Veštec Mirek

Mirek

Osobný kód 181

Jasnovidka Renáta

Renáta

Osobný kód 152

Ako sa správne pripraviť na veštenie

Mnohí žiadatelia o veštenie si nie sú celkom istí, ako sa naň pripraviť a nevedia, ako si vybrať veštca, ktorý by bol najlepší poradcom pre ich potreby.

Ako sa správne pripraviť na veštenie

V tomto článku sa budeme zaoberať oboma oblasťami a ponúkneme vám aj tipy, ako sa skontaktovať s veštcom a využiť veštenie zadarmo. Ak sa chcete veštca spýtať na áno-nie otázky, alebo hľadáte zoznam otázok, ktoré by ste sa ho chceli opýtať, čítajte pozorne ďalej.

Ako klásť otázky, aby ste dostali jasné odpovede

Rôzni ľudia majú rôzne potreby. Ak ste všeobecne úzkostná osoba, pomôže vám, ak sa na pár minút sústredíte na seba. Zatvorte oči a zhlboka dýchajte. Pokúste sa zamerať na prítomnosť a sústrediť pozornosť na veštenie, ktoré vám môže pomôcť. Koncentrácia pomáha takmer všetkým. Tak isto to pomôže pri rozpoznaní oblasti života, o ktorej sa chcete s veštcom poradiť.

Pomôže vám pripomenúť si, že veštec vám nepovie to, čo chcete počuť. Veštením získavate nové obzory, aj keď to znamená, že môžete dostať zlé správy.

Pripravte si zoznam otázok

Mnohí žiadatelia o veštenie považujú za užitočné pripraviť si zoznam otázok. Ale zostavenie zoznamu samo o sebe nemusí stačiť. Vedieť, ako formulovať otázky, je zručnosť, ktorá dokáže určiť priebeh vášho veštenia.

Môžete použiť otázku áno-nie, no odporúčame vám pokladať otvorené otázky, ktoré umožnia veštcovi prístup k rôznorodejším informáciám. Príprava správnych otázok, ktoré by ste sa mali spýtať veštice, nastaví tón ešte pred samotným veštením a bude pracovať na vyčistení duchovných kanálov medzi vami, vaším zvoleným veštcom a vesmírom.

Predtým, ako si vytvoríte vlastný zoznam, prečítajte si niektoré psychologické a univerzálne pravdy, ktoré si možno budete chcieť zapamätať:

  • To, kde ste dnes, nemusí mať vplyv na to, kde môžete byť nasledujúci mesiac alebo rok. Máte silu všetko zmeniť.

  • Starosti vytvárajú negatívne vibrácie v okolí objektu, o ktorý sa snažíte. Negativita nemôže priniesť pozitívne výsledky. Pokúste sa identifikovať emócie, ktoré sa skrývajú za vašimi starosťami. Je to strach, nedostatok viery, pocit uviaznutia?

  • Môžete sa sústrediť na svoj cieľ, ale nezabudnite byť otvorený možnostiam, ako sa k nemu dopracovať. Cesta môže byť celkom iná, ako si ju predstavujete, čo je ale úplne v poriadku.

  • Nie každá osobná energia je pre nás dobrá a to isté platí aj pre veštcov. Nezáleží na tom, či je veštec svetovo uznávaný, alebo zvýši cenu, aby preukázal svoje skúsenosti. Na čom záleží, je to, že spojenie medzi vami a veštcom je dobré a energia ľahko prúdi.

Príklady otázok pre veštcov

Poďme sa teraz pozrieť na typy otázok, aké položiť veštcovi v rôznych oblastiach.

Silné otázky ohľadom lásky

  • Aké nové informácie by som mal, podľa vesmíru, vedieť o svojom milostnom živote?
  • Čo môžem urobiť, aby som si našiel skutočnú lásku?
  • Čo mi môže duchovno povedať o mojom aktuálnom partnerovi / vzťahu?
  • Potrebujem poradiť pri uzdravení môjho vzťahu. Čo mi k tomu môže duchovno povedať?
  • Rád by som vedel, ako môžem nasledovať svoje srdce a dosiahnuť vyššie dobro. Aké rady majú pre mňa duševní sprievodcovia?

Silné otázky ohľadom rodinných záležitostí

  • Aké nové informácie / poznatky by vesmír chcel, aby som vedel o svojej rodine?
  • Čo môžem urobiť, aby som doma našiel trvalú rovnováhu a harmóniu?
  • Čo mi môžu duchovné zdroje povedať o túžbach a potrebách členov mojej rodiny?
  • Potrebujem radu, ako uzdraviť svoj domáce prostredie. Čo mi môže duchovno k tomu povedať?
  • Chcel by som vedieť, ako môžem dosiahnuť najvyššie dobro pre svoju rodinu. Aké usmernenie majú veštci pre mňa?

Silné otázky ohľadom kariéry

  • Čo mi vesmír chce povedať o mojej kariére a financiách?
  • Čo môžem urobiť, aby som našiel zmysluplnú prácu?
  • Čo mi môžu povedať duchovné zdroje o mojej súčasnej práci, pracovnom prostredí, spolupracovníkoch a ako môžem dopomôcť svojmu povýšeniu?
  • Potrebujem radu, ako uzdraviť svoju pracovnú situáciu. Čo mi k tomu môže povedať duchovno?
  • Chcel by som vedieť, ako môžem dosiahnuť vrchol vo svojej kariére a financiách. Aké usmernenie majú pre mňa veštci?

Čo majú tieto otázky spoločné? Sú otvorené. Ukazujú dôveru v duchovnú múdrosť. Ukážte vesmíru, kam chcete ísť a požiadajte o radu, ako sa tam dostať. Toto je najlepší spôsob, ako získať odpovede, ktoré vám skutočne pomôžu. Ak sa naozaj chcete spýtať na áno-nie otázky, uistite sa, či ide o čierne a biele otázky bez šedých oblastí. Teda, že odpoveď môže byť 100% áno alebo 100% nie.

Možnosti veštenia zadarmo

Niekedy, dokonca aj keď máte pripravené najlepšie otázky, nemusíte byť spokojný s veštením, pretože zvolený veštec nebol pre vás ten pravý. Ak nechcete, aby k takejto situácii došlo, máte možnosť spoznať veštca aj zadarmo.

Prvých 5 minút zadarmo

Na stránkach veštiarne Moneo.sk mávame akcie na prvých 5 minút veštenia zadarmo so zvolenými veštcami. Je to dostatočný čas na to, aby ste zistili, či spolu máte to správne spojenie. Takto máte predstavu o danom veštcovi a o tom, čo môže pre vás urobiť predtým, ako vstúpite do spoplatnenej zóny hovoru. Viete, ako odpovedá na vaše otázky a či vám jeho štýl vyhovuje.

Ak vybratý veštec nie je pre vás ten správny, nie ste nútený zotrvať v rozhovore. Presuňte sa na iného veštca - najprv si pozrite jeho profil a prečítajte si recenzie od ostatných klientov. Týmto spôsobom sa dopracujete k lepšiemu rozhodnutiu. Keď nájdete správneho veštca, zostaňte a užite si veštenie - je to tak jednoduché!

Bezplatná otázka

Ak nie ste fanúšikom telefonického veštenia, máme pre vás dobrú správu. Svoju otázku môžete veštici poslať bezplatne aj cez internet. Stačí sa zapojiť do veštenia zadarmo, ktoré sa na našej stránke koná pravidelne už niekoľko rokov. Ak nedostanete odpoveď hneď na prvýkrát, nezúfajte, veštenie zadarmo môžete využiť opakovane.