten (tá) sa ráno zobudí vyčerpaný(á) a druhá polovička svieža, plná energie. V takomto prípade je dôležité si svoju auru chrániť od vysávania. Vytvorte si svetelnú clonu okolo svojho tela, ktorá siaha od hlavy až po päty a celého vás ochraňuje (predstavte si, že clona je v tvare vajíčka). Vy sa dobre vyspíte a dotyčný človek sa bude musieť naučiť čerpať energiu z astrálu. Chvíľu to potrvá, ale to zvládne.

Ochrana detí

Často sa pýtate na svoje deti, ako ich ochrániť pred psychickými útokmi iných osôb. Deti sú skutočne veľmi zraniteľné, pretože sú dôveryhodné a všetkému veria. Preto by sme mali zapracovať my a vytvárať im ochranný obal. Každá matka je pripojená k svojmu dieťaťu neviditeľnou pupočnou šnúrou, predstavme si ju ako jemnučkú striebornú hodvábnu niť, ktorá je pružná. Po tejto šnúre posielame energiu svojmu dieťaťu a zároveň posielame aj silnú materinskú lásku na ochranu. Láska je najsilnejšia ochrana nie len pre deti, ale aj pre všetky žijúce tvory. Ľudí, či zvieratá. Sami dobre vieme, že keď útočíme na dieťa, má tendenciu sa niekde schovať, preto ochrana pre ne je na mieste. Deti pod psychickým tlakom priťahuje psychické poruchy. Keď sa rodičia hádajú, dieťa je presvedčené, že ono je za to zodpovedné.

Ďalšie ochranné prostriedky

Ďalšou z vecí, ktorú by som rada preferovala, je ochrana vlastného priestoru. Písala som, že s meditáciou dokážeme ochrániť seba, svoje deti, prípadne aj priestor. Keď chceme udržovať svoj priestor v čistote, dajú sa použiť viaceré techniky. Ja osobne rada všade používam ocot. Pri umývaní riadu, podlahy, prípadne kľučiek na dverách. Vymývaním priestoru octovou vodou dosiahnem energetického vyčistenia priestoru. Ďalej je dobré používať aj morskú jedlú soľ, či do kúpeľa, či pri vypratej bielizni, hlavne u záclon. Namočiť asi na pol hodiny do slanej vody a potom zavesiť, verte, že niet čistejšieho ovzdušia v byte. Používanie ochranných a očistných kameňov, je tiež jedna z techník, ktoré sú mimoriadne silné. Taktiež používanie vykurovadiel, chrastítok, vonných esencií, toto všetko len prospieva nášmu domovu.

Mať svoje bývanie v čistote má svoj zmysel. Mať urobenú ochranu okolo svojho tela a pracovať, alebo žiť v priestore, kde je veľa negatívnej energie, asi by nám to veľmi neprospelo. Niektorým energetickým vplyvom ako je žiarenie z počítača, neónové žiarenie, prípadne iné energetické pôsobenia, sa vyhnúť veľmi nedá, preto je potrebné, aby sme si pomohli s krištáľmi, rôznymi kameňmi, výťažkami z rastlín, amuletmi, či talizmanmi. Je len na nás, či urobíme pre seba a pre svoje okolie čosi, čo nám dodá nie len ochranu, ale aj šťastie, po ktorom tak veľmi túžime. Naše šťastie a čistota závisí len od nás…