Veštica Janita

Janita

Osobný kód 162

Veštica Mária

Mária

Osobný kód 151

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Veštica Večernica

Večernica

Osobný kód 304

Stromy

Žijeme vo veľmi uponáhľanom svete, dokonca by som s kľudným svedomím mohla povedať, že v hektickom svete. Preto by sme sa mali trochu viac zblížiť s prírodou. Každá forma zblíženia, či komunikácie je krásna a čarovná.

Stromy

Magická sila stromov

Zblížiť sa s prírodou dokážeme naším srdiečkom. Stačí byť pri rieke a sledovať vlnky na vode, predstavovať si ten nádherný vnútorný kľud, ktorý prichádza zo silnej energie vody. Kamienky vydávajú silu zeme, je radosť sa s nimi pohrávať v rukách. Neuvedomujeme si, že nás nabíjajú príslušnou energiou.

Veľmi silnou energiou na nás pôsobia aj stromy. Nemusíme chodiť ani ďaleko do sveta, aby sme sa mohli nabažiť obrovskej sily zo stromov.

Dub

Jeden z najsilnejších stromov v našej prírode je dub. Ten sa považuje u nás za posvätný strom. Je to strom dlhovekosti a sily. Spánok pod dubom je veľmi zdravý a ľudia mali pri ňom veštecké sny. Kôra z tohto stromu má silné protizápalové účinky. Odvar z kôry sa používa proti hemoroidom a pri zlom trávení. Vyčerpaní ľudia by mali častejšie sedávať pod dubom, nabrali by silnú energiu.

Buk

Buk je tiež jeden zo stromov s veľmi silnou magickou silou. Z tohto dreva sa vyrezávali sakrálne runy, z ktorých sa veštilo. Sila tohto stromu pôsobila na energetické kanály a liečila bolesti hlavy. Umelci si radi líhali pod tento strom, pretože podporovali mentálnu silu a básnikom prichádzali „múzy“.

Vŕba

Obľúbený strom mágov bola vŕba. Pretože vŕby väčšinou rastú pri riekach alebo potokoch a obsahujú veľa vody. Jej konáre sú nádherne ovisnuté a pôsobia smutno. Medzi ľuďmi sa jej hovorí „smutná vŕba“. Je to silne magický strom a mágovia používali vŕbové prútiky pri magických úkonoch.

Gaštan

Gaštan zmierňuje napätie v tele. Plody pomáhajú pri pohybových ťažkostiach. Na jeseň by sa malo dať do postele väčšie množstvo gaštanov. Ich sila dokáže vytiahnuť z tela bolesť.

Borovica

Borovica pomáha pri dýchacích problémoch. Tento strom je symbolom sily a zdravia.

Jedľa

Jedľa sa tiež považuje za strom sily. Chorých a starých ľudí je dobré posadiť pod jedľu, aby načerpali energiu.

Lipa

Lipa je symbolom rodiny, lásky, mieru a pokoja. Tento strom je uctievaný v slovanských národoch.

Krásne, silné objatie stromu prináša telu silu a uspokojenie. Vyskúšajte aspoň raz zájsť do lesa alebo do parku a poobjímajte stromy, ktoré vám „padnú do oka“.  Požiadajte ich s láskou v srdci o dodanie životodarnej energie, oni vám ju dajú. Nezabudnite sa za ich službu poďakovať.