Odporúčame

Alžbeta

Alžbeta

Nič nie je náhoda – všetko okolo nás sa deje za určitým cieľom, všetko má svoj dôvod a správny čas. Viac »

Ďalšie veštice online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Wendy

Wendy

Osobný kód 173

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Petra

Petra

Osobný kód 310

Stretnutie s vešticou Zorunou

S pani Zorunou som sa nestretol prvýkrát. Po minulé roky som s ňou robil rozhovory do rôznych časopisov a pamätám sa, že veľmi rád som s ňou na tému ezoterika a veštenie diskutoval. Jej rady a schopnosti boli pre mňa inšpirujúce a poučné.

Stretnutie s vešticou Zorunou

Keď som znova dostal za úlohu napísať článok o veštení, neváhal som a pani Zorunu oslovil. Zaujímalo ma, ako pokračuje vo svojich ezoterických skúsenostiach a poradenstve pre ľudí na ich tele a duši. Dohodli sme si stretnutie na ezoterickom festivale. Tak som jej položil pár otázok, lepšie povedané, urobili sme pekné posedenie pod gaštanmi.

Pani Zoruna, viem, že ovládate rôzne veštecké metódy, robíte poradenstvo a liečite. Môžete nám priblížiť vaše schopnosti a prácu?

Som energo-kozmo-psychoterapeut a pracujem aj s artterapiou a biorezonátormi - obrázkami, ktoré dodávajú energiu a liečia farbou. Abstraktné obrazy sú pomocníkmi aj pri liečení s anjelmi. Robím diagnostiku automatickou, anjelskou kresbou a písmom. Je to auroskopia na báze channelingu a dotvorenie charakteristiky a choroby klienta. Poradím, preliečim, upravím a zharmonizujem čakry - energetické centrá. Som tu pre tých, ktorých niečo trápi a nevedia sami nájsť tú správnu cestu. Som navigátor k životným zmenám a pozitívnym krokom smerom k šťastnému, zdravému, bohatému, obohacujúcemu a spokojnému životu. Záleží na tom, čo klient potrebuje vedieť.

Dá sa povedať, kedy je najlepšie veštiť?

Nie je presne stanovený deň, resp. čas, kedy by bolo najvhodnejšie zavolať alebo vyveštiť. Ten čas je vhodný vtedy, ak to cítite a potrebujete pomoc a radu. Niekto ju potrebuje o dvanástej v noci a niekto ráno. Držím sa jednej vety: „Som tu a teraz pre každého, kto ma osloví a kto potrebuje nastolenie rovnováhy.“

Môžeme ovplyvniť vlastný osud?

Bretislav Kafka raz povedal jednu múdru vetu: „Neexistujú nevyliečiteľné choroby, existujú len nevyliečiteľní ľudia.“ Osud je nemenný, je ako prekážka na ceste, ktorú ak zavčasu zbadáme, dokážeme sa jej vyhnúť, alebo aspoň obmedziť. Sú ľudia, ktorých nemôžeme z choroby vyliečiť, pretože oni sami si ju permanentne vyvolávajú. Musíte si stáť za tým, čomu veríte. Nesmiete sa vyhovárať na osud, keď to nejde. Ľudia sa orientujú vo svete pomocou logických schém a nie sú naučení na to, aby svoje správanie korigovali v závislosti od svojho podvedomia. Treba cibriť šiesty zmysel a prídete na to, že vás vopred upozorňuje na veci, ktoré sa ešte len stanú. Ak to spozorujete, je treba začať v tom istejšie kráčať a orientovať sa. Odovzdajte všetky obavy a starosti všemohúcemu vesmíru a jeho svetlu. Načerpajte energie a dôkladnešie plánujte ďalšie kroky životnej cesty svetlom. A potom sa osudu, tej prekážke na ceste, vyhnete.

Hovorí sa, že to, akí sme, záleží od toho, kedy sme sa narodili. Existuje tu nejaká zákonitosť, alebo je to vec náhody?

Vec náhody to určite nie je, to by bolo nezmyselné. Verím, že existuje vesmírny poriadok a pre každého človeka alebo bytosť má istý význam, že je taký, aký práve je. Dajú sa zistiť danosti človeka podľa numerológie, astrológie. Čísla sú veľmi dôležité. Každé číslo hrá pre nás v živote rolu. Tak isto planéty a iné aspekty sú nám naklonené podľa toho, kedy sme sa narodili.

Bližšie informácie, ako aj kontakt na vešticu Zorunu nájdete v jej profile.

Venujete sa aj meditáciam?

Veľmi rada, sama alebo v skupinách na stretnutiach s milými ľuďmi, ktorí sa venujú ezoterike. Meditácia je duchovný smer prírodných, kultúrnych a spoločenských podmienok, kde sa dajú precítiť vplyvy bolestí a utrpenia. Treba to rešpektovať a prispôsobiť sa na liečenie aj po duchovnej stránke. Počas meditácií zažívate rôzne pocity a to aj poupratovanie si v sebe samom. Niektoré myšlienky dávate preč, lebo sú nepotrebné, nefunkčné, nemajú už ten význam, ktorý plnili. Pocity prebiehajú rôzne, sú príjemné, ale aj nepríjemné. Treba prežiť, teda precítiť oboje.

Sú meditácie pre každého?

Je to magické - niečo môžete vnímať svojimi zmyslami, môžete ich vidieť počuť a prežiť. Len treba nasmerovať magické tretie oko do vnútra a pozerať sa do srdca, povahy človeka. Je to vnútorné prepínanie na iné roviny vnímania. Zároveň je to získanie skúseností s kúzelnými okamihmi. Prijmite túto výzvu k farebnejšiemu životu a staňte sa kúzelníkom vo svojom príbehu života a smrti.

Dá sa nachádzať kúzlo aj v bežnom živote?

Osobne som presvedčená, že áno, pretože mágia každodennosti je tou najprirodzenejšou vecou na svete, len sme ju akosi prestali vnímať. Náš život sa opiera o vnútorné obrazy, vonkajšie nám nemôžu spôsobiť chorobu ani utrpenie, nemôžu nás uväzniť. Preto sme vďaka vnútorným obrazom šťastní alebo nešťastní, zdraví alebo chorí a učí nás, ako v sebe prebudiť silu.

Ďakujem Vám pani Zoruna za Váš čas. Chceli by ste na záver ešte niečo odkázať čitateľom?

Tí z nás, ktorí kráčajú cestu svetla a lásky, harmónie a rovnováhy, nech pomôžu sebe aj iným. Je to jedna z našich najdôležitejších úloh v živote na tomto svete. Toľko je ciest, koľko je hľadajúcich. Konajme to, čo je v záujme dokonalosti celku…