Odporúčame

Wendy

Wendy

Pomôžem vám s riešením problémov tak, aby to bolo v súlade s vaším vnútorným nastavením. Viac »

Ďalšie veštice online
Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Sara

Sara

Osobný kód 176

Veštica Zdena

Zdena

Osobný kód 165

Veštica Hantyl

Hantyl

Osobný kód 305

Zmeňme svoj život

Rozvoj a používanie pozitívneho myslenia je jedným z najmocnejších nástrojov, ktoré máme k dispozícii. Používaním techniky pozitívneho myslenia, vizualizácie a pozitívnych afirmácií môžeme dosiahnuť prakticky čokoľvek.

Ľudia okolo nás majú tendenciu hundrať a dávať všetko za vinu Bohu. Častokrát počujeme vety typu: „Ako to Boh mohol dopustiť? Modlím sa, a nič z toho. Ja som to vedela, že to tak dopadne.“ Pritom od Boha máme všetci rovnaké možnosti. Naozaj si myslíme, že Boh hrá s nami hru a vyberá si náhodne, či podľa farby očí, Tebe pomôžem, a Tebe zasa nie? Všetci máme rovnaké možnosti a záleží od nás, ako ich využijeme.

Pozitívne myslenie

Predstavme si príklad. Dvaja muži, rovnaké vzdelanie, rovnaká pozícia vo firme. Obaja sa zaoberajú predajom realít. Jeden má vysoké výnosy, druhý nič nepredal. Prvý sa stále usmieva, hovorí o tom, že sa to dá a druhý? Ten so smútkom spomína na staré časy, že tento svet ide dole vodou, za všetko môže hospodárska kríza, zlé počasie, namosúrená žena a neposlušné deti. Cítime to? Všetko je len uhol pohľadu. Prvý muž veril, že pritiahne k sebe všetko dobré a tak sa aj stalo. Druhý sa na budúcnosť pozeral so strachom, neistotou a nedôverou. Obaja si rovnako pritiahli to, na čo sa najviac sústredili.

Malé deti dôverujú svojim rodičom. Veria, že bude o nich postarané, neboja sa o to, čo bude zajtra. Žijú v prítomnosti a prežívajú daný okamih. Takýto postoj by sme mali zaujať aj k energii, ktorá nás stvorila. Moc v nás je čarovná, každý ju nazýva iným menom, jedni Bohom, druhí Energiou, Svetlom. Jej princíp je u každého rovnaký, všetci sme stvorení z jednej látky a na Boží obraz. Nebojme sa teda dôverovať svojim schopnostiam a tomu, že si zaslúžime lepší život. Čo by ste si želali, keby ste sa prestali báť? Strach je najväčším nepriateľom človeka, je to Diabol, ktorý nám bráni zažívať naše pravé Ja.

V tomto seriáli si budeme približovať základné techniky pozitívneho myslenia, ktoré nám pomôžu zlepšiť kvalitu života, medziľudských a partnerských vzťahov a prinesú nám radosť, zdravie, blahobyt a všetky požehnania života.